Arma Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Daha önce bir topic açmıştım. Birşeyler oldu erteledim almayı. Herneyse. -Ayda 800-1000 km yapacam gibi. (bunun 3/4 ü şehirler arası) -40.000 den fazla vermeyi düşünmüyorum. -Benzinli mi dizel mi gitsem? (yakıt parası beni baymamalı) http://www.chevrolet.com.tr/modellerimiz/cruze/cruze-hatchback/konfigure-et/cruze-hatchback-lt-plus.html Bu araçtan kullanan var mı? varsa düşüncelerini alayım. Birde http://www.opel.com.tr/opel-serisi/satis-alani/arabalar/astra-hatchback/genel-bakis.html Yada bu fiyata 0 aha şu araba var. Bunu al diyen varsa tabi. Fikirleri değerlendirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gosser Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 hız yapıyo musun drift sever misin ona göre söleyek yoksa yol arabasımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabot Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Yılda 10bin kilometre yaparak dizelin parası 4-5 yılda bile zor cıkıyodu.Bi ara hesaplamıştı şirkettekiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Efendi aile çocuğuyum. Basmam öyle. Kapışmam yoktur. Yanımdan murat geçip toz yuttursa umrumda olmaz. Ben işime bakarım. Tabi öyle derkende eşşeğe binmek istemem. Akşam 7 de işten çıkıp 2 saat şehirler arası gideceğimde çift yolda 100 lede gitmem. Radar müsadesine göre 130-140 maksimum yapacağım hızdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 2si arasında astra derim ama dizelini. 2009 astra 1.3 dizel kullandım çok memnundum.Ginalyde de var hatta sanırım o da memnun.Chevrolet cruze'da kullandım 2010 model ama sedandı.Kaldırmıyodu kasayı yavaştı çok.Bi de çok yakıyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 40bin verirken eski kasa bir aracın sıfırını almak anlamsız kanımca. c4 gogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 O astra dizelde şikayet edenler var. Kimisi dizeli yok bayır çıkmıyor diyor. Arkadaşın eniştesi 200. km de yolda kaldı servisten çıkamıyor. Ama tabi bunlar düşük ihtimallede olsa her arabada olabilecek istisnalar. Cruz u da bugün arkadaş aklıma soktu. Arabadan az buçuk anlar. Bende pek çakmam. Kesin bi bildiği vardır bunun diye dur bakayım bir yorum alayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 o kadar yol yaparak dizel arabaya vereceğin parayı amorti etmen zor. ama diyosan illa dizel olacak diyosan astra 1.3ler baya övülüyodu buralarda bi ara. chevrolet'yi pek bilmiyorum ama astra güzel de görünüyo bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Cruze'un sedan kasasını motor kaldırmıyodu ben de tipine hastaydım ama kullanınca farkettim manisa yokuşunu çıkarken çile çektim bayaa.Hatchbackte ve motorda farklılık varsa bu sene bilmiyorum tabi. Astra dizel ile yokuşta falan hiç problem yaşamadık, aynı manisa yokuşunda. Opelle hiç sorunum olmadı kendimde corsa var 2bin km oldu işte 2.5 ayda 1.2 ama yokuşu bile cruzedan rahat çıkıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 nisanda astra classic dizel easytronic aldım, 15.000 km oldu, +hoyratça, umursamadan kullanırsam 1 depoyla 900km, uzun yolda 100km/s'i geçmezsem 1400km gidiyor. +malzeme kalitesi sınıfında vw'den sonra en iyisi +donanım ağzına kadar dolu. bu fiyata bu kadar donanım başka hiç bir araçta yok. +yol tutuşu harika. esp muhteşem bişey. +uzun yolda çok keyifli, hele uzun rampalarda. +kickdown sistemi çok başarılı. -dizel olduğu için kalkışta zorlanıyor. malum 1.3 motor ve turbo 2k devirden sonra devreye giriyor. kısaca ışıklarda nal topluyorum. -2011 modellerin turbosunda sorun yaşayanlar olduğunu duydum, benimkinde problem çıkmadı ama böle bi dedikodu var. ayrıca easytroniğin arıza yaptığı lafı çok eskilerde kaldı, artık o problem yok -dikiz aynalarının alt tarafında ufak bi boşluk var, üretimden kaynaklı, aracı yıkadıktan sonra aynaların altından su sızıyor, kaportada su izi kalıyor. benimkinden hariç 2 araçta daha gördüm. belki bizimkilerde bi sorun vardır, genellenebilir mi bilemem. -sahip olduğu donanıma göre radyo-cd çaları yetersiz. ses olarak değil ama özellik olarak. -eşya saklama gözü olarak çok seçenek yok. koltuk altına çekmece koysalar iyi olurmuş. bardaklık da yok :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 şu an astra classic 1.3 easytronic 46k civarında. geçen sene bu aylarda 2011 modelini almıştık 37k civarına, şimdi fiyat uçmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 o diilde citroen ds3 sporta baktım, 34bin euro diyo. citroen c3 e 90 milyar veren birini gorsem kaldırım tasıyla falan doverim arabayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 ginaly said: nisanda astra classic dizel easytronic aldım, 15.000 km oldu, +hoyratça, umursamadan kullanırsam 1 depoyla 900km, uzun yolda 100km/s'i geçmezsem 1400km gidiyor. +malzeme kalitesi sınıfında vw'den sonra en iyisi +donanım ağzına kadar dolu. bu fiyata bu kadar donanım başka hiç bir araçta yok. +yol tutuşu harika. esp muhteşem bişey. +uzun yolda çok keyifli, hele uzun rampalarda. +kickdown sistemi çok başarılı. -dizel olduğu için kalkışta zorlanıyor. malum 1.3 motor ve turbo 2k devirden sonra devreye giriyor. kısaca ışıklarda nal topluyorum. -2011 modellerin turbosunda sorun yaşayanlar olduğunu duydum, benimkinde problem çıkmadı ama böle bi dedikodu var. ayrıca easytroniğin arıza yaptığı lafı çok eskilerde kaldı, artık o problem yok -dikiz aynalarının alt tarafında ufak bi boşluk var, üretimden kaynaklı, aracı yıkadıktan sonra aynaların altından su sızıyor, kaportada su izi kalıyor. benimkinden hariç 2 araçta daha gördüm. belki bizimkilerde bi sorun vardır, genellenebilir mi bilemem. -sahip olduğu donanıma göre radyo-cd çaları yetersiz. ses olarak değil ama özellik olarak. -eşya saklama gözü olarak çok seçenek yok. koltuk altına çekmece koysalar iyi olurmuş. bardaklık da yok :/ aslında bu araç çok güzel. ama fiyatı baya arttı. bide problem yaşayanları duyunca tırsıyorum. 2 hafta önce ankarada 42k dediler. Eğer aklıma başka yatacak bir araç bulmazsam elimdeki en iyi seçenek bu. @dartanian cruz için alacak olan arkadaş baya sıkıntılı kalkışta ama o eski modelleri, bu hp lere yeni motor var o baya iyi diyor. bilmiyorum doğru mudur değil midir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Selam, Açıkcası 1.3 diesel motor yerine 1.5 veya 1.6 motor hacimlerine bakmanı öneririm. Bana göre 1.3 motor Astra için bir dar boğaz. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 paramecium said: Selam, Açıkcası 1.3 diesel motor yerine 1.5 veya 1.6 motor hacimlerine bakmanı öneririm. Bana göre 1.3 motor Astra için bir dar boğaz. Saygılar. Hocam peki Cruz hakkında ne düşünüyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Selam, Tüm Chevrolet modellerine antipatim var. Bence Kia onun dengi bir alternatif. Donanımsal karşılaştırmadan ziyade çağrışımlarına göre bir denklik bu. Yolda gördüğüm Cruze'lar da bu antipatimi desteklemiş olabilir, düzgün sürenine denk gelmedim. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Kia , Chevrolet'e göre pahalı diye biliyorum yalnız ciddi oranda , yanlış mı biliyorum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Selam, Bilmiyorum ki hiç fiyat oranlarını :( Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Chevrolet uygun baya diye duymuştum , en geniş sedan araçları falan 35k TL civarında (hatta şimdi bakayım) , tipi de fena değil Kia'ya geçen benim ortak baktı , iş için alınır mı diye, koskoca Efes alıyor bi bildikleri vardır dedik :P Fiyatları bence çok pahalı , yani Renault , Ford fiyatları gibi para ödedikten sonra ndn Kia alayım diye düşündüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Selam, Efes elbette alır. Coca-Cola İçecek de onları kullanıyorum çünkü Anadolu grubu getirtiyor Kia'ları :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Astra Dizel +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 valla korktum ben astra dizelden. şikayetçi olanları görünce tırsıyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 dünya astar dizelin deposunu pompalasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 45k ya çıktım. 0 dizel araç bakıyorum hala. 1.2 Seat leona da bakıyorum. Ara ara güncelleyeceğim burayı. Farklı araç tavsiyesi de olur. Yazın bildiğiniz güzel araçları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Aralık ayı geldi çattı ben hala seçemedim yaa. 40-45k arası araç önerin. Dizel olsun lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar