-Mandrake- Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 parası neyse veririz nolcak :)[signature][hline]Lord British sucks....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 aziz büyü yapmıştır ona gelemez yaa olmadı azizi alırız be! =)[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 inşallah yollamazlar ama yollarlarsada bjkli biri gelsin farketmez ama benim gönlüm bosqueden yana çünkü istikrar başarıyı getirir bu sene olmazsa seneye misal manchester ferguson ilk geldiğinde de böleydi ama noldu kapak oldu herkese ;) o yüzden yönetimin devam kararı almasını şiddetle istiyorum[signature][hline]In Flames We Trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 ziya doğanın trabzonu satıp gelceğini hiç sanmıyorum, ne satması bea! diyenler olabilir, sen ben satma demeyiz ama trabzonlular adamı rahat bırakmaz. bence en doğru tercih rıza ve 2 sene şampiyonluğa oynamamadır derim ondan sonra siler süpürür rıza, zaten bjk diye bi takımmı vardı önceden sanki son 2-3 senedir taraftarları gaza geldi falan yani yine şükür desinler. hemen itiraz edip sataşma yaratmaya çalıştığımı düşünenler olabilir, değil hatta alakası yok yani bi düşünün 3 sene öncesine kadar kaç tane bjk formalı insan görüyodunuz ki etrafta? not:şahsi düşüncelerimdir bjkye falan bi gıcığım yoktur sadece hakkaten böyle düşünüyorum, sevgiler.[signature][hline]"These pretzels are making me thirsty" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 said: SilverSurfer, 28 Eylül 2004 19:28 tarihinde demiş ki: ziya doğanın trabzonu satıp gelceğini hiç sanmıyorum... [signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Bosque gider...bodo maçı sonrasında trabzon maçı...sonrasında o adamı kimse tutamaz...tazminatda istemiyo..realde çağırmışşş GüLe GüLe.....:tebrikz:[signature][hline]Yalnız Kalmaktan Sıkılıyosan Aynaya Bak ! ! !.....By Insight [13]...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Abi içimde bi his var beşiktaş bodoya fark atacak Trabzonu orada yencek sonra Bosque istifa edecek gidecek herkes ehe nooldu şimdi diyen gözlerle bir birine bakacak...[signature][hline]Nukem_Verite, 31 Temmuz 2004 16:38 tarihinde demiş ki: ben paticik falan değilim abi insanım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garlic Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Amin. Ama ne yazık ki mantıksız. Trabon u yenebiliriz tabii her zaman her yerde (her yıl bi 5 çakıyoz nerdeyse) ama takımda kimya kalmadı ki!! Kötü takım değiliz, sadece henüz takım değiliz...[signature][hline]Hell on Wheels - Motorcyclemania Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 valla pascal keşke diyoruz ama bu haldeyken zor gibi hadi bodoyu yeneriz de büyük ihtimal trabzon zor gibi... ama onu da geçecez İnşallah...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garlic Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Alen şöyle yazmış (www.forzabesiktas.com) İsyanın ağır boşluğu vardı kulaklarımda. Sabır taşının çatlayan bölümünde direniş hakimdi kadere. Bütün kurşunları göğsünde taşıyan taraftar, kalbura döndüğünü 7. maçın sonunda anlamıştı. Bir babanın evladına kızdığı zamanki ses tonu hakimdi tribünlere. Ve eve gitmenin imkansız olduğunu ayaklarıma anlatamıyordum. Kanımızdaki asalet şaha kalkmıştı oysa... Tam 92 dakika bağrımıza basmıştık her türlüsünü siyahın. Siyaha verdiğimiz desteği kıskananlar, beyazımıza da laf atıyorlardı sinsice. Aç yırtıcılar gibi en kötü zamanlarda fırsat ticaretine soyunuyorlardı. Doktorlar yemin ederler. Adı Hipokrat'tır. Peki o doktorlar, hakem olursa ne yemini ederler, merakımdır... (Metin Aydoğan) Tekmili birden bütün cesaretli hakemlerin, bizim maçlarda gövde gösterisi yapması düşündürücüdür. Yorumcuların da bu hakemleri gizli gizli desteklemesi eyyamcılıktır. Bir gazetede eski bir hakemin, doktorluktan hakemliğe terfi eden hakem için, "İyi niyetli, gördüğünü çalmaya çalışıyor" demesi bunun katmerli bir ispatıdır. Tayfun'u gören göz Tita'yı görmüyorsa, sorun gözde değil, beyindedir. Acaba o beyin duş alıpta mı maça gelmiştir, yoksa Cem Papila ile bir akşam yemeğine mi çıkmıştır? Bilemem. Ama bildiğim yukarıda bahsettiğim sevgili eski hakemimizin şurupların, pardon grupların bazı taraftar liderlerini yemlediğinden bahsetmiş olmasıdır. İsim istiyoruz beyefendi isiiiim. Kimmiş bu arkadaşlar anlat da bilelim. Ucuz popülizm yapma. Hangi şurup, hangi grup. Şanlı Beşiktaş taraftarlarını ne yerine koyuyorsun da yemden bahsediyorsun!.. Aynı eski hakemimiz, pazar gecesindeki programında Çarşı Grubu'nun futbolcu tayinlerinde Del Bosque'ye baskı yaptığını söylemiş. Helal olsun iyi istihbarat yapmış. Ama Çarşı Grubu olarak, George W. Bush'la bir öğlen yemeği yediğimizi ve Irak savaşını masaya yatırdığımızı atlamış!!! Kör kuyulara olta atıyorsun beyefendi. Sağa sola sataşarak gündemde kalmaya çalışıyorsun. Ve her doksan dakika ses telleri yırtılırcasına bağıran taraftarın emeğine ihanet ediyorsun. "Bu hakeme iyi, bu taraftara kötü" diyen zat-ı muhtereme daha fazla zaman ayırmayacağım. Gelelim beterine... 