inyourmind Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 _Spartacus_ said: Mineral line'ın arkasına koyamazsın, yakında kendi üniten olunca işlemiyor. Sadece choke pointleri vs. kapatabilirsin. Ha orası doğru.
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 peki shredder sırf ground unitlere mi vuruyor yoksa üstünden uçan uniteler de damage alıyor mu
Creus Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 bence o unitelere stun atan protoss unitesi gayet tek deil eksin sırasında kullanılır. eğer ki spine crawler filan stunlıyosa gayet net bir aletmiş.
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Havaya da vuruyor ama bunların hepsi değişebilir. Oyun çıktığında çoğu ünite oyunda olmayacak ya da tanınmayacak hale gelecek. Sadece kafalarındaki fikirleri gösteriyorlar bize.
Uliking Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Haha Shredder için yapılan yorumu yeni okudum :D "Exactly what Terran needed, another fire and forget weapon that takes no skill or micro."
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Lurker'ın ya da spider mine'ın yetenek istemediğini söylemek kadar saçma olmuş.
Uliking Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Hocam senin cevabını bekliyordum zaten Terran ile ilgili ne yorum gelirse gelsin bir Sparta mesajı hazır bulunuyor :P
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Terran'la ilgili değil sadece, "Mutalisk yapınca yeniyor Zerg, çok kolay kontrol etmek" vari mesajlar yazanlara da cevap vermiştim MLG'de. Mantıklı şeyler yazın, canımı yiyin :P
Agmahan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Replicant sc1 deki archonun abilitysini biraz değiştirip koymuşlar Tempest biraz enteresan geldi bana,havaya splash damage vuruyor iyide zerg zaten havada çok güçlü değil ki late game de zergin o gömülüp bedava ordu üreten ünitesini sevdim,yeni caster da baya iyi gibi Hydra speed upg iyi olmuş costlar çok önemli işte bakalım görücez
yildirimokur Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 İlla gereksiz bi ünite koyucaklar zerge.. Swarm host
Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Agmahan said: Replicant sc1 deki archonun abilitysini biraz değiştirip koymuşlar ? Agmahan said: Tempest biraz enteresan geldi bana,havaya splash damage vuruyor iyide zerg zaten havada çok güçlü değil ki late game de ?
harristhegosu Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 fake degilse sc2 blizzard in en kotu oyunu olma yonunde emin adimlarla ilerlemektedir.
FreEmoon Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Boşa kandırma kendini. SC2, bıraktım Blizzardın diğer oyunlarını, bütün strejiler arasında açık ara en iyi olmayı sürdürecek. Her geçen gün SC1'den daha iyi olma yolunda ilerliyor ve daha 1 sene olmadığı çıktığı. SC 1'de 2-3 senede yapabildiklerini 6 ayda yaptı yaptı bu sefer adamlar.
Lorrotar Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 FreEmoon said: Boşa kandırma kendini. SC2, bıraktım Blizzardın diğer oyunlarını, bütün strejiler arasında açık ara en iyi olmayı sürdürecek. Her geçen gün SC1'den daha iyi olma yolunda ilerliyor ve daha 1 sene olmadığı çıktığı. SC 1'de 2-3 senede yapabildiklerini 6 ayda yaptı yaptı bu sefer adamlar. aynen şu.gelmiş geçmiş en iyi realtime strategy hatta açık ara ve öyle devam edecek uzuun bi süre. edit : blizzardın en kotu oyunu olmaya gelince,o çok belirsiz bi konu ya her oyunu çok iyi adamlarin,kendi arasında kıyaslamak cok zor.
mastere Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Üniteler tahmini ne zaman eklenir oyuna ?
harristhegosu Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 FreEmoon said: Boşa kandırma kendini. SC2, bıraktım Blizzardın diğer oyunlarını, bütün strejiler arasında açık ara en iyi olmayı sürdürecek. Her geçen gün SC1'den daha iyi olma yolunda ilerliyor ve daha 1 sene olmadığı çıktığı. SC 1'de 2-3 senede yapabildiklerini 6 ayda yaptı yaptı bu sefer adamlar. Starcraft serisini diger RTS ler ile kiyaslamandan , Strateji bile yazamamandan , cikiş tarihini tam bilmemeden dolayi senle tartismak bile yersiz.
FreEmoon Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 O imzayı boşa koymadık herkes bilecek yerini.
harristhegosu Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 etraf copy paste yapan veletlerle dolu evet.
Eru Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 arkadas bunlar nasi fikir ya? yani biri bunlari scbw zamaninda soyleseydi g.tumuzle gulerdik. Kimlerin eline kalmis sc2. Unitelere gel ya Bi de videonun tekinde Thor a bicilen gorevi "very easy to use attack move unit" olarak belirtiyor. Sokayim sizin beyninize boyle bir unite koyuyosaniz oyuna. Bi kere en basta raider unit/ general unit tarzi bir kavram yaratmak gerizekalica. bi unite var, sadece isci oldurmekte/ekonomi bozmakta kullancaksiniz baska ise yaramayacak. Ne kadar mantikli.
harristhegosu Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Vivendi'den oncesi ve sonrasi olayindan baska bisi degil , herkes oynasin herkes mutlu olsun diye yapilan oyunlar. Alternatif olmamasi tek iyi dayanakları su an.
Eru Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 mantikli alternatif gelecegi de yok, oyun piyasasina giren tipler cok yetersiz son yillarda belli ki. RTS cokus styla
Öne çıkan mesajlar