Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni Üniteler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bence o unitelere stun atan protoss unitesi gayet tek deil eksin sırasında kullanılır. eğer ki spine crawler filan stunlıyosa gayet net bir aletmiş.
Mesaj tarihi:
Replicant sc1 deki archonun abilitysini biraz değiştirip koymuşlar
Tempest biraz enteresan geldi bana,havaya splash damage vuruyor iyide zerg zaten havada çok güçlü değil ki late game de
zergin o gömülüp bedava ordu üreten ünitesini sevdim,yeni caster da baya iyi gibi
Hydra speed upg iyi olmuş
costlar çok önemli işte bakalım görücez
Mesaj tarihi:
Agmahan said:

Replicant sc1 deki archonun abilitysini biraz değiştirip koymuşlar

?
Agmahan said:

Tempest biraz enteresan geldi bana,havaya splash damage vuruyor iyide zerg zaten havada çok güçlü değil ki late game de

?
Mesaj tarihi:
Boşa kandırma kendini. SC2, bıraktım Blizzardın diğer oyunlarını, bütün strejiler arasında açık ara en iyi olmayı sürdürecek. Her geçen gün SC1'den daha iyi olma yolunda ilerliyor ve daha 1 sene olmadığı çıktığı. SC 1'de 2-3 senede yapabildiklerini 6 ayda yaptı yaptı bu sefer adamlar.
Mesaj tarihi:
FreEmoon said:

Boşa kandırma kendini. SC2, bıraktım Blizzardın diğer oyunlarını, bütün strejiler arasında açık ara en iyi olmayı sürdürecek. Her geçen gün SC1'den daha iyi olma yolunda ilerliyor ve daha 1 sene olmadığı çıktığı. SC 1'de 2-3 senede yapabildiklerini 6 ayda yaptı yaptı bu sefer adamlar.

aynen şu.gelmiş geçmiş en iyi realtime strategy hatta açık ara ve öyle devam edecek uzuun bi süre.

edit : blizzardın en kotu oyunu olmaya gelince,o çok belirsiz bi konu ya her oyunu çok iyi adamlarin,kendi arasında kıyaslamak cok zor.
Mesaj tarihi:
FreEmoon said:

Starcraft serisini diger RTS ler ile kiyaslamandan , Strateji bile yazamamandan , cikiş tarihini tam bilmemeden dolayi senle tartismak bile yersiz.
Mesaj tarihi:
arkadas bunlar nasi fikir ya?

yani biri bunlari scbw zamaninda soyleseydi g.tumuzle gulerdik. Kimlerin eline kalmis sc2. Unitelere gel ya

Bi de videonun tekinde Thor a bicilen gorevi "very easy to use attack move unit" olarak belirtiyor. Sokayim sizin beyninize boyle bir unite koyuyosaniz oyuna.

Bi kere en basta raider unit/ general unit tarzi bir kavram yaratmak gerizekalica. bi unite var, sadece isci oldurmekte/ekonomi bozmakta kullancaksiniz baska ise yaramayacak. Ne kadar mantikli.
  • Yeni Oluştur...