2-1'lik skor yakalanmışken hangi futbolcuya Del Bosque, lazımdır. Futbolun bir adaleti vardır ve o adaleti futbolcu verir. Çıkarsın oynarsın. Bir yerden sonra teknik direktörün fazla bir etkisi olmaz. Maçı futbolcular kazanır. Cumartesi gecesi sizin antrenörünüz taraftarınızdı. Siz onlara da ihanet ettiniz. Beşiktaş tarihi ile ilgili kitaplar okumanız, Beşiktaş tribünü ile ilgili bilgiler edinmeniz ve o ruhu yakalamanız, futbolculuk kariyerinizle doğrudan bağlantılıdır. Hak edene kadar size de fazla zaman ayırmayacağım. Üstünüzde taşıdığınız forma ve onun arması Türk futbolunun eşsiz ve emsalsiz şanıdır. "Hatırlatayım" dedim. Bence de doğru demiş....[signature][hline]Hell on Wheels - Motorcyclemania Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 said: Patik, 28 Eylül 2004 12:31 tarihinde demiş ki: Perera cok daha karıyerlı.Hatta su an Turkıye'ye gelmıs en buyuk td. Ya sabır[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki Olm adamlar ucuyor bende bisey yok Olm ne ictiniz ki bu kadar Biz once rakı ictik.. Eee??? Sonra ben rakı ictim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Bakın buraya yazıyorum çok ararız Del Bosque'yi Takım yeni, Hoca yeni öyle hemen tutmaz bu dikişler ama tuttumu iyi tutar. Tekrar ediyorum bodo'yu farklı yenecez trabzonu da yenecez sonra Del Bosque çıkıp istifamı istiyorlardı işleri düzelttim bana güle güle der Real'e gider Real'i La Liga ve CL şampiyonu yapar bizde böle ağzı açık ayran budalası gibi izleriz.[signature][hline]Nukem_Verite, 31 Temmuz 2004 16:38 tarihinde demiş ki: ben paticik falan değilim abi insanım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 pascal elimizde olsa göndermeyiz biliyom ama yönetim objektif bakmıyo konuya taraftarlar baskı yaptıkca onlarda sabırsızlanıyo ve bir an önce galibiyet istiyo... Tarihte bunun örnekleri çoktur...çoğu iyi teknik adam 13/0 yapmıştır...Bosqueye gelince adama oyuncuları tanıtan kimse yok o da tanımak için bişeler yapıyo başarılı veya başarısız...Burada bosquenin kalitesini tartışamayız... Ha bide şu var Adam gitmek istiyo olabilir..Çünkü eski takımı realde yönetim sorunu var..Zaten adamın paraya ihtiyacı yok..Oğlu hasta onunda masraflarını real karşılıyo...Büük ihtimal gider ve realde başlar...tekrar güle güle efsane adam :tebrikz::tebrikz: BOSQUE :tebrikz::tebrikz:[signature][hline]Yalnız Kalmaktan Sıkılıyosan Aynaya Bak ! ! !.....By Insight [13]...! [Bu mesaj insight_13 tarafından 29 Eylül 2004 16:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garlic Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Gitmesin tabe, iyice dibe vururuz gibime geliyo gönderirsek adamı... İnşallah bu maçtan sonra çift ön liberonun gereksiz olduğunu, takımın ofansif gücünün defansif gücünden çok fazla olduğunu, Ali Güneş'in kanat, A.Hassan ın forvet, Sergen in orta saha, Pancu nun herşey, Okan Buruk un hiçbişey olduğunu anlamıştır... Trabzon da elendi, bize yorup olayı, pazar fena girişcekler gibi görünüyo. Ama bi kazanırsak yırttık olm!!![signature][hline]Hell on Wheels - Motorcyclemania Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 said: Garlic, 01 Ekim 2004 00:33 tarihinde demiş ki: Gitmesin tabe, iyice dibe vururuz gibime geliyo gönderirsek adamı... İnşallah bu maçtan sonra çift ön liberonun gereksiz olduğunu, takımın ofansif gücünün defansif gücünden çok fazla olduğunu, Ali Güneş'in kanat, A.Hassan ın forvet, Sergen in orta saha, Pancu nun herşey, Okan Buruk un hiçbişey olduğunu anlamıştır... Trabzon da elendi, bize yorup olayı, pazar fena girişcekler gibi görünüyo. Ama bi kazanırsak yırttık olm!!! bence bosque hırs yaptı...Bu takımı en iyi yere getirip ortasında bırakacak...Dicekki takım buydu böyle yaptım hadi eywallah..[signature][hline]Güvendiğim Dağlardaki Kardan Farklı D E Ğ İ L S İ N ! ! ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Bosque nin istifa etmemesinin sebebi. Real in hainlik yapıcağından korkması ve yardımcılarının işssiz kalmasından korkusu. Eğer istifa ederse yardımcıları tazminat almıyacakmış. Bu yüzden istifa etmek istemiyormuş. Bjk ise yolluyamıyor çünkü toplam 7 trilyon tazminat ödemek zorunda yardımcıları ve bosque ye. Ayrıca Beşiktaş Luce ye teklif götürmüş.Luce gelirim demiş.[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar