Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İnternetten ayakkabı alma?

GERGE

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Havaların soğuması üzerine 6 yıldır giydiğim ve kaldırdığımda hâlâ bir yıllık görünümünde tank kılıklı Salomon botumu dolaptan çıkardım ve üzerinde evde nayır nidaları yankılandıran 4-5 tane delik buldum daire şeklinde, güve deliği gibi (güveler ne zamandır bot yer? Neyin nesiler anlayamadım, yanmış gibi sanki ama olmaz ki o da).

İnternetten alayım yenisini dedim (mağazalarda göremedim pek etraftaki) ama sadece eskiyince ayakkabı alan ve ayakkabının içinde numarasına bakmadan kaç numara giydiğini bile bilmeyen biri olarak tereddütlerim var. Baktım bota, 43 1/3 diyor numaraya, internetten aynı marka ve aynı numara söylersen tam uyar mı? Uyar gibi geliyor ama rahat rahat söyleyemiyorum işte. Hem öteki ayakkabıların numarası 41-42 arası değişiyor. Başka marka söylesem aynı numaradan sorun çıkar mı?

Son olarak, yine bu Salomon gibi 6 yıl dayanacak başka ne markalar var rahatça bulabileceğim?

Üzüldüm ama yahu, dağcılık yaptım botlarla bir sürü eskiyorum artık bile demediler, bir kaç böceğe yenildiler =(

Unutmuşum, en önemli soru internette nereden ayakkabı alabileceğim tabii güvenle.
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

küçükken yapardık onu.

aslında o işin esprisi tabi de yine de ciddiye de al derim. sonuçta 1 numara büyük alsan, aşırı büyük gelmeyecektir en fazla olsa olsa ucunda biraz boşluk olur ama bu, küçük gelmesinden iyidir bence.

geçenlerde ben de öyle internetten ayakkabı aldım, normalde 43 giyiyorum, 44 aldım. dediğim gibi ucunda azcık boşluk oldu falan. ama 43 alsam belki sıkıcaktı bişey bişey.
Sosyal ağlarda paylaş

bot giyerdim hep, sonra bi gün mağazada trespass gördüm, denedim. akşamına bot mot ne varsa ulaşılmıcak dolaplara kaldırdım. bot diyorlar ama spor ayakkabımdan daha hafif, bot diyesim gelmiyor. kalitesi ortopedisi harika. bot düşünüyorsan kesinlikle tavsiye ederim. diğerleri bildiğin takoz bunun yanında.

internetten almaya gelince; bi new balance bi converse almıştım. converse'i ilk günden sonra hiç giymedim, portmantoda eskidi kendi kendine. new balance'ı hala giyerim arada, fena ayakkabı değil. ikisini de mağazada deneyip internetten sipariş etmiştim bu arada.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
senko said:

colombia
cat
contour
grivel
scarpa
OR
zamberlan
Lowa
Muck Robber
...

bi ton var nasi bisi istion sen

http://www.kutupayisi.com/Product.aspx?ProductId=5358 Aha aynı bunun gibi bir şeydi eskisi. Yine böyle bir şey alayım diyorum. Hatta bunu da alabilirim ama güvenemiyorum işte. -5,-10 derece üşütmeyecek, dağa çıkınca delinmeyecek, can yakmayacak, uzun uzun yürürken ter içinde bırakmayacak bir şey. Eskisi öyleydi.

Bir de %100 deri istemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

sundan al

http://2.bp.blogspot.com/_ei2PeiKepDI/TRiKAhLj3tI/AAAAAAAAAWE/UItha_1EcU0/s400/ugg_boots.jpg

hava soguduya, gen HERYERDELER

saka bi yana netten ayakkabi riskli is, heleki yurt disindan

5 farkli olcu oldugu gibi bide markalar arasinda tutarsizliklar var

nike misal paso 1 numara kucuk oluyor, 43se 44 alican illa, puma 1-1,5 gene misal ama misal adidas bazi model tam oluyor, bazisi buyuk kaliyor bazisi kucuk kalibina gore
Sosyal ağlarda paylaş

Xenocide said:

GERGE said:

küçükken yapardık onu.

aslında o işin esprisi tabi de yine de ciddiye de al derim. sonuçta 1 numara büyük alsan, aşırı büyük gelmeyecektir en fazla olsa olsa ucunda biraz boşluk olur ama bu, küçük gelmesinden iyidir bence.

geçenlerde ben de öyle internetten ayakkabı aldım, normalde 43 giyiyorum, 44 aldım. dediğim gibi ucunda azcık boşluk oldu falan. ama 43 alsam belki sıkıcaktı bişey bişey.
Botta öyle olmuyor o. Hulk ayağı gibi hissediyorsun ayağını.
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

Havaların soğuması üzerine 6 yıldır giydiğim ve kaldırdığımda hâlâ bir yıllık görünümünde tank kılıklı Salomon botumu dolaptan çıkardım ve üzerinde evde nayır nidaları yankılandıran 4-5 tane delik buldum daire şeklinde, güve deliği gibi (güveler ne zamandır bot yer? Neyin nesiler anlayamadım, yanmış gibi sanki ama olmaz ki o da).

Yıkayın ayaklarınızı... :D

Şaka bir yana markafoni'de Hotiç kampanya yapmış %65. Güzel botlar ve ayakkabılar var. İlgilenen olursa baksın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...