aquila Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 anime gibi, kapismadam once teknigini, stratejini anlatiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 abi çok iyi wtfs XD bide haberdeki resim, onun bide devamı var: http://img833.imageshack.us/img833/6118/800xv.jpg indian Border Security Force (BSF) soldier patrol along the India-Bangladesh international border at Fulbari BOP on the outskirts of Siliguri on November 5, 2010.. ilk adam zenci ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Ben düşman olsam, bu haberi ciddiye almam zaten çünkü;Fake olma ihtimali çoook yüksek. Muhtemelen asker yanlış bilgi veriyordur, ya da doğrudur da karşıda ki kullanmayacak / zaten biliyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Kasıtlı olarak çıkarılmış yalan haberdir 99%. psikolojik harekatın bir parçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 10.000 kişiyle gidip 100 teröristi öldürürüz. 1 hafta içinde de ABD bize ilk sapaktan U dönüşü yap yurdunu özlemişsindir sen der. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Kan uykusu demiş bir arkadaş orada gerçek askeriye operasyonu yer alıyor.Bu şerefsizleri gerçekten nasıl porsuk gibi avladıklarını gösteriyor.Stratejisi herşey orta ve operasyon bitmeden ne adı verilmiştir nede başka bilgi.(Operasyon bitmeden adı dünyanın hiç bir yerinde verilmez ama bakınız AKP hükmeti)Bugüne bakın davetiye ile gidiliyor,çalı çırpı ot ile dönülüyor. Ergenekondan çok ciddi rütbeli askerler içeri alınıyor,rakamlar yükseliyor ve bunların hepsi EVET ciler sayesinde oldu.Bu askerler içeri alınırken operasyon adı net bitmemiş ve yayınlanıyor vs..vs..Bashettiğimiz askeriye üyeleri bakkal manav değil Amiral General,Cumhuriyet Baş Savcısı ve Ordu Komutanı yani başka posta belirttim askerlik yaparken bu adamlar ışık saçarak falan yürürler.Bu adamları gerçekten medyada suçlarını belirtmeden alıyorlar içeri sonuç askeriye rezil halde,şuan askerlik yapan arkadaşlarım var gel gör abi düzensizliği diyorlar.EVETi basanlar bunları görmezden gelerek bastı belki kandılar yalanlara ama o evetler ile yapılacak olanları yapmadılar tam tersi,hakimler,yüksek hakimler vs..vs.. istedikleri yerlere koydular.Bugün sen ben sokağa dökülsek içeri alırlar gazete yan haber oluruz,yıllarımız çürür ama EVET yaşasın yanlış ana baba hikayeleri ile basılan oylar. Kuzey Irakda free land ne olduğu belirsiz tabiki oradan destek alınıyor ne olduğu belli değil artık orada.Biz askerlik yaptığımızda öğretilenlerden uzak şeyler izliyorum yani inanılmaz bir taşşak geçilme söz konusu kusura bakmayın ama ben başka birşey görmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Cute, sonra derece haklı. Bomboş kamplar bulacaklar orada. Kendi götünü kurmak için askeri operasyonu bile reklam malzemesi olarak kullanıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 olay yurt icindeymis zaten tsk aciklama yapmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Dediğim gibi yurt içi yaparsan muhtar vali bu tip mevkilerdeki adamlar bilirler baskın olacağını,adını verdiğimiz belgeseli izleyin oradaki paşa ve yüksek rütbelilerde söylüyor zaten sonrasında durmazlar oralarda bu adamlar.Yurt içi yada Yurt dışı yapılan operasyonlar duman başka birşey değil.Operasyon yapılır bknz uyuşturucu operasyonları bu operasyonlar gerçekleşir medya ile paylaşılcaksa paylaşılır adı verilir gerektiği kadarda durum raporu sunulur.Bir diğer yandan askeriyenin bu tip bu kadar boş ve bu kadar yeteneksiz operasyon yapabiliceğine inanan varsa yüzüne su vursun,yok öyle birşey istenildiği an temizlenir.Kan uykusu dışında bir çok askeriye belgesel var,olan üstü hal operasyonları,savaş taktikleri olası saldırılar,iç saldırılar,ayaklanmalar askeriyenin herşeye hazırlığı var bölgedeki uçan kuşları bile biliyorlar adamlar. Şahsi fikrimi söyleyim gerçek bir operasyon yapılırsa eğer çok ciddi rakamlarda kan dökülür.Hiç bir şekilde başarısız geçmez tabi bu sözleri demokrasi laiklik ve tüm birlik halk görüşü dışında söylüyorum,yazıyorum çünkü Devlet ciddi sert politika izliyor,uzlaşma olmayacak vs.vs..sonra yine başka posta yazdım uzlaşmaya çalışılıyor,MIT biz destekledik diyor kaldı ki MIT son güvendiğim kale idi ama ne olduğu belli değil orada başka bir AKPli kısa bıyıklık dürzü bakan çıkıyor diyor ki uzlaşma sağlana bilir tabi diyor. Aradan geçeğim şu satıları.2 ast subayı şehirde infaz ettiler,yani o kadar alttan alındı ki bu haber.İnanılmaz.İstifa eden amiral ve generaller tam bir şerefsiz gözümde vatan haini.Pes ettiler sessiz kalmayı seçtiler ve gittiler sonrası olanlar ortada.2 günlük siyatciler yılların generallerini aldı içeriye.99da başka partide olan başbakanımız değiştim başlığı altında tek başına ihtidar,durdurabilene aşk olsun.Çok güzel planlı programlı geldiler olanlar ortada ama yok partili arkadaşlar gelir bugün yazarlar yine önceden böylemiydi sonrasında böylemi oldu şumuydu bumuydu,baban öyle demiyor googleladım öyle yazmıyor ama şu böyledi sonra otururlar baba evinde wow mu oynarlar bf3 mü test ederler Allah kerim. Nedir bu uzlaşma bu adamların istekleri ortada yine herşeyi geç kaçıncı yüz yıldayız bir çok ülke bir sürü kan ve renk ile beraber yaşaya biliyor,bizden rahat ve daha eğitimli seçenekli yaşam tarzları ve şansları var birde bize bak ben doğmadan önceki sorunlar.Hep aynı hikaye vaazlar feryatlar. Ölenler çok üzüyor beni,şahet bugün bu forum portalın kardeşini abisi kayıp eden olsa inanıyorum ki sağlıklı bir bakış açısı ile yazamaz buralara hayatı tek felsefeye dönüşür,biz halk ve devlet olarak bunlara izin verdiğimizden oluşan bu harabeyi yıkıntıyı nasıl toplarız bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 http://haber.mynet.com/tskdan-onemli-aciklama-598122-guncel/ :S:S:S:S:S:S:S:S:S:S:S:S:S:S:S:S:S:S:S:S:S:S:S:S:S:S:S:S:S:S:S:S:S:S:S:S:S:S:S:S:S:S:S:S:S:S:S:S:S:S:S:S:S:S:S:S:S:S:S:S:S:S:S:S:S:S:S:S:S:S:S:S:S:S:S:S:S:S:S:S:S:S:S:S:S:S:S:S:S:S:S:S:S:S:S:S:S:S:S:S:S:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Napacaklar şehir mi basacaklar şu saaten sonra hepsi mahallerinde,evlerinde vs..ve bu saaten sonra dağda aramak boş bence ileriki bir zaman olabilir bunun dışında adamlar zaten şehir evlerinde. Asıl paylaşılması gereken nokta köy koruyucuları PKKlılar saldırmadan önce kaçmışlar telsizleri kapatıp.Erken haber gelmemiş vurulan birliğe ve her ne hikmetse PKKlılar hep genç birlikleri vuruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Operasyon ağırlıklı olarak yurtiçinde ise işin rengi değişebilr yaniş ciddi anlamda o dağlarda kalabalık PKKlıları şıkıştırdılar ise operasyon anlamlı bi hale gelir ki açıklama bunu diyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Bence çarpıtıyorlar ağabey.Şehir içi yapılan bir adım katliama döner,yani kelimeler basit kalıyor olabilir ama bu adamlar bildiğim gibi semt semt yaşıyorlar belirli bölgelerde tek dağda değiller ki ve adamların köstebekleri var bu bir gerçek daha önce böyle yapılan hiç bir operasyon istenilen yada gösterilmek istenen başarıyı sağlamadı.Dağda kalan varmıdır oda ayrı soru.Yinede bekleyip görmek lazım yazdıklarımın aksi olursa herşeye hazırlıklı olmak lazım ama değildir.Neyse çıkmam lazım sağlıcak ile kalın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 ya yalnız, 1 günde tepki verdik. Hani sanki hazırmışız, halkı ordunun arkasına ; ne yaparsa yapsın ; alacak bişeyi bekliyormuşuz sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Uzun zamandır hazırlanıyordu ordu ırağa kara hahrekatı için o yüzden bu kadar hızlı tepki verdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 pardon ama bunun adı gaz almaktır başka bişey değildir zaten kış geldi pek saldırı olmaz . terör bitti deriz bitirdik deriz sonra yaz olunca aynı bok . ölen öldüğüyle kalır çok yazık . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 e napabilirler ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 bişey yapmasınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 e asker nerde o zaman denmicek mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 PZero said: bişey yapmasınlar Bu mudur cozumun. Bisi yapmasinlar ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Absolut said: PZero said: bişey yapmasınlar Bu mudur cozumun. Bisi yapmasinlar ;) abi gözünü seveyim çözümü ben mi üretcem o kadar başımızda adam var ben vatandaş olarak pkk ve ona destek verenlere gereği neyse yapılmasını isterim . çözüm üretmek sorumlu kimse o üretir . bende çözüm üretecek kapasite yok abicim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 nie yok yav, bişeyin olmayacağını söylemek kolaydır, bana yapılması gereken harekat gibi geliyor,daha iyi bir alternatif bulamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Burdaki kimseemek yanlış olan onu de o yetki yok ama bişi yapılmasın diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Suark said: nie yok yav, bişeyin olmayacağını söylemek kolaydır, bana yapılması gereken harekat gibi geliyor,daha iyi bir alternatif bulamıyorum. daha önce 24 tane yapılmış yapılmış yapılmış . tıpki bugun yapılan gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar