Seele Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 1400 cok yüksek bir rakkam pek inandirici gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 pkk bu sefer yanlış notaya bastı. büyük olasılıkla diğer kadrolar geri çekilecek.. gerillalar kaçacak vs ama dağlar didik didik edilmesi gerekiyor, silah veya mühimmat gömmüş olabilirler. osman paşa olsaydı şimdi daha kısa sürede biterdi.... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 gaz alma işlemi tamamlandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 ben tatmin oldum. siz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 ben şimdi geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 bende bir sorun var heralde ben kolay tatmin olmuyorum. ayni almanlar gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 abi o kadar sallıyo olamazlar ama ya.. o kadar insan var orada illaki bi yerden "yok kardeşim yalan" diye haber uçurur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 bbc nin sitesinde bulamadım bu haberi, bi tek türk sitelerinde var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 2-3 gün operasyon sdfsdfsfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 allah askina bu ne http://www.youtube.com/watch?v=soj_drAnl5s&feature=youtu.be helikopter nasil goremiyor bu herifleri dibinden gecip, ayni yerde kac bomba patlattilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 of çok kötü video, yavşaklar ellerinde kumanda mayın patlatıyolar asker nerden bilsin orda olduklarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 asker bilmezse kim bilebilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 adam gömmüş mayını, ne kadar tetikte olursan ol sessizce girdiği çukurdan mayınları patlatıyor nerden bulacaksın, nasıl bileceksin. Askeri teknolojiye en çok yatırım yapan abd bile hala mayınlı, uzaktan kumandalı saldırılara bir sürü kayıp veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 2 kere gitmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Kaldırabilir miyiz videoyu, önceki sayfalarda bahsettiğim video zaten buydu bilerek koymak istemedim. Rahatsız edici görüntüler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar