Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 7. Hafta: Fenerbahçe - Samsunspor @ 23.10.2011 | 19.00

mokoko

Öne çıkan mesajlar

EricCantona said:

Bence ikisi de penaltı değil ya, Fenerbahçe'nin pozisyonunda ben olsam tehlikeli hareket çalardım topa müdahele ettiği için Samsunlu, Samsun'un pozisyonunda sarı kafalı zenci de yoboyu koluyla tutuyor ikili mücadele bence...
Ayak kafaya değmezse tehlikeli hareket, değerse penaltı + sarı kart. Darbenin sertliğine göre kırmızı da çıkabilir ama ordaki sarı kart.

Samsun'un pozisyon da penaltı.
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar yıl 2011 hala hakem tartışıyoruz.

birazcık futbolla alakası olan arkadaşlar bilir zaten,futbolun her kademesinde,dünyanın bütün liglernde hakem hataları oluyor,sonuca etki eden ve etmeyen.

la liga'da da premier ligde de,hatta dünya kupası ve avrupa maçlarında bile.

ingilterenn en çok eleştirilen hakemlerinden biridir howard webb,alın adam wc finalni yönetti.

tabiki standartlar yükseltilmeli,iyi hakem yetişmesi için adımlar atılmalı

lakin sürekli baskı ve tehdit ortamı,sürekli hakem hakem diye ağlamalar adamların üzerinde gereksiz bir psikolojik baskının oluşmasına neden oluyor.

hakem standartlarının yükseltecek adımlar atılmasını istiyorsak öncelikle 3 büyükler başta olmak üzere tüm takımlar hakemler hakkında yorumlarını bırakmalı.

sezon sonu gastecilere konferans verip vidyodan hakem hatalarını gösteren TD'ler var bu ülkede

tarihinin en kötü dönemini geçiren,her yönden batan bir takımn başkanı cıkıp 20 panımızı çaldılar diyobiliyor.

bunlar sadece öyle aklıma gelen örnekler
HER TAKIM yapıyor aynısını.
Sosyal ağlarda paylaş

Seba ne diyordu. "Hakemi de yeneriz gerekirse"

İyi oynadıktan sonra hakem bariz şike yapmıyorsa her şekilde kazanırsın, en azından insanları tatmin edersin. Kötü oynayıp gidip hakem hakem diye ağlamak sefillik sadece,

Ama şu bir gerçek ki, Türkiye'deki hakemlerin büyük çoğunluğu gerçekten rezil. Hani şikeci demiyorum, rezil diyorum. Azıcık ıslıkta kararları etkilenen, iki futbolcu üstüne yürüyünce sinen adamlardan hakem olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...