Llama Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 4dk uzucak kadar durdumu maç yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 dia sakatlandı + 6 tane değişiklik. radyodan dinledim. çok gol kaçırdık sanırım. semih özellikle çok pozisyona girdi ama hep kaleci kurtardı. hucum gucu olarak niang'dan sora çok acı çekiorz şu anda. dia'da sakatlanınca b planı yalan oldu tabi aykut'un. maç 0 0 bitti bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 0-0 ft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 ilk yarı değil ama ikinci yarıdaki oyunumuzdan memnunum ben, bitiricilikte sıkıntı yaşadık maç genelinde. dianın sakatlığı da çok talihsiz oldu ya, tüm oyun planını da altüst etti bir anda, mecburen caner girdi falan. umarım beşiktaş maçında oynayabilir dia, oynadığı 5 dakikada bile farkını gösterdi adam bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 iyi oldu iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 ligi simdiden kopartsaydik tatsiz olurdu evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 üst sıralarda herkez puan kaybetti ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 ligtvnin oyunu bunlar hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 samsunsporun hakkını yediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 bjk maciyla buyuk dusus baslar gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 beklediğimden iyi oynadık, önde bastık, çok oyalanıp kendimize küfürde ettirmedik 1 puan gayet güzel oldu bence maçın kırılma anı Dia'nın sakatlanmasıydı ah bide bizim hoca Dominguez inadından vazgeçse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Masquerade said: bjk maciyla buyuk dusus baslar gibi. yine yeşillendi fındık dalları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Phyx said: ligi simdiden kopartsaydik tatsiz olurdu evet Onun ayarını LigTV,MHK oturup yapıyor sen canını sıkma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 şimdi izliyorum özetleride çok gol kaçırmışız ya. hep 3 cm 5 cm kenarlardan gitmiş toplar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 kithnos_1 said: Phyx said: ligi simdiden kopartsaydik tatsiz olurdu evet Onun ayarını LigTV,MHK oturup yapıyor sen canını sıkma :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 bitiricilikte yaşadığımız sonuç çok bariz ortada,lig arasında forvet bölgesine takviye düşünülür umarım. iyi oynadık,özellikle 2. yarı. takım her geçen hafta eksiklerini tamamlayıp daha iyiye gidiyor,aykut kocaman iyi bir hoca,burdan bunu anlıyorum. lakin yinede samsunspor gibi bir takıma karşı galibiyet istiyorum ben,alex'in insiyatif alıp birşeyler yapmasını fln istiyorum sağlık olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 saka maka niangi cok ariyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 maçın şimdi özetini izledim. hiç izleyesim de yoktu gerçi. gectigimiz haftalarda rakiplerimizin penaltısı için ağlayanları bugün bizim peanltımız için ağlarken görmek isterdik. izlemeye devam ettim bizden sonra rakibin de bi penaltısını vermemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 lol ben de onu dicektim izlemişin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 mokoko said: dia girdi oyuna 5 dakka sora sakatlandı çıktı. umarım bişiyi yoktur. yerine caner girdi oyuna. beşiktaş maçına yokmuş dia. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 ligde futboldan ve yöneticilerden daha kötü bir şey varsa o da hakemler. 1-2 hakem hariç hepsi tatava resmen, bugün hakemliği bıraksalar üzülmem. gerçi alttan gelenlerin de hiç bir farkı olmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=PVuMSX2Uqm8&feature=player_embedded maçın son anlarından sağlam küfredio ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Bence ikisi de penaltı değil ya, Fenerbahçe'nin pozisyonunda ben olsam tehlikeli hareket çalardım topa müdahele ettiği için Samsunlu, Samsun'un pozisyonunda sarı kafalı zenci de yoboyu koluyla tutuyor ikili mücadele bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 DeadSkinMask said: mokoko said: dia girdi oyuna 5 dakka sora sakatlandı çıktı. umarım bişiyi yoktur. yerine caner girdi oyuna. beşiktaş maçına yokmuş dia. stoch girecek yerine, karşısında ekrem dağ olacak. Tehlikenin farkında mısınız? Koridoru geçtim yalama olur o kanat, DoruK said: ligde futboldan ve yöneticilerden daha kötü bir şey varsa o da hakemler. 1-2 hakem hariç hepsi tatava resmen, bugün hakemliği bıraksalar üzülmem. gerçi alttan gelenlerin de hiç bir farkı olmayacak. iyi çıkanları da yine biz bitirdik. Bir Fırat Aydınus vardı negzel işte, onu da bitirdik. Gerçi toplandı son dönemlerde ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 http://i.imgur.com/4kH1F.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar