roket adam Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Başlık açık. Eski Knex setleriniz alınır. Tşk. ÖM atmayın buraya yazın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Şimdi bende ortalama 3 poşet var.Yalan olmasın tam tarih veremiyorum ama 98-2002 falan olmaları lazım satın aldığım zamanlar.Fiyat değerlendirmesini nasıl yapabilirim o kısmı hiç bilmiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 olm knex satıyolar mıdır la, gidip aliyim ya, elde var biraz bişeyler yapcaktım az gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Yenilerin eskileri ile uzaktan yakından alakası yok.Lego technic gibi saçmalamışlar.O yüzden eskiden olanlar ile yenilerini birleştirmenin yolu yok gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 http://www.knex.com/building_toys/350_piece_value_tub.php 22 dalır 350 parça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Şimdi tek tek saymam mı lazım kaç parçam var diye :P :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 ? aptal aptal setlerin yanında düz parça olan kutular da varmış diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Ha pardon.Bunlar TR'de var mıdır acaba :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 yeni yüzyıl ne oldu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 bende sarı kutu duruyo hala, kaç parça hatırlamıyorum. kardeşime almıştık eskite eskite kullandı o da :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Valla parçalar çok yıpranmadıysa cidden alabilirim. Yurtdışından getirtmek çok sıkıntı olucak çünkü malum kargo gümrük zart zurt. Hangi ilde olduğunuzu da yazarsanız çoksüper olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 İstanbul parçalarda yıpranma yok hatta 2 tane çek bırak motorum bile varmış şimdi gördüm :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 bende iki kutu var. kutusunu 150 liradan veririm. net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 ala ala yokmu bunlar piyasadaki ? ben sanki görmüştüm nautilusta figürlere bakarken 1-2 sene önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 @ roket SDRAM 1gb hala duruyor bu arada. alacaktın güya bir de öbür topikte lego vs knex kavgası olunca içiniz depreşti dimi sizi gidi. öküz gibi foto koydum inceleyin çaresizliği diye hatta kimi kutularda WORKS WITH OTHER BRANDS! yazıyor da onları bulamadım. tartışma bitmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 sıs toycan seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 do want! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 ben satıcı değilim ama, kafalar karışmadan söyleyeyim. arada bir canımız sıkılınca bişeyler yapıyoruz knexle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 anılarım depreşti valla konuyu görünce. yurtiçinde nereden bulabiliriz acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 şunun kalıplarını çıkartıp plastik enjeksiyonla parçaları elde etmeli sırf kendim için yapabilirim bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 goldbären said: @ roket SDRAM 1gb hala duruyor bu arada. alacaktın güya bir de öbür topikte lego vs knex kavgası olunca içiniz depreşti dimi sizi gidi. knexin bir süredir "stud"ların üstüne knex yazarak alenen lego parçası üretmesi de oldboyun diz çöküp kendi dilini kesmesi kadar alçalması anlamına geliyor (bu zamana kadar izlemeyen zaten izlemesin) öküz gibi foto koydum inceleyin çaresizliği diye hatta kimi kutularda WORKS WITH OTHER BRANDS! yazıyor da onları bulamadım. tartışma bitmiştir. Okulda Koreli bir arkadaştan güzel bir film tavsiyesi almıştım. Gittim aldım bestbuydan eve geldim. Ve bu mesajı okudum. Orospu çocuğunun önde gidenisin. Gerizekalı ve malsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 badum tıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Here comes BANHAMMER! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 ahahahaahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar