hgokberk Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 http://www.amazon.com/Sennheiser-CX-500-B-Stereo-Headphone/dp/B000WOGAJO normalde list price 119$ indirimle 35$ diyor. satıcı sennheiser'ın kendisi. ama. duyduğuma göre türkiye'ye yurtdışından belli bi miktar üstü alışverişle eşya sokamıyordun sanırım. son zamanlarda değişmişti hatta. alabilir miyim bunu? alırsam nasıl alabilirim? daha önce yurtdışından online hiçbir şey almışlığım yok. bi elimden tutuverin.
calimero Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 150 oyronun altındaysa kargoyla birlikte, alabilirsin problem olmaz.
hgokberk Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 hmms iyiymiş de peki ben mesela burdan sepete attım kredi kartından parasını ödedim kargosunu nesini işte. başka bir şey yapmama gerek var mı? evime gelip kapıda veriyorlar mı? bu mu?
calimero Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 ha yani o var, ama indirimli alıyosun sonuçta. bence onun üzerinden vergilenir vergilense de. bi de abi kulaklık sonuçta, adamlar 12847123 TL'dir bu diye düşünmez, "la mala bah, kulahlıh getirtmiş ingiltere'den" derler. kolay kolay geçer yani bence her halükarda...
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 amazon kitap/cd disinda urun yolluyor mu turkiyeye?
hgokberk Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 önemli bir ayrıntıyı unuttum. kredi kartı benim değil babamın kart. kendi kartımda limit yok. kapıda hacıt sen bu adam değilsin vermem demesinler sonra.
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 e gecen figur almak istedim yollamiyok turkiyeye biz bunu kardes pardon dedi.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 almaya çalıştım " We're sorry. This item can't be shipped to your selected destination. You may either change the shipping address or delete the item from your order. "
senko Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 hgokberk said: önemli bir ayrıntıyı unuttum. kredi kartı benim değil babamın kart. kendi kartımda limit yok. kapıda hacıt sen bu adam değilsin vermem demesinler sonra. sorun olmaz kac kez kendi kartimla baskasina bisi gonderttim, tersi de oldu.
calimero Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 abi herşeyi yollamıyor, ben medikal ürün bile aldım. gerçi ben uk'den alıyorum genelde kargodan dolayı fakat amazon.com'da da var bildiğim kadarıyla international hedesi. nerelere kargoluyor ona bakmanız lazım. uk'de de yollamıyor bazı ürünleri misal...
hgokberk Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 "We're sorry. This item can't be shipped to your selected destination. You may either change the shipping address or delete the item from your order." :( üstüne oturun o zaman. FFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
barbu Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 sanal adres veren siteler filan vardı. unuttum şuan adresleri de. onları deneyin.
Norak Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 şimdi ,ürünün altında We are not able to ship this item to your default shipping address. diyorsa yollanmayan ürünlerdendir, yok öle bişi demiyorsa yollanır. gümrük limiti 75 euro oldu zaten takılmaz o yüzden, altında çünkü. seçtiğin kargoya bağlı en pahalısı dhl/ups oluyor amazonda, oda 40$+ olur ama 3 güne gelir. ortadakini seçmek en iyisi :p illa alcam diyorsan borderlinx.com veya amerikadaniste falan var US adresine yollatırsın böylece direk amazondan.
hgokberk Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 yok abi uk sitesinden de denedim ordan da olmuyor. 11€ idi hemi de. tüh. şimdi gidip cx-300 precision II ye 150 lira vermek koyuyor.
Norak Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 işte, borderlinx sana bi UK yada US adresi veriyor oraya yolluyorlar gayet :p
hgokberk Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 o borderlinx olayı nasıl çalışıyor? us veya uk adresi yaratıyorsun kendine. sonra siparişi o adrese veriyorsun amazondan. sonra adamlar ordan alıp sana mı postalıyorlar tekrar? güvenilir mi ki.
barbu Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 bu arada kargo parasının o gümrük sınırına dahil edildiğinden emin misiniz? mantıken ürün değeri hesaplanırken kargonun dahil edilmemesi gerekli. yani 75 euro ise sınır sadece ürün için geçerlidir diye düşünüyorum. bunu iyice bilen biri açıklarsa sevinirim.
Norak Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 ben hep kullanıyorum, bi sürü şeyler aldım hep :) sitesinden tam okumak en iyisi ilk üyelikte 5$ ücret vardı sanırım bide, paypal falan da kabul ediyor. dhlnin alt hizmeti gibi bişi, zaten kargolar dhl ile geliyor daha nolsun. edük:: said: kargo parasının o gümrük sınırına dahil edildiğinden böle bişi olmaması lazım, hiç görmedim yani ben kendi siparişlerimde ki limit üstüne çıkıyordu öyle olsa.
hgokberk Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Norak said: ben hep kullanıyorum, bi sürü şeyler aldım hep :) sitesinden tam okumak en iyisi ilk üyelikte 5$ ücret vardı sanırım bide, paypal falan da kabul ediyor. dhlnin alt hizmeti gibi bişi, zaten kargolar dhl ile geliyor daha nolsun. şu kartın bilgilerini kaydedip istanbul'a dönünce kendi pc'imde deniyim onu bi. şu an çük kadar netbookla boğuşuyorum. teşekkürler bu arada.
Norak Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 hatta şu an siparişim var borderlinxten 74$ (problem gümrük? sdf) ayın 20si akşam yollandı, şu an istanbulda, araya pazar girmese yarına gelirdi kesin.
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Ben kayıt oldum ama kendi adresimi fln nasıl girmem gerek acaba bu borderlinx sayfasında... Girdiğim sayfada ankarada adresleri kendi dolduruyor zaten ben benimkini nereye giriyorum peki.
Norak Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 sağda My personal addresses kısmından girilebilir, zaten seçtiğiniz service pointe geliyor ordan gidip alıyorsunuz adrese gelmiyordu en son. bide 1 ay free bekletiyorlar paketleri sizin için HOLD FOR CONSIGNEE COLLECTION seçerseniz, yani 10 farklı yerden alıp alıp burda toplayıp tek seferde yollarsınız isterseniz. bide, otomatik giriyorsa adresleri, browserın auto fill şeysi açıktır tahminen :p
Öne çıkan mesajlar