Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 7. Hafta: Fenerbahçe - Samsunspor @ 23.10.2011 | 19.00

mokoko

Öne çıkan mesajlar

dia sakatlandı + 6 tane değişiklik.

radyodan dinledim. çok gol kaçırdık sanırım. semih özellikle çok pozisyona girdi ama hep kaleci kurtardı. hucum gucu olarak niang'dan sora çok acı çekiorz şu anda. dia'da sakatlanınca b planı yalan oldu tabi aykut'un.

maç 0 0 bitti bu arada.
Sosyal ağlarda paylaş

ilk yarı değil ama ikinci yarıdaki oyunumuzdan memnunum ben, bitiricilikte sıkıntı yaşadık maç genelinde.
dianın sakatlığı da çok talihsiz oldu ya, tüm oyun planını da altüst etti bir anda, mecburen caner girdi falan. umarım beşiktaş maçında oynayabilir dia, oynadığı 5 dakikada bile farkını gösterdi adam bugün.
Sosyal ağlarda paylaş

bitiricilikte yaşadığımız sonuç çok bariz ortada,lig arasında forvet bölgesine takviye düşünülür umarım.

iyi oynadık,özellikle 2. yarı.

takım her geçen hafta eksiklerini tamamlayıp daha iyiye gidiyor,aykut kocaman iyi bir hoca,burdan bunu anlıyorum.

lakin yinede samsunspor gibi bir takıma karşı galibiyet istiyorum ben,alex'in insiyatif alıp birşeyler yapmasını fln istiyorum

sağlık olsun
Sosyal ağlarda paylaş

DeadSkinMask said:

mokoko said:

dia girdi oyuna 5 dakka sora sakatlandı çıktı. umarım bişiyi yoktur. yerine caner girdi oyuna.

beşiktaş maçına yokmuş dia.

stoch girecek yerine, karşısında ekrem dağ olacak.

Tehlikenin farkında mısınız? Koridoru geçtim yalama olur o kanat,

DoruK said:

ligde futboldan ve yöneticilerden daha kötü bir şey varsa o da hakemler. 1-2 hakem hariç hepsi tatava resmen, bugün hakemliği bıraksalar üzülmem. gerçi alttan gelenlerin de hiç bir farkı olmayacak.

iyi çıkanları da yine biz bitirdik. Bir Fırat Aydınus vardı negzel işte, onu da bitirdik. Gerçi toplandı son dönemlerde ama
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...