kermit Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 kayıt yenileme için son tarih ne zaman ne zamana kadar yatırıyoz parayı gençler ? askerlikten kaçabildiğimiz kadar kaçalım dimi imkanımız varsa. google açılmıyo bende o yüzden arayamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 2011-2012öğretim yılı kayıt yenileme işlemleri 2011 Kasım ayının Son günlerinde tarihinde başlayacak ve 2011 aralık ayının son haftasına doğur sona erecektir. Kayıt yeniletecek öğrenciler, Öğretim Gideri ve Cari Hizmet Maliyetlerine Öğrenci Katkı Payı 1. taksitlerini (veya tamamını) yukarıda belirtilen tarihler arasında ödemek zorundadırlar. Ödemeyi, Vakıfbank Internet Şubesinden, Vakıfbank ATM’lerinden, 444 0724 Vakıfbank Telefon Bankacılığından 24 Aralık 2010 tarihi saat 23:30′a kadar ve tüm Vakıfbank Şubelerinden ise tarihi mesai saati bitimine kadar yapabileceklerdir. Belirtilen tarihlerde ödemelerini yapmayan öğrencilerin KAYITLARI YENİLENMEZ ve bu öğretim yılında sınavlar dahil hiçbir öğrencilik hakkından yararlanamazlar. tarihinden sonra, her ne sebeple olursa olsun (rapor dahil) hiçbir mazeret kabul edilmeyecek ve kayıt yenileme süresi kesinlikle uzatılmayacaktır. Kayıt yenileme bedelini bankaya ödedikten sonraki 2 iş günü içerisinde kaydınız otomatik olarak yenilenecektir. Kayıt yenileme bedelini bankaya ödedikten sonra 2011-2012 öğretim yılı bandrolünün öğrenci kimlik kartınıza yapıştırılması için AÖF büronuza başvurunuz. 2011-2012 öğretim yılı kitaplarınızı (varsa) almak istiyorsanız, öğrenci kimlik kartınızla tarihleri arasında, AÖF büronuza başvurmalısınız. Kayıt yenileme işleminizin gerçekleşip gerçekleşmediğini, aşağıdaki kutuya T.C. kimlik numaranızı yazarak kontrol edebilirsiniz. Bankaya bedel ödedikten sonra 2 iş günü geçtiği halde halen kayıt yeniletmiş görünmüyorsanız AÖF Büronuza, öğrenci kimlik kartınız ve ödeme yaptığınız banka dekontu ile başvurarak ) bilgi alabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Masquerade said: 24 Aralık 2010 tarihi saat 23:30′a kadar herşeyi anladımda bu kafamı karıştırdı benim... korkuyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 kermit said: Masquerade said: 24 Aralık 2010 tarihi saat 23:30′a kadar herşeyi anladımda bu kafamı karıştırdı benim... korkuyorum... Lan 25 ekim aöf kayıt yenileme son. Ve sistem değişmiş bilgin olsun aralıkta falan değil bugun yarın son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Google nasil acilmaz lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 18 kasımda başlayacak demişti aof bürosunda ki adam bize? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Bana kağıt geldi güz dönemi kayıt yenileme. Sistem falanda değişmiş ders ekle sil yapıyorsun falan. Bendeki kağıtta 17 ekimde başlayıp 25 ekimde bitecek diyor. Mazeretli tarihleride 26 27 ekim. Şöyle bişeyde var tabi güz döneminde kayıt yenitletmeyen öğrenciler bahar döneminde yenileterek öğrenimlerine devam edebilirler. Ben pek bişe anlamadım bugun gidip yeniletiyorum ne olur ne olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Sakadir umarim. Acik ogretim burosuna gidecek vaktim yok sornak icin. Telefonlarida acmiyolar cunki serefsizler. LAN!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 http://www.anadolu.edu.tr/ogrenci_isleri/akademik_takvim/ao_takvim.aspx Burada liste var benimkisi mesela işletme fakültesi olduğu ve kayıt yenileme olduğu için 28 Kasım -23 Aralık 2011 yazıyor tabloda. Ama ben yinede yarın soracağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 ben 2. üniversite geyiği ile lojistiğe kayıt oldum ama sınav tarihleri 3-4 aralık diye birşey duydum. Doğru mudur bu ? Daha geçen hafta cuma kaydoldum çünkü 1 ayda başlıyor mu sınavlar ? http://www.anadolu.edu.tr/ogrenci_isleri/akademik_takvim/ao_takvim.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Bazı bölümlerde dönemlik ders uygulamasına geçmişler bayağı kazık yani büt flnda yok. Lojistik dahilse geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 ben gene kaçırdım galba bunu yav asd 2.üni kapsamında başvurular bitti di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 güz döneminde kayıt yenileyemezsseniz bahar'da hem güzün hem baharın parasını yatırıp kayıt yapabiliyorsunuz. Böyle bir şey açıköğretim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salome Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 2.üniversite için yeni kayıt hala yaptırılabiliyor. önce inetrnetten kayıt yaptır sonra para falan yatırcaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 ben gene unuttum bunu ya>:D< yarın son ama son günmüş olursa oh ne ala olmazsa pekala diyip deneyecem şansımı peki bir soru, 2 yıllıklardan birine kayıt olmayı düşünüyorum. farz edelim ki bu 2 yıllık bölümü bitirdiğim vakit 4 yıllık bir bölüme tamamlamak isteyesim geldi, oluyor mu öyle? hatta 1.sınıf sonu değiştirebilir miyim? 1.sınıf dersleri apaynı bir dolu bölüm var çünkü. menkul kıymetler ve sermaye piyasasına kaydolmayı düşünüyorum iktisat da okuyorum imkb'ye staj için başvurduğumda belki bir işe yarar bir de fikrim olur diye şaapıyorum bir de işte teyzeler amcalar bizim çocuk 2.üni okuyo desin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 2 yıllık aöf adalet'ten galatasaray hukuk'a girenler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar