Beyt Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 İlk aradığım yer anadolu yakasında tütün alabileceğim bir yer. Kadıköyde falan var mıdır böyle tütün bulabileceğim bir yer. İkincisi ise Moda taraflarında güzel bir akşam yemeği için mekan tavsiyesi. Çok abartı fiyatlarının olmaması tercihim. Temiz güzel ve ambiansı olan bir yer olursa süper olur. :) İstanbula geleli fazla olmadığından pek bilmiyorum ne nereden alınır falan filan. Bi şeediverin plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 ne tütünü aradığını yazmamışsın? moda'da moda teras var denize nazır, fiyatları tuzludur ama güzel yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Sigara tütünü arıyorum. Teras'a bir bakayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 sigara tütünü için çık caddebostanın oralardan caddeye. bi suru tekel var. illaki birinde vardır istediğin tutun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 sigara tütününü bi kadıköy çarşısında bulursun diye biliyorum, onun dışında başka yer bilen varsa söylesin. kadıköy çarşısı da yeni yapılan PTT binasının arka sokağında, askeri malzemeler falan olur hep. oraya girince güvenliğe sor, gösterir sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 hah iyi oldu bu -,- bana da lazim. bir tek beyazittakini biliyorum. taksimdekinin yerini bilen bi daha tarif edebilir mi hatta, arama bozulmus yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 açık tütün arıyorsan tünelde var ,galataya gelmeden hemen sağda devamlı bir adam duruyor ,3 çeşit falan tütün var ,tabaka vs bir sürü eşyasını da satıyor , drum ,golden vs arıyorsan pasajdaki satmıyor diye biliyorum 2 seneden beri ama taksimde 2 ara sokaktan birinde bulursun muhtemelen onları işporta şeklinde edik ben adıyaman içiyorum hafif ağır ama güzel severek kullanıyoruz ,eğer osmanbey taraflarına falan yolun düşerse telefoncular sokağı vardır kime sorsan gösterir orda bir adam var 234645 senedir duran ondada var drum vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 ha tamam tüneldeydi hatirladim, tesekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Çok sağolun. Teras'a baktım güzel gibi bir de Go Mongo'yu düşünüyorum tütün işine de bakıcam. Teşekkürler tekrardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 tünelde tükkan önünde acikta satan bi abi vardi evet ama alet icin olan o filtrelerden satmiyordu. sarma sigaralar icin olanlardan satiyodu -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 alet için boş sigara arıyorsanız eminönünü go go birçok yerde var ,köprünün eminönünü kısmındaki alt geçitte adıyamanlı yaşlı bir amca var onda herşey mevcut ,çok da uzak değil zaten tünelden aşağıya kayıverin ,bir de o aleti 3 kuruş fazla verip metal olandan alın kırılıveriyor ,benimki kırıldı bir sürü boş filtre duruyor evde :) bende şundan var ,hem tütünü taşıyabiliyorum hem 2 dk'da sarıveriyor ehe bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Bırakın sigarayı :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Seperate said: alet için boş sigara arıyorsanız eminönünü go go birçok yerde var ,köprünün eminönünü kısmındaki alt geçitte adıyamanlı yaşlı bir amca var onda herşey mevcut ,çok da uzak değil zaten tünelden aşağıya kayıverin ,bir de o aleti 3 kuruş fazla verip metal olandan alın kırılıveriyor ,benimki kırıldı bir sürü boş filtre duruyor evde :) bende şundan var ,hem tütünü taşıyabiliyorum hem 2 dk'da sarıveriyor ehe bu ya ben beyazittan temin ediyorum o bos sigara hedesini, bu arada harbiden ne onun adi ? filtre dedim bugün bakkalin tekinde adam baska bisi sandi sdf. almancasinda filtre dioduk da biz ona yani. baska yerde var mi diye merak ettim, her defasinda beyazita mi gitcen yea. yok yok ben dün bütün taksimi aradiktan sonra akillandim zaten, bir dahaki alisimda 4 5 tane birden alip bir de indirim isticem. btw tünelin ordaki isportacidaki heriften almayin ;( boktan yapismayan kagitlari verio sarma sigara icin. dün gece delircektim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Hum onlar boktan değil arap kağıdı diye geçer ,üzerinde zamk yoktur ,ben onlardan tercih ediyorum ,sardıktan sonra veya öncesinde yalayacağın yeri dişle boydan boya ,yani yarıklar aç diyeyim işte ,onu yaptıktan sonra canavar gibi yapışır,içerkende ayrılmaz ,o işin esprisi kağıdı dişlemek ,şahane kağıttır :) Boş sigara kağıdı olarak geçebilir ,filtre yanlış oluyor evet ,muhtemelen bakkal şu sigara uçlarına takılan filtrelerden vermiştir ,bakkala falan sorma zaten onu bakkalda bulamazsın ,ben eminönününde geçidin altından alıyordum onu ,paketler 200lük zaten hani 10 paket ordan hesaplayıp birkaç paket alabilirsin ,ucuz da birşey yanlış hatırlamıyorsam 5 lira olması lazım 200lüğü Ben bi tuto yapayım aslında bi ara 3-4 yolla tütün nasıl kullanılır diye ,gençlere kötü alışkanlık kazandıralım asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 evet arap kagidiydi, küfrettim araplara. aleti de vardi yapamadim ne denediysem, tutmadi resmen. o o.c.bler daha iyi sanki ama. benim gibi nooblar icin arap kaadi falan yalan. bir de bakkallarda bulamayacagimi biliyorum da bir sansimi deniyim dedim -.- almanyada negzel her markette vardi. o 200lük bos kagitlar alamanyada 2bucuk lira falandi. burda pahali. zaten sigaraya da zam gelmis 8 lira virdim bugün bi camele koydu =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Kağıtlar lübnan yapımı boşuna küfretmişin asdf.Benimde tütün bitti az önce 7.5 lira verdim evlad acısı gibi cidden,şu yukardaki sarma zımbırtısından mı aldın ? kullanırsın yaw ,bu arada o.c çok leş kağıt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 hayir ya o plastiklerden vardi 5 liraya, idareten kullanirim dedim. o 200lük kagitlardan alana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 icmesene salak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 hec... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 hic düsünememistim bunu daha önceden, iyi fikir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 vanil türkiyeye niye geldin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 vatan hasreti. retorik bi soru sordugunu farkettim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 vanil sigara mı içiyormuş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Caddebostan'da mado'dan aşağı sahile inerken cuba cigars diye bir yer var. Burada biraz çeşit bulabilirsin gibi geliyor, hiç gitmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar