Frantic Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 uyursam olebilirim. bizim binaya got gote bitisik yandaki binayi yikip tekrar yapacaklar. adamlar yikmaya basladilar dozerle, daha dun yikarlarken bizim binanin iki dairesinin yan apartmanla kesisen duvarlarini indirdiler. simdi tekrar basladilar yikmaya. dozer her binaya her vurusunda bizim apartmanda 3 ile 5 siddetinde saniyelik depremler olusuyor resmen. uyumam lazim iki gundur 5 saat uyumamisimdir. uyandigimda olmus olabilirim. simdik yatiyorum, hadi allaha emanet olun. ahah postu yazarken apartman icindeki camlar indi dgdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thecure Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 şimdi ölürsen(allah korusun) uyuduğun için pişman olmaz mısın? nasıl bir umursamazlık bu.ya da durum o kadar ciddi değil ama topik açtın yine de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Patiyi açık bırakta öl reklam yaparsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Ben olsam uyurdum. Ölürsen de bonusafgahsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 beyler olmemisim. ama adamlar bizim binanin gururuyla oynamislar resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar