Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

açık öğretim

kermit

Öne çıkan mesajlar

2011-2012öğretim yılı kayıt yenileme işlemleri 2011 Kasım ayının Son günlerinde tarihinde başlayacak ve 2011 aralık ayının son haftasına doğur sona erecektir. Kayıt yeniletecek öğrenciler, Öğretim Gideri ve Cari Hizmet Maliyetlerine Öğrenci Katkı Payı 1. taksitlerini (veya tamamını) yukarıda belirtilen tarihler arasında ödemek zorundadırlar. Ödemeyi, Vakıfbank Internet Şubesinden, Vakıfbank ATM’lerinden, 444 0724 Vakıfbank Telefon Bankacılığından 24 Aralık 2010 tarihi saat 23:30′a kadar ve tüm Vakıfbank Şubelerinden ise tarihi mesai saati bitimine kadar yapabileceklerdir. Belirtilen tarihlerde ödemelerini yapmayan öğrencilerin KAYITLARI YENİLENMEZ ve bu öğretim yılında sınavlar dahil hiçbir öğrencilik hakkından yararlanamazlar. tarihinden sonra, her ne sebeple olursa olsun (rapor dahil) hiçbir mazeret kabul edilmeyecek ve kayıt yenileme süresi kesinlikle uzatılmayacaktır.

Kayıt yenileme bedelini bankaya ödedikten sonraki 2 iş günü içerisinde kaydınız otomatik olarak yenilenecektir. Kayıt yenileme bedelini bankaya ödedikten sonra 2011-2012 öğretim yılı bandrolünün öğrenci kimlik kartınıza yapıştırılması için AÖF büronuza başvurunuz. 2011-2012 öğretim yılı kitaplarınızı (varsa) almak istiyorsanız, öğrenci kimlik kartınızla tarihleri arasında, AÖF büronuza başvurmalısınız. Kayıt yenileme işleminizin gerçekleşip gerçekleşmediğini, aşağıdaki kutuya T.C. kimlik numaranızı yazarak kontrol edebilirsiniz. Bankaya bedel ödedikten sonra 2 iş günü geçtiği halde halen kayıt yeniletmiş görünmüyorsanız AÖF Büronuza, öğrenci kimlik kartınız ve ödeme yaptığınız banka dekontu ile başvurarak ) bilgi alabilirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

Bana kağıt geldi güz dönemi kayıt yenileme. Sistem falanda değişmiş ders ekle sil yapıyorsun falan. Bendeki kağıtta 17 ekimde başlayıp 25 ekimde bitecek diyor. Mazeretli tarihleride 26 27 ekim. Şöyle bişeyde var tabi güz döneminde kayıt yenitletmeyen öğrenciler bahar döneminde yenileterek öğrenimlerine devam edebilirler. Ben pek bişe anlamadım bugun gidip yeniletiyorum ne olur ne olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
ben gene unuttum bunu ya>:D<
yarın son ama son günmüş
olursa oh ne ala olmazsa pekala diyip deneyecem şansımı

peki bir soru,
2 yıllıklardan birine kayıt olmayı düşünüyorum.
farz edelim ki bu 2 yıllık bölümü bitirdiğim vakit 4 yıllık bir bölüme tamamlamak isteyesim geldi, oluyor mu öyle?
hatta 1.sınıf sonu değiştirebilir miyim? 1.sınıf dersleri apaynı bir dolu bölüm var çünkü.
menkul kıymetler ve sermaye piyasasına kaydolmayı düşünüyorum
iktisat da okuyorum
imkb'ye staj için başvurduğumda belki bir işe yarar
bir de fikrim olur diye şaapıyorum
bir de işte teyzeler amcalar bizim çocuk 2.üni okuyo desin :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...