Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

24 şehit 18 yaralı HAKKARİ

PZero

Öne çıkan mesajlar

dusuncelihayvan said:

Absolut said:

AKPye oy verenle alakası yok bunun. Sadece oy verilenler ile alakalı karıştırmayın.

var.

bu ilk değil son da olmayacak.

8 yıldır ben bu haberleri görmekten bıktım.

koyun olsa aynı çukura bi daha düşmez.

Ben akpye oy vermedim ama tüm akpye oy verenleri terorist olarak göreceksem bu ülkede iç savaş çıkar ozamanda pkk seninde benimde kafama sıkar ülke 10a bölünür.
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

Askeri zayiflatma nedir ya, bütçesi mi kesilmiş, güneydoğuda görevli komutanlara mi el cektirilmis nedir? Hep düz mantıkla nereye kadar?

Bu hükumetin yanlısı veya kusuru yok demek değil ama şurada on sayfa hep hükumet hep hükumet, tamam anladık teröristler orada. Gelip nasıl bu kadar geniş çaplı bir saldırı yapıyorlar ve kimse farkedip alarma geçiremiyor diğer karakolları, bunu da bir konuşmak lazım değil mi?

haklısın ama bi nokta var,
2011 türkiyesinde türküm demek suç
asker polis tü kaka. Bu düşünceyle, asker gidip bi operasyon yapsa, ya da kendi karakolunu savunurken 30 tane terörist öldürse askeri taşlar bizim millet.
Bunun suçlusu kim?
Sosyal ağlarda paylaş

dusuncelihayvan said:

Absolut said:

AKPye oy verenle alakası yok bunun. Sadece oy verilenler ile alakalı karıştırmayın.

var.

bu ilk değil son da olmayacak.

8 yıldır ben bu haberleri görmekten bıktım.

koyun olsa aynı çukura bi daha düşmez.

bi millet mallığından sıkılmıyorsa eğer mal olarak kalmaya mahkumdur. gerizekalı olması lazım o şehit ailesinin yada gazi ailesinin bu adamlara oy vermesi için. harbiden gerizekalı olması lazım yani. hal ortada. bu memleket için ölmüşsün -çatışmada yada pisi pisine hiç farketmez- canını harcamışsın bu uğurda 3 kuruşluk değerin yok, bi dandirikten çukur, bi fatiha, bide mezar taşına resim o kadar. o da neden yapılır biliyomusunuz? ağlamaktan kahrolmaktan anasının yürümeyi bırak önünü görücek kadar bile gücü kalmadığı için oğlunun mezarının hangisi olduğunu rahat bulabilmesi için. boşverin bunları boşverin. bu kadarda salakça "YAŞIMIZ BİLMEMKAÇ OLDU FEVRİ DAVRANMAYA GEREK YOK, BİRAZ BOSSY TAKILMAM LAZIM" diyerek gerzekçe konuşmayın. Ölen sizden birisinin abisi,dayısı,amcası vs. olsa aynı şekilde konuşabilseydiniz eğer suratınıza tükürürdüm.
Sosyal ağlarda paylaş

YETER ORDUNUN ACİZLİĞİNDEN BIKTIK ARTIK

TASFİYE EDELİM

artık orduyu şu şekilde kötülemek için PKK ile işbirliği içinde saldırılar sipariş ediliyor falan dicem. nasılsa önümüzdeki iki hafta malum gazetelerde olaydaki muharebe taktikleri-komuta zinciri-eksik ekipman konularında tartışmalarla suç tek başıan orduya kalacak. ha konunun uzmanları da balonsu, kütahyalı falan zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

Dostlar 1999 dan beri gidipte herhangi bir seçimde oy kullanmayan bir kişi olarak, şu terör olaylarının siyasi partilerle ilgili tartışmaya dönüşmesini hayretle izliyorum. Hükümetteki partinin yerine başka biri gelse, ülkedeki bütün siyasi, insani hakları askıya mı alacak? Askıya alırsa siz faşist devlet diye bağırıp çağırmayacakmısınız ? Nedir isteğiniz?
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

Sadece hükümetin suçu olsa zaten gelip buraya bir şey yazamazdın, hayalet oluyorsunuz öyle durumlarda. Ama işin içinde ordunun da suçu olduğu için yorum yapabilecek yüz bulabildin.

diyecek safsata harici sözün yoksa sükut et. kendini zor duruma düşürme.
Sosyal ağlarda paylaş

loop said:

Dostlar 1999 dan beri gidipte herhangi bir seçimde oy kullanmayan bir kişi olarak, şu terör olaylarının siyasi partilerle ilgili tartışmaya dönüşmesini hayretle izliyorum. Hükümetteki partinin yerine başka biri gelse, ülkedeki bütün siyasi, insani hakları askıya mı alacak? Askıya alırsa siz faşist devlet diye bağırıp çağırmayacakmısınız ? Nedir isteğiniz?

evet oda müthiş bi çelişki. belki şu anda bu konuya yazı yazanlar arasında bu tarz düşünen yoktur ama çok şahit oldum insalar burda yazılan yazılara sinirini kinin nefretini ulan bu memleket nereye gidiyo sallandıralım pezevengi diye yazdığı zamanda "cmon guys. hiç etik değilsiniz kuzum" tarzında yawşakça yazı yazan tiplerde var. aynı hayrete bende düşüyorum. aynı ekrana bakıyoruz aynı yemeği suyu içiyoruz aynı oksijen aynı ülke ama bambaşka bir reaksiyon gösteriyo insanların içinde.
Sosyal ağlarda paylaş

Suark said:

asker polis tü kaka. Bu düşünceyle, asker gidip bi operasyon yapsa, ya da kendi karakolunu savunurken 30 tane terörist öldürse askeri taşlar bizim millet.
Bunun suçlusu kim?

Yok böyle birsey, bu başlığa bakmak yeterli iste bizim milletimiz. On sayfada iki uç kisi orduyu elestirdi ve hemen saldırdı birileri. Yarın bin terörist öldürülse herkes bayram eder, kimse acımaz. (ben de acımam tabi)
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

Askeri zayiflatma nedir ya, bütçesi mi kesilmiş, güneydoğuda görevli komutanlara mi el cektirilmis nedir? Hep düz mantıkla nereye kadar?

Aydan bildiriyorsun sanırım. Askerin zayıflatılmadığını falan düşünüyorsan zira, bu ülkede yaşıyor olman imkansız. Ya da ülkenin durumuyla falan oldukça ilgisizsin.

Hadi biraz sizin taktiğinizle cevap vereyim;
Bu karakollar eskiden de korunaklı değildi. Karakolların güvenliğini arttırmak utanılacak bir şeydir. Terör örgütünün her zaman buraya saldırı yapacağını bilmek, bunu kabul etmek demektir. Ne ordu terörü bitirebilmek için çaba sarfetmiştir, ne de hükümet orduya bu konuda destek vermiştir.

Aksine hükümet askerin sesini kesmiş, PKK'nın götünü kaldırmış, ülkeye dönen teröristleri davulla zurnayla karşılamış, şehite "kelle", elebaşına "sayın" diye hitab etmiştir.

Evet askerin suçu var. Ama asker tek suçlu değil. PKK'nın azmasının sebebi karakolların güvenlik açığı değil, hükümetin yanlış kararlarıdır.

Siz hükümet destekçisi olduğunuz için sadece askere suç atarsınız. Bir kere de yanlışlarına gelin yorum yapın, dişimi kıracağım. Hep yan çızmekle, kıvırmakla, vanish çekmekle meşgulsünüz. Kusura bakmayın.
Sosyal ağlarda paylaş

loop said:

başladığını bitiren bir hükümet

akp hükümeti açılımla başladı
sonra herkese gösterdi adamların niyetlerinin barış olmadığını, ki zaten bunun için yaptı açılımı.
Sonra darbeyi vuracağı anda gitti başka şeylerle uğraştı.

Yapma işte,İsraille aranı iyi tut, iranın ağzına bal çal; arkana al israili alınca zaten abd falan sesini çıkaramaz, gir ıraka; iranlı askerleri kullan orda ki israil ile olan dostluk mostluk sebebiyle iran daha bi yakın olur biz daha dostuz die;
dümdüz et çık.

Sonra,
ülkene geri dön, güney doğuda bi asayişi sağla. İllegaliteyi bitir. Şu mafyalara bi darbe vur, eğlence sektörünü terörize etmelerini engelle; özellikle aydