tarçýn Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 ön sipariş verdiğim limited edition battlefield 3'ü elime ulaştığı anda açmadan satmayı düşünüyorum ilgilenen olur mu acaba? neden satıyorsun derseniz, bir başka oyun almak için tabi ki:D çok fazla acelesi olan yoksa. oyun elime geçtiği gibi size kargolarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 bir baska oyun dedigin codsa asarlar seni burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarçýn Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 hahaha yok abi, blizzconu izlerken ghaza geldim ya. diablo 3 ce alayım dedim, e zaten sc2nin exp gelecek. başka firmanın oyunlarını oynıyacak adam değilmişim abi ben:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 ohoo onlarin cikmasina daha var ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 kaç tl ben alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 20 lira veriyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 alırım ben, tam da vatan'a gidicektim. at bakalım bir öm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarçýn Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Evet, ilan hala günceldir. Battlefield 3 limited edition 85 lira ve kargo size aittir. 2-3 gün içinde elimde olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarçýn Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 yarın elimde olucak sanırım. kargo hareketlerine baktım da ilçeye ulaşmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 aquila said: bir baska oyun dedigin codsa asarlar seni burda. haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarçýn Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 ya zorla yaptırcaksınız bu hareketi safad. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarçýn Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 elime ulaştı oyun :D satmaktan vazgeçtim açıyorum paketi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 75lik oyunu 85'e satmaya çalışman ayrı bir konuydu zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarçýn Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 75 tlye yaklaşık 1-1.5 ay önce vatandan sipariş verdim kampanya vardı. kargoyu o kampanyaya katılanlar ceplerinden ödüyorlar sen bunu anlamadın heralde. başka anlamadığın bir yer varsa sor aydınlan. aldığım fiyattan ucuza mı satıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarçýn Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 bu arada limited edition nerde buldun 75tlye:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarçýn Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 normal versiyonu mediamarktta 109 liraydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 hala devam ediyor mu bilmiyorum daha geçen haftaya kadar aynı kampanya devam ediyordu.ucuza satmak zorunda değilsin aynı fiyata satabilirsin.ayrıca kutusuz olarak çok daha ucuza bulmak mümkün. kargo konusunda bişey demedim zaten.senin anlayamadığın yer varsa sorabilirsin. vatanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarçýn Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 bak şimdi sevgili arkadaşım, öncelikle kimsenin boğazını sıkmadık al diye. ikinci olarakta almak isteyen arkadaşlarla konuştuğumda durumu bizzat anlattım, kaça aldığımı kargo parasının kaç para tutabileceğini, eğer 80tl tutarsa 80 tlye vereceğimi. sen şunu yine anlamıyorsun sanırım. 75tlye ben alıyorum kargo parasını ödüyorum diyelim 5 tl, 80 oluyor bir de bende alacak adam kargo parasını ödiyecek. bu oyunu satmamım amacı zaten baska bir oyun ile deiştirmek istememdi. kar amacı gütmüyorum. senin kurduğun mantıkla 10 lira kar mı yapıcam bununla. he tüm amacım da buydu yakalın:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 ben senin arkadaşın değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarçýn Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 vay mk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 ben sana niye 80'e satıyorsun demedim ki zaten.piyasada daha ucuza alınabilecek bir durumda sadece onu belirttim istersen 150 liraya sat banane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarçýn Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 inanılmaz yorumlar aga, eyvallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar