Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ön sipariş verdiğim limited edition battlefield 3'ü elime ulaştığı anda açmadan satmayı düşünüyorum ilgilenen olur mu acaba? neden satıyorsun derseniz, bir başka oyun almak için tabi ki:D çok fazla acelesi olan yoksa. oyun elime geçtiği gibi size kargolarım.
Mesaj tarihi:
hahaha yok abi, blizzconu izlerken ghaza geldim ya. diablo 3 ce alayım dedim, e zaten sc2nin exp gelecek. başka firmanın oyunlarını oynıyacak adam değilmişim abi ben:S
Mesaj tarihi:
75 tlye yaklaşık 1-1.5 ay önce vatandan sipariş verdim kampanya vardı. kargoyu o kampanyaya katılanlar ceplerinden ödüyorlar sen bunu anlamadın heralde. başka anlamadığın bir yer varsa sor aydınlan. aldığım fiyattan ucuza mı satıyım?
Mesaj tarihi:
hala devam ediyor mu bilmiyorum daha geçen haftaya kadar aynı kampanya devam ediyordu.ucuza satmak zorunda değilsin aynı fiyata satabilirsin.ayrıca kutusuz olarak çok daha ucuza bulmak mümkün.
kargo konusunda bişey demedim zaten.senin anlayamadığın yer varsa sorabilirsin.
vatanda.
Mesaj tarihi:
bak şimdi sevgili arkadaşım, öncelikle kimsenin boğazını sıkmadık al diye. ikinci olarakta almak isteyen arkadaşlarla konuştuğumda durumu bizzat anlattım, kaça aldığımı kargo parasının kaç para tutabileceğini, eğer 80tl tutarsa 80 tlye vereceğimi. sen şunu yine anlamıyorsun sanırım. 75tlye ben alıyorum kargo parasını ödüyorum diyelim 5 tl, 80 oluyor bir de bende alacak adam kargo parasını ödiyecek. bu oyunu satmamım amacı zaten baska bir oyun ile deiştirmek istememdi. kar amacı gütmüyorum. senin kurduğun mantıkla 10 lira kar mı yapıcam bununla. he tüm amacım da buydu yakalın:D
Mesaj tarihi:
ben sana niye 80'e satıyorsun demedim ki zaten.piyasada daha ucuza alınabilecek bir durumda sadece onu belirttim istersen 150 liraya sat banane
  • Yeni Oluştur...