Bone Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 http://www.gofishpictures.com/GITS2 17 Eylül'de çıkıyormuş bu film. Spirited Away'den sonra sinemalarda başka bir anime daha izliycez. Ama ne zaman gelir bize, bilmiyorum. PG-13 Rated olmasına rağmen, bizde genellikle "çizgi filmler 13 yaş altı çocuklar için" zihniyeti olduğundan, Sinemalarda 7-8 yaşındaki çocuklarla izleriz gibi geliyor. Ehe o ayrı bir konu da, ilk film beni çok etkilemişti, hatta wachowskileri de etkilemiş, Matrix filmini yapmış, bakalım bu 2. film nasıl olcak.. Trailer'dan gördüğüm kadarıyla bol aksiyon sahneleri ve süper çizim teknikleri mevcut. Müzikler gene mükemmel olcak gibi, GITS1 havası gördüm müzikte. Bence anime ve animatrix fanlarının kaçırmaması gereken bir film. Bakalım 17 Eylül'ü bekliycez, umarım sinemalarımıza gelir de izleme imkanına kavuşurum 17'sinde...
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 heyecanla bekliyoruz.[signature][hline]The problem with America is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?
Sam Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 gits'ye bir devam nasıl pg-13 olur anlamadım ben onu zaten. trailer'ı indireceğim tabii ama ilk filmde çıplaklık, kan, gövde, küfür filan ne ararsan vardı 17 sınırı koyduracak.. matrix'leri bir seri olarak alırsam gits dalga geçer yok isa yok çarmıh sembolizmlerine karşı saf bilim-kurgusuyla, yalnız ilk filmi ele alırsak da ben matrix'ten daha iyi bir noktaya temas ettiğini düşünüyorum. gits ve matrix tatrtışması değil ama matrix'in bahsi geçmişken söylemeden edemedim.. revolutions'da hintlinin zırvalamasıyla geçiştirilen devasa konu çok daha iyi işlenmişti gits'de.. anime'in sinema dünyasında daha derinden etkileri olduğu yılları göreceğimizi umut ediyorum ileride, zira 90'lardan itibaren anime'ler önceden örnek aldığı hollywood yapımlarını geçmeye başladı özgünlük olarak.. gits2 bizim sinemalarda gösterilse bile ne yaygınlıkta gösterilir bilinmez, keşke kıytırık mafya filmleri yerine yok insan benliğinin araştırması yok uzay pembe dizisi çekebilecek kadar refah içerisinde bir ülkemiz olsaydı.. :) yalnız film bütçesi vb olarak değil tabii, insanlarımızın bu konular hakkında az buçuk görüp geçirmiş olması gerekli değer verilebilmesi için.. heh konu neydi ben ne anlattım, halen kafam karışık dün seyrettiğim end of eva'dan dolayı.. :-p[signature][hline]Deekin - Level 4 Kobold Bartman vs Raistlin - Level 41 Demi-Goth *Raistlin casts Haxxored Hantergranate of Doom 3* *Deekin plays Kalashnikof* *Raistlin dances to the rythym of the drums and afterwards the lead* *The party gains experience: IDKFA XP* *Deekin gains new character level: Über-Char of TSR Writer*
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 ghost in the shell ile matrix'in içerik olarak kıyaslanmasını yanlış buluyorum. matrix felsefesi nedir ya. aksiyon filmi olm...[signature][hline]The problem with America is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?
hired_gun Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 *! böyle bişeyden nasil haberi olmadiği konusunda kendinden utanır * ahem işe güce daldık valla boşladik takip de edemiyoruz anime dünyasını .. gelsin gelsin de sinemaya ingilizce dublajla daha da beteri türkçe dublajla ( battou = m.ali erbil , major = meltem cumbul ) falantarzi bi konseptle girerse vay bana vaylar bana ... en iyisi japonca + altyazi ... bekliecez ve görcez efem[signature][hline]Try to hit me , tempt me, push me, pussies, I need a good reason to give this trigger a good squeeze...
Bone Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 spirited away'i japonca + alt yazı göstermişti ankarada, migrostaki sinema.. ama sinemada gidememiştim.. bu film de öyle oynar umarım.
Sam Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 said: hired_gun, 14 Eylül 2004 18:07 tarihinde demiş ki: ( battou = m.ali erbil , major = meltem cumbul ) ehe cidden rahatsız edici bir düşünce ama bone'un dediği gibi yaparlar bence, gits2 öyle sinemaya türkçe dublajlı gelecek bir film değil shrek yahut yüzüklerin efendisi gibi..[signature][hline]Deekin - Level 4 Kobold Bartman vs Raistlin - Level 41 Demi-Goth *Raistlin casts Haxxored Hantergranate of Doom 3* *Deekin plays Kalashnikof* *Raistlin dances to the rythym of the drums and afterwards the lead* *The party gains experience: IDKFA XP* *Deekin gains new character level: Über-Char of TSR Writer*
Norak Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 animeler sayesinde japonca geliştiriyoruz zaten :) bekliyoruz, torrent ta falan dolanıyor hatta bu şu aralar.
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Wachowski bros. bariz çaldı işte gits'in konuyu. Adamlar zaten gits'in filmini yapıyoruz falan diye bir şeyler söylemişlerdi veya benim bilinç altım uyduruyor.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Bizim Batou at kuyruk yapmış, yakışmış valla.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
sharky Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Ehm GITS hastaları için zaten Innocence adlı bir anime mevcut :) GITS2 olarak yani.. Hatta bende var bile :)[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register.
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 hafiften 3d ye kaçmaya başlamışlar trailerdeki soundtrack bikaç filmin trailer ındada vardı.[signature][hline]my world my reality
Grudge Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 lütfen sinemaya dublajlı gelmesin lütfen sinemaya dublajlı gelmesin lütfen sinemaya dublajlı gelmesin lütfen sinemaya dublajlı gelmesin lütfen sinemaya dublajlı gelmesin lütfen sinemaya dublajlı gelmesin lütfen sine...[signature][hline]The search for an ultimate, unifying explanation for all things is a fruitless endeavor, a step in the wrong direction. This is why, in a universe of chaos, we must constantly adapt. - Bene Gesserit Azhar Book
Bone Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 said: sharky, 14 Eylül 2004 19:59 tarihinde demiş ki: Ehm GITS hastaları için zaten Innocence adlı bir anime mevcut :) GITS2 olarak yani.. Hatta bende var bile :) işte sinemalara 17sinde gelicekmiş o.
KARAMURAT Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 said: Grudge, 14 Eylül 2004 21:37 tarihinde demiş ki: lütfen sinemaya dublajlı gelmesin Gelse bile(ki muhakkak gelecektir.Sonuçta yukarda belirtildiği gibi çizgifilm dendiği an bizde 12 yaş ve altı çocukları hemen göz önüne alıyorlar.)Alt yazılı bir seansıda(muhtemelen akşam seansları) muhakkak olacaktır meraklıları için herzamanki gibi için rahat olsun.[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir.
nightstalker Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Kim uğraşır ki dublajıyla çizgifilm işte sanki çocuklar anlayacak da bişey olcak. :-P[signature][hline]Caramon-Kadınlar,seksen yaşındayım ve onaltı yaşımda onları ne kadar anlıyorsam, şimdi de o kadar anlıyorum. All hail The lord and master Foamy the Squirrel ]All hail the lord and master Foamy the Squirrel
hired_gun Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 said: KARAMURAT, 15 Eylül 2004 11:24 tarihinde demiş ki: ....Sonuçta yukarda belirtildiği gibi çizgifilm dendiği an bizde 12 yaş ve altı çocukları hemen göz önüne alıyorlar... aman yapmasinlar oyle bi hata .... çocuğu düşünsenize anne baba çizgi filme yollamiş , çocuk çıkmış ... - anne , insan'ın cidden tüm vucudu sibernetik olsa(shell) ve organik beyni ve hafizasi aktarilsa da ruhunun(ghost) kalmış olması muhtemelmidir ?? yoksa bu davraniş hesaplanmiş bil algoritma sonucu içindeki mikroişlemcinin o var olsa idi boyle yapardi sonucuna varmasinin sonucunda mı oluşur .. peki 2. durumda da 1. durumda da dışardan gözlemleyen kişinin bunu bilme ihtimali var midir ? yani dışardan izleyen kişiye göre o insan hiç değişmemiş gibi gözükse/gelse de aslinda tamami ile değişmiş olabilir mi ??? peki yine bu bağlamda bizler de organik birer bilgisayar sistemi olarak sayilirsak , aslinda sibernetik olan halimizden herhangi bi farkimiz var midir ?? tüm davranişlarimiz aslinda bilinçsiz bir otomasyon mudur ?? anne , "is there really a GHOST in this SHELL ???(vücüdunu gösterir) "[signature][hline]Try to hit me , tempt me, push me, pussies, I need a good reason to give this trigger a good squeeze...
Sam Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 öyle bir çocuğum olsun isterim şahsen, ben ucundan kıyısından öyleydim her ne kadar işin algoritma kısmından fazla çakmasam da.. :horace:[signature][hline]Deekin - Level 4 Kobold Bartman vs Raistlin - Level 41 Demi-Goth *Raistlin casts Haxxored Hantergranate of Doom 3* *Deekin plays Kalashnikof* *Raistlin dances to the rythym of the drums and afterwards the lead* *The party gains experience: IDKFA XP* *Deekin gains new character level: Über-Char of TSR Writer*
Dojorel Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 gelsin. gelsin. gelsin yeterki.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
kender Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 aha da torrent linki size: http://thehawks.org/hawks/bt/Ghost.In.The.Shell.2.Innocence.DVDRIP.XViD.AC3.2004-haWks.torrent[signature][hline]www.kitap.perisi.com www.kitaplarin.efendisi.com www.daredevil.efsanesi.com türkçe anime altyazıları için http://animetr.port5.com/altyazilar.html ugrayın sizide türkçe altyazı yazmaya davet ediyoruz.. türkçe mangalar için http://www.flameriders.com 1100 cdlik ve 40 dvdlik anime listemi görmek için mail atınız mailim:[email protected]
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 2 yıla anca gelicek deli edicek gine. Bari kopye dvd si gelse.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
hired_gun Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 bugun elime geçti izledim .. biter bitmez eşelemek için birdaha izlediö ... önceliklle grafiksel açidan tam anlami ile bir festival olmuş filim ... ayrica müzikler ve detayların üzerindeki durulma seviyesi en üst düzey beklentileri bile karşilamakta... Konu cidden sağlam , izlemeden once (yukarda) yazdiğim yazidaki tüm soru işaretleri kafamda , üstelik daha fazlasi ile ... KESİN KESİN izlenmeli[signature][hline]Sen bunu BU YÜZDEN hakettin...
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 ilk film le baglantısı var mı zaman olarak aralarında bayagı bı fark varmıs galıba ama cyborglar nede olsa yaslanmaz kusanagi karakterı gozukuyor mu fılmde
hired_gun Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 yanniş hatirlamiyo isem 2-3 sene sonra geçio olmasi lazim ... motoko kusanagi (MAJOR) 'un var olup olmadiğini soylemek olmaz ayip olur , filmin zevki kacar[signature][hline]Sen bunu BU YÜZDEN hakettin...
Öne çıkan mesajlar