Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Araba almaca

Arma

Öne çıkan mesajlar

Daha önce bir topic açmıştım. Birşeyler oldu erteledim almayı. Herneyse.
-Ayda 800-1000 km yapacam gibi. (bunun 3/4 ü şehirler arası)
-40.000 den fazla vermeyi düşünmüyorum.
-Benzinli mi dizel mi gitsem? (yakıt parası beni baymamalı)
http://www.chevrolet.com.tr/modellerimiz/cruze/cruze-hatchback/konfigure-et/cruze-hatchback-lt-plus.html
Bu araçtan kullanan var mı? varsa düşüncelerini alayım.
Birde
http://www.opel.com.tr/opel-serisi/satis-alani/arabalar/astra-hatchback/genel-bakis.html
Yada bu fiyata 0 aha şu araba var. Bunu al diyen varsa tabi. Fikirleri değerlendirim.
Sosyal ağlarda paylaş

Efendi aile çocuğuyum. Basmam öyle. Kapışmam yoktur. Yanımdan murat geçip toz yuttursa umrumda olmaz. Ben işime bakarım. Tabi öyle derkende eşşeğe binmek istemem. Akşam 7 de işten çıkıp 2 saat şehirler arası gideceğimde çift yolda 100 lede gitmem. Radar müsadesine göre 130-140 maksimum yapacağım hızdır.
Sosyal ağlarda paylaş

O astra dizelde şikayet edenler var. Kimisi dizeli yok bayır çıkmıyor diyor. Arkadaşın eniştesi 200. km de yolda kaldı servisten çıkamıyor. Ama tabi bunlar düşük ihtimallede olsa her arabada olabilecek istisnalar. Cruz u da bugün arkadaş aklıma soktu. Arabadan az buçuk anlar. Bende pek çakmam. Kesin bi bildiği vardır bunun diye dur bakayım bir yorum alayım dedim.
Sosyal ağlarda paylaş

Cruze'un sedan kasasını motor kaldırmıyodu ben de tipine hastaydım ama kullanınca farkettim manisa yokuşunu çıkarken çile çektim bayaa.Hatchbackte ve motorda farklılık varsa bu sene bilmiyorum tabi.

Astra dizel ile yokuşta falan hiç problem yaşamadık, aynı manisa yokuşunda.

Opelle hiç sorunum olmadı kendimde corsa var 2bin km oldu işte 2.5 ayda 1.2 ama yokuşu bile cruzedan rahat çıkıyorum :D
Sosyal ağlarda paylaş

nisanda astra classic dizel easytronic aldım, 15.000 km oldu,

+hoyratça, umursamadan kullanırsam 1 depoyla 900km, uzun yolda 100km/s'i geçmezsem 1400km gidiyor.

+malzeme kalitesi sınıfında vw'den sonra en iyisi

+donanım ağzına kadar dolu. bu fiyata bu kadar donanım başka hiç bir araçta yok.

+yol tutuşu harika. esp muhteşem bişey.

+uzun yolda çok keyifli, hele uzun rampalarda.

+kickdown sistemi çok başarılı.

-dizel olduğu için kalkışta zorlanıyor. malum 1.3 motor ve turbo 2k devirden sonra devreye giriyor. kısaca ışıklarda nal topluyorum.

-2011 modellerin turbosunda sorun yaşayanlar olduğunu duydum, benimkinde problem çıkmadı ama böle bi dedikodu var. ayrıca easytroniğin arıza yaptığı lafı çok eskilerde kaldı, artık o problem yok

-dikiz aynalarının alt tarafında ufak bi boşluk var, üretimden kaynaklı, aracı yıkadıktan sonra aynaların altından su sızıyor, kaportada su izi kalıyor. benimkinden hariç 2 araçta daha gördüm. belki bizimkilerde bi sorun vardır, genellenebilir mi bilemem.

-sahip olduğu donanıma göre radyo-cd çaları yetersiz. ses olarak değil ama özellik olarak.

-eşya saklama gözü olarak çok seçenek yok. koltuk altına çekmece koysalar iyi olurmuş. bardaklık da yok :/
Sosyal ağlarda paylaş

ginaly said:

nisanda astra classic dizel easytronic aldım, 15.000 km oldu,

+hoyratça, umursamadan kullanırsam 1 depoyla 900km, uzun yolda 100km/s'i geçmezsem 1400km gidiyor.

+malzeme kalitesi sınıfında vw'den sonra en iyisi

+donanım ağzına kadar dolu. bu fiyata bu kadar donanım başka hiç bir araçta yok.

+yol tutuşu harika. esp muhteşem bişey.

+uzun yolda çok keyifli, hele uzun rampalarda.

+kickdown sistemi çok başarılı.

-dizel olduğu için kalkışta zorlanıyor. malum 1.3 motor ve turbo 2k devirden sonra devreye giriyor. kısaca ışıklarda nal topluyorum.

-2011 modellerin turbosunda sorun yaşayanlar olduğunu duydum, benimkinde problem çıkmadı ama böle bi dedikodu var. ayrıca easytroniğin arıza yaptığı lafı çok eskilerde kaldı, artık o problem yok

-dikiz aynalarının alt tarafında ufak bi boşluk var, üretimden kaynaklı, aracı yıkadıktan sonra aynaların altından su sızıyor, kaportada su izi kalıyor. benimkinden hariç 2 araçta daha gördüm. belki bizimkilerde bi sorun vardır, genellenebilir mi bilemem.

-sahip olduğu donanıma göre radyo-cd çaları yetersiz. ses olarak değil ama özellik olarak.

-eşya saklama gözü olarak çok seçenek yok. koltuk altına çekmece koysalar iyi olurmuş. bardaklık da yok :/

aslında bu araç çok güzel. ama fiyatı baya arttı. bide problem yaşayanları duyunca tırsıyorum. 2 hafta önce ankarada 42k dediler. Eğer aklıma başka yatacak bir araç bulmazsam elimdeki en iyi seçenek bu.
@dartanian cruz için alacak olan arkadaş baya sıkıntılı kalkışta ama o eski modelleri, bu hp lere yeni motor var o baya iyi diyor. bilmiyorum doğru mudur değil midir.
Sosyal ağlarda paylaş

Chevrolet uygun baya diye duymuştum , en geniş sedan araçları falan 35k TL civarında (hatta şimdi bakayım) , tipi de fena değil

Kia'ya geçen benim ortak baktı , iş için alınır mı diye, koskoca Efes alıyor bi bildikleri vardır dedik :P

Fiyatları bence çok pahalı , yani Renault , Ford fiyatları gibi para ödedikten sonra ndn Kia alayım diye düşündüm.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...