Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 yılın yarısı wow oynayan adam icin yine karli sayilcak bir alisveris. d3 zaten 50 euro olur tahminen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 fiyatla ilgili bisey goremedim 12 aylik davada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 abi kayıt oldum fiyat aynı. her şey aynı ek ücret yok aylık taksitler halinde. sadece 12 ay taahhüt istiyorlar. oy beleş diablom oldu. 1 senedir wowa kayıtlı olanlar katılabiliyor sadece OYO YOOYOY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 millet zengin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 oha hemen mi eklediler diablo 3'ü. tyrael charger'i falan? lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 ABİ EK ÜCRET YOK. sadece 12 ay taahhüt. yine aylık taksite devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 6 aylık 2 ödeme ile 65.94'den 129.88 ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 ek ucret yok diye sevinmis adam, normal ucuz olmasi gereken sey icin sfeas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 yahu bir sene zaten wow oynayıp aylık ücret veriyorsun. adam sana bunun karşılığında beleş diablo 3 veriyor en az 50 euroluk. sevdim ben daha ne olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Cinematic konusunda yanına yaklasabilen olmadı Blizzard'ın. Yine dokturmusler. http://www.youtube.com/watch?v=nlhWqmVeDno Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 ahmedinejad said: yahu bir sene zaten wow oynayıp aylık ücret veriyorsun. adam sana bunun karşılığında beleş diablo 3 veriyor en az 50 euroluk. sevdim ben daha ne olsun. 1 senedir oynuyor olmak mı gerekiyor? Eski oyuncu olup bırakanlara yok mu guzellik :) Esas onlara olması lazım ama geri dondurme davasına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 hesaba girince uygunsunuz uyarısı veriyor zaten. mount falan gelmedi ama bekleyelim benim. ha mount 4.3 de geliyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 diablo 3 eklendi oyunlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 buysenin sevindigi sey olmus. birkereden cekmediler yillik parayi cebimden. 13 13 oducem iste wowu yanina da diablo gelcek. wow oynuyor olsam alirdim ben de ama kalsin simdilik dfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 onu zaten soyledi duyururlen, aylik veriyosun gene parayi. CE alirsan da 4 aylik wow sub parasina sayiyomus ekstrayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Masquerade said: buysenin sevindigi sey olmus. birkereden cekmediler yillik parayi cebimden. 13 13 oducem iste wowu yanina da diablo gelcek. wow oynuyor olsam alirdim ben de ama kalsin simdilik dfg. aynen. birden 100 euro zorlardı. bu para böyle zaten veriyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Hemen kaydoldum, süper valla bu yoklukta 100 lira D3'e vermekten kurtuldum. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 bune lan ttnet kampanyaları gibi asdgdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 aquila said: onu zaten soyledi duyururlen, aylik veriyosun gene parayi. CE alirsan da 4 aylik wow sub parasina sayiyomus ekstrayi. CE alırsak 4 aylik wow'umuz mu oluyo nasıl yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Sanırım şöyle. Normal d3 için 12 aylık taahhütte bulunuyorsun, CE de istersen 4 ay daha ekliyorsun bu süreye. Doğru anlamış mıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Digital herhalde bu muhabbet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Bi de o cinematic ne öyle ya, yuh. Belial yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 dijital evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 pekaziz said: Sanırım şöyle. Normal d3 için 12 aylık taahhütte bulunuyorsun, CE de istersen 4 ay daha ekliyorsun bu süreye. Doğru anlamış mıyım? eklemene gerek yok, 12 aylik icin de gecerli, oyunun ne zaman cikicagina bagli iste. 4 ay sub bedava gelio ce alirsan, 12 aylik taahhute girdiysen. mesela 2 ay once 6 aylik sub aldiysa, simdi 12 aya kayit olursan, 6 ayin geri kalani da sayiliyomus. acin okuyun lan iste faqi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 çıktı marine biologist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar