chagy Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Evet maç a daha 2 gün var biliyorum ama kimler gitcek maça ankaradan,ben yarın almayı düşünüyorum bilet bulabilirsem,Ankara'da taş gibi takım zor maç olacağı kesin yenersek zor bir virajı atlatmış oluruz diyorum ben :)[signature][hline]click here Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 bilkentten 300 kişi gidiolar. oha manyaklar adamlar hehe thank you rooney pankartı yaptırcakmış arkadaşlar bu arada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 ankara bizi yenip bide trabzonu yenerse,3 hafta üstüste büyükleri yenme başarısı gösteren tek takım olur herhalde :-D[signature][hline]click here Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 [signature][hline]sert kal,taviz verme! [Bu mesaj uncla tarafından 29 Eylül 2004 01:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 said: cemad, 29 Eylül 2004 01:16 tarihinde demiş ki: bilkentten 300 kişi gidiolar. oha manyaklar adamlar hehe thank you rooney pankartı yaptırcakmış arkadaşlar bu arada :) süper.[signature][hline]sert kal,taviz verme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Ankaraspor şu an bizden iyi neden çünkü biz Bjk yi yenemedik onlar yendi :p[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Valla ben yener diorum. Beşiktaş'tan aldıkları hızla bize çakabilirler.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Belli olmaz Ankaranın sağı solu.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patik Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Gs fark atar.Fazla havaya gırdı Ankara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uzumlukek Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 maca gidicek varsa ben de gitmeyi dusunuyorum. beraber gidebiliriz isterseniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parapa Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 maça gidiyorum :) Maraton Tribünü'nden aldım bilet alıcaklar stadyumda yok bilet. Biletix den alabilirler www.biletix.com[signature][hline]Plus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Diablo Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 ankara yavaş yensin.kimi yenio[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Parapa Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 öle bir tezahurat Yaparız ki "MELİH METROYA" melih gökçek'i metroya gömeriz.[signature][hline]Plus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 said: fizban, 29 Eylül 2004 01:18 tarihinde demiş ki: ankarasporun fikstürü de bi garip. 7 beşiktaş, 8 galatasaray, 9 trabzonspor. ÖHE ! hani büyük takımlardan birnin başına gelse direk komplo teorileri çıkar :) Melih Gökçek 7-7.5 milyon dolar para "yarattıktan" sonra o kadar olsun artık Ankaraspora...[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Parapa Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 herif metro parasını futbolcuya verdi iimi :D[signature][hline]Plus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Miilet nasıl bakıyosunuz GS camisı...yenermi B.B yi...Biz yenildik o yüzden sordum...[signature][hline]Yalnız Kalmaktan Sıkılıyosan Aynaya Bak ! ! !.....By Insight [13]...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… cemad Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 biz yenildik de nasıl yenildik. 10 kişi kaldık öle yenildik. gs rahat yener Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 cemadcım zaten gs camiasına sordum bakalım düşünceleri ne..bize gelince kötü gidişimizdi. 10 kişi kaldık dediğin gib..zaten yendiğimiz maçı cevirdiler..acaba gs napacak dedim..[signature][hline]Yalnız Kalmaktan Sıkılıyosan Aynaya Bak ! ! !.....By Insight [13]...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Patos Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 tomas jaba, tita dinlemez ama tahmin yapmak zor olaya defanslar yonunden bakinca gs agir basiyor.[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… MoMo Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 maca 1 saat var hadı hayırlısı. gene necati-hakan a.ş kurucaz insallah.[signature][hline]Senin oldugun yerde yağmur var mı? Kar başladı mı? Yoksa gödereyim sana , GÖNDEREYİM GÖZYAŞLARIMI... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… arar Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 2 0 gs yener diyorum ben.[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kermit Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 cebimdeki son paralarıda galatasaray a yatırdım yenilirse bittim ^^[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see only manifestations...This source is called Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Logan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 en korktuğum adam tita valla. ama song tutar titayı, yeneriz. yani inşallah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sinank Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Song ile Tomas defansta çok büyük işler başarıyor Songun kalitesini anlatmama gerek yok Tomas rahat, risksiz oynayabilen, çok iyi adam tutabilen biri Song - Tomas çok iyi anlaşıyor zaten Moralleri artıyor Nazar deymesin inşallah[signature][hline]Ben kızgın değilim :hrr: Hayır değilim Hrrrrrr *!sinirlenir* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Diablo Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 arif-hakan onların arkasındada necati oynuo.arif yerine umiti koysa ya[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 Sonraki 1.sayfa (Toplam 3 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Spor Spor Genel BB Ankara - Galatasaray × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 ankara yavaş yensin.kimi yenio[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parapa Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 öle bir tezahurat Yaparız ki "MELİH METROYA" melih gökçek'i metroya gömeriz.[signature][hline]Plus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 said: fizban, 29 Eylül 2004 01:18 tarihinde demiş ki: ankarasporun fikstürü de bi garip. 7 beşiktaş, 8 galatasaray, 9 trabzonspor. ÖHE ! hani büyük takımlardan birnin başına gelse direk komplo teorileri çıkar :) Melih Gökçek 7-7.5 milyon dolar para "yarattıktan" sonra o kadar olsun artık Ankaraspora...[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Parapa Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 herif metro parasını futbolcuya verdi iimi :D[signature][hline]Plus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Miilet nasıl bakıyosunuz GS camisı...yenermi B.B yi...Biz yenildik o yüzden sordum...[signature][hline]Yalnız Kalmaktan Sıkılıyosan Aynaya Bak ! ! !.....By Insight [13]...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… cemad Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 biz yenildik de nasıl yenildik. 10 kişi kaldık öle yenildik. gs rahat yener Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 cemadcım zaten gs camiasına sordum bakalım düşünceleri ne..bize gelince kötü gidişimizdi. 10 kişi kaldık dediğin gib..zaten yendiğimiz maçı cevirdiler..acaba gs napacak dedim..[signature][hline]Yalnız Kalmaktan Sıkılıyosan Aynaya Bak ! ! !.....By Insight [13]...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Patos Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 tomas jaba, tita dinlemez ama tahmin yapmak zor olaya defanslar yonunden bakinca gs agir basiyor.[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… MoMo Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 maca 1 saat var hadı hayırlısı. gene necati-hakan a.ş kurucaz insallah.[signature][hline]Senin oldugun yerde yağmur var mı? Kar başladı mı? Yoksa gödereyim sana , GÖNDEREYİM GÖZYAŞLARIMI... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… arar Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 2 0 gs yener diyorum ben.[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kermit Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 cebimdeki son paralarıda galatasaray a yatırdım yenilirse bittim ^^[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see only manifestations...This source is called Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Logan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 en korktuğum adam tita valla. ama song tutar titayı, yeneriz. yani inşallah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sinank Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Song ile Tomas defansta çok büyük işler başarıyor Songun kalitesini anlatmama gerek yok Tomas rahat, risksiz oynayabilen, çok iyi adam tutabilen biri Song - Tomas çok iyi anlaşıyor zaten Moralleri artıyor Nazar deymesin inşallah[signature][hline]Ben kızgın değilim :hrr: Hayır değilim Hrrrrrr *!sinirlenir* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Diablo Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 arif-hakan onların arkasındada necati oynuo.arif yerine umiti koysa ya[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 Sonraki 1.sayfa (Toplam 3 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Spor Spor Genel BB Ankara - Galatasaray × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 said: fizban, 29 Eylül 2004 01:18 tarihinde demiş ki: ankarasporun fikstürü de bi garip. 7 beşiktaş, 8 galatasaray, 9 trabzonspor. ÖHE ! hani büyük takımlardan birnin başına gelse direk komplo teorileri çıkar :) Melih Gökçek 7-7.5 milyon dolar para "yarattıktan" sonra o kadar olsun artık Ankaraspora...[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parapa Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 herif metro parasını futbolcuya verdi iimi :D[signature][hline]Plus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Miilet nasıl bakıyosunuz GS camisı...yenermi B.B yi...Biz yenildik o yüzden sordum...[signature][hline]Yalnız Kalmaktan Sıkılıyosan Aynaya Bak ! ! !.....By Insight [13]...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… cemad Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 biz yenildik de nasıl yenildik. 10 kişi kaldık öle yenildik. gs rahat yener Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 cemadcım zaten gs camiasına sordum bakalım düşünceleri ne..bize gelince kötü gidişimizdi. 10 kişi kaldık dediğin gib..zaten yendiğimiz maçı cevirdiler..acaba gs napacak dedim..[signature][hline]Yalnız Kalmaktan Sıkılıyosan Aynaya Bak ! ! !.....By Insight [13]...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Patos Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 tomas jaba, tita dinlemez ama tahmin yapmak zor olaya defanslar yonunden bakinca gs agir basiyor.[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… MoMo Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 maca 1 saat var hadı hayırlısı. gene necati-hakan a.ş kurucaz insallah.[signature][hline]Senin oldugun yerde yağmur var mı? Kar başladı mı? Yoksa gödereyim sana , GÖNDEREYİM GÖZYAŞLARIMI... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… arar Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 2 0 gs yener diyorum ben.[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kermit Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 cebimdeki son paralarıda galatasaray a yatırdım yenilirse bittim ^^[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see only manifestations...This source is called Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Logan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 en korktuğum adam tita valla. ama song tutar titayı, yeneriz. yani inşallah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sinank Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Song ile Tomas defansta çok büyük işler başarıyor Songun kalitesini anlatmama gerek yok Tomas rahat, risksiz oynayabilen, çok iyi adam tutabilen biri Song - Tomas çok iyi anlaşıyor zaten Moralleri artıyor Nazar deymesin inşallah[signature][hline]Ben kızgın değilim :hrr: Hayır değilim Hrrrrrr *!sinirlenir* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Diablo Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 arif-hakan onların arkasındada necati oynuo.arif yerine umiti koysa ya[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 Sonraki 1.sayfa (Toplam 3 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Spor Spor Genel BB Ankara - Galatasaray × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Miilet nasıl bakıyosunuz GS camisı...yenermi B.B yi...Biz yenildik o yüzden sordum...[signature][hline]Yalnız Kalmaktan Sıkılıyosan Aynaya Bak ! ! !.....By Insight [13]...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 biz yenildik de nasıl yenildik. 10 kişi kaldık öle yenildik. gs rahat yener Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 cemadcım zaten gs camiasına sordum bakalım düşünceleri ne..bize gelince kötü gidişimizdi. 10 kişi kaldık dediğin gib..zaten yendiğimiz maçı cevirdiler..acaba gs napacak dedim..[signature][hline]Yalnız Kalmaktan Sıkılıyosan Aynaya Bak ! ! !.....By Insight [13]...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 tomas jaba, tita dinlemez ama tahmin yapmak zor olaya defanslar yonunden bakinca gs agir basiyor.[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 maca 1 saat var hadı hayırlısı. gene necati-hakan a.ş kurucaz insallah.[signature][hline]Senin oldugun yerde yağmur var mı? Kar başladı mı? Yoksa gödereyim sana , GÖNDEREYİM GÖZYAŞLARIMI... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arar Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 2 0 gs yener diyorum ben.[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 cebimdeki son paralarıda galatasaray a yatırdım yenilirse bittim ^^[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see only manifestations...This source is called Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 en korktuğum adam tita valla. ama song tutar titayı, yeneriz. yani inşallah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinank Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Song ile Tomas defansta çok büyük işler başarıyor Songun kalitesini anlatmama gerek yok Tomas rahat, risksiz oynayabilen, çok iyi adam tutabilen biri Song - Tomas çok iyi anlaşıyor zaten Moralleri artıyor Nazar deymesin inşallah[signature][hline]Ben kızgın değilim :hrr: Hayır değilim Hrrrrrr *!sinirlenir* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 arif-hakan onların arkasındada necati oynuo.arif yerine umiti koysa ya[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar