Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BJK-TS

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Rewendor, 02 Ekim 2004 00:40 tarihinde demiş ki:
Valla İnönü'de olsa o muhteşem taraftar desteğiyle bir şeyler yapardı BJK ama Trabzonda çok zor... Trabzon gerçi tepetaklak oldu avrupada ama bu yüzden lige de asılabilir. Hele çok zengin olmasa da iyi oturmuş bir kadrosu var o sayede avantajlı... TS alır gibi geliyor bana. Bakalım nolacak...

bu sene olurda şampiyon olursak (bi olasılık tabi bu ) ehe taraftar şampiyon oldu oğlum laflarınının oluşumunu duyar gibiyim.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan

RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki:

Öyle sübyan bulsam ben,var ya....
Mesaj tarihi:
Ben kendi adıma seviniyorum valla.
Seneye ne güzel TRT den izlicez maçları, digiturk almaya gerek kalmıcak.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse.
fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki:
Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir...
Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman...

Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :)
Mesaj tarihi:
:lol:[signature][hline]-Alper viens au tableau.
-HASSKTRR YEAAA!!!
Coğrafya dersinde Alper saçmalamaya devam eder:
-Alper, kutuplara doğru yerleşim nasıldır yavrum?
-Soğuğa dayanıklı betonarme evler vardır hocam.
  • Admin
Mesaj tarihi:
Lol pen[signature][hline]Grandmaster Hamburger
DynamicK ne yapar?
cevap: ms paint, notepad, iexplorer,mirc kullanır. mail yollar,icq,msn kullanmayı bilir. uo oynayabilir. Hedefi: ileride büyüyüp büyük adam olcak ve asp,php,vb,wc,c++,c#,delphi,linux,flash,ps,3dmax,autocad öğrenip imzasına ekleyecektir.
Mesaj tarihi:
ligin en iyilerinden denen trabzon, ligin en kötülerinden denen beşiktaş. trabzon beşiktaş 10 kişi kalana kadar tek atak yaptı galiba o da gol oldu.
Mesaj tarihi:
haticeye değil neticeye baksan cemad yenilmeyi hazmedemiyorsan futboldan uzak dur pls[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır
Mesaj tarihi:
said:
cemad, 05 Ekim 2004 00:20 tarihinde demiş ki:
ligin en iyilerinden denen trabzon, ligin en kötülerinden denen beşiktaş. trabzon beşiktaş 10 kişi kalana kadar tek atak yaptı galiba o da gol oldu.

cemad kendimizi avutmaya baslıcak kadar kotu durumda deiliz daha lutfen gercekleri gorelim trabzon cok yorgun ve moralsizdi onun için cok saldırmadı ama kazanmak için her seyi yaptılar fakat yine de guzel olacak bir macı terbiyesiz hakem kuddusi katletti...[signature][hline]
blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki:
Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi.
Mesaj tarihi:
Maçtan önce ilginç bi istatistik vermişlerdi
7 hafta sonunda
Bjk Şut , Kaleyi bulan şut , pozisyon ve toplama oynama % si olarak Ts den üstündü.

Sıralamaya bakınca Bjk 15 Ts 1

garip?

Bjk güzel oynadı.Ama Hakemlere bu kadar yüklenmek yanlış.Tamam maçı katlettiler fakat sen ilk önce kendindeki hataları gör.Gol olup saymasalar yüklenin diicem fakat sen daha dönen topa vurmassan ne hakemi..?[signature][hline]tuana...
Mesaj tarihi:
hem kuddusi ama sadece onada vurmayalım...şanssızdıkda kaçan toplarımız war..kötü oynuyoruz..takım ruhu yerleşmemiş..daha war..bu sezon bitti bi dahaki sezon işallah...[signature][hline]Güvendiğim Dağlardaki Kardan Farklı D E Ğ İ L S İ N ! ! !
  • Yeni Oluştur...