Gluposti Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Patch'i indirdi amma apply etmiyor. Edit 1 ; Şimdi başladı Apply'e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Bende apply etmesi neden bu kadar sürdü diyodum. Meğer başlamamış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluposti Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Not accepting connections !! Eve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 O bugün oyunu oynatmaz zaten açılsa bile lag olacak crashler olacak fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thebaltaci Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Yeni gelen gemileri ben pek beğenmedim ancak ve ancak uzakdan sniper olarak kullanırsın.Yanına bi dictor ya da tackler yanaşırsa o zaman ''S.. cafer bez getir'' olur Ama gene de bekleyip görmek lazım tabi.İsin en güzel yani yeni hicbisey icin ekstra skill kasmaya gerek kalmaması =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluposti Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Server açıldı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 ahanda girdim bende. Haydi hayırlı olsun herkeze :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluposti Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Offf, işte yeni Deimos'a bittim !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Yalnız gallente gemileri git gide kararmaya başladı bu bir mesaj içeriyor olabilir karanlık yüzünü gösterecek demekki yakında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Gallenteden bi yol olmaz.Buff geldigi an nerf gelir blaster + drone combo cok guclu aglamalar sizlamalar hic durmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Önceden de böyle değilmiydi ben Eos ile deli iş yapardım. Şuan o eski günlerine çevirmişler gibime geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 oha guzel olmus yalnız 1.5 gig patch nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Shipspin counter ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 bug oldu bende yau karaktere tıklıyorum entering game as şeysi çıkıyo doluyo çubuk öle kalıyo girmiyoda kitlenmiyoda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 eos zamani neydi ole ya adamin biri abso ile kafa tuttmustu eyy gidi zor artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arkimod Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 concord bozulmuş sanırım,dodixie de herkes industrial lere ateş ediyodu emergency shut down dan önce eheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zweisamkeit Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 artık concordun vurdugu gemilerden sigorta parası gelmiyor ondandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Dikkatimi ceken guzel yenilik direk Jump tusu oldu basinca otomatik warpa kalkip inincede jumplamasi cok keyifli. Bir istasyona set dest verince autopilot istasyona dock oluncaya kadar ucuruyor gemiyi buda cok guzel bir gelisme. Gemi kuyrugu sayesinde dusmanin cloak olmadan once uctugu yonu kestirebiliyosunuz. Gemi undock olurken oyun kararmaya basliyodu o da degismis. Yalniz pinned window stick menuden kaybolmus sanirim bulamiyorum. Bir iteme basinca Evemon gibi acmak icin gecmesi gereken sure belirtilmis. Ilk gozume carpan degisiklikler bunlar oldu tum yeni T2 itemler acik zaten. Yeni bc fiyatlari 80m isk bandinda oldukca makul. Tornado cok tutmasina ragmen ucuz. Amarr en pahalisi iclerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 yeni BCler 50ye kadar inecek hatta 1 ay sonra felan 40a bile iner ama bence en buyuk yenilik 1000dps civari 1.5k hiz yapan gemiler naga iclerinde en saglam tanklisi close range icin en ideali o gibi ama fitlemesi biraz zor talostan iyi tanki ve ayni dpsi var tornado zaten 980 dps civarina kadar cikabilio bu aletler cok acaip olur ilerde ama hassas olduklarida bi gercek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Gemileri deneme şansım olmadı ama daha 12 saat geçmeden 70m bandına geriledi fiyatlar üretimi 41-47m arasına mal oluyor buda 50-55'e kadar düşeceğini gösterir birisi piyasayı toplamazsa 1 hafta içinde 60 ve altını görmeye başlarız hayet ideal fiyat olarak PVE yapanlar için oldukça iyiler ama PVP performansını test etmek gerek. Bu arada uzaktaki loot'a open cargo dediğimizde yanına uçup kendisi otomatik açması çok keyifli... Savaş alanları artık baya kapış kapış olacak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Aslında patchte yeni çok birşey yok çoğunluk grafik geliştirmeleri ve UI geliştirmelerinden ibaret. Ama yıllardır insanların şu olsa kolay olurdu güzel olurdu dediği şeyleri entegre etmişler. Eve'de hoşuma giden tek şey oyunu uzun süre oynamış birisi hep hadi yine devam edeyim diyerek heyecanla oyuna geri dönüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 ben bilmem engine trails gelmiş, akşam oyuna girip huginn fitliorm^^ herşey güzel de keşke şu t3 bc leri daha çok ewar oriented yapsalardı -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=HrrVDV_NsNo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Talos 33.6k ehp 1311 dps / 5676 salvo void ile 2 web 1 point AB ile cap stable Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 bu gemilerin dps felan iyide tank olmadigi icin close combatta isleri zor ab belki signature dusurmek icin iyi felan ama mwd icin daha ideal bu gemiler bana kalirsa. Hepsi guzel gemilerin talos railgun setup felan guzel isler yapabilir med range combatlarda kitelayarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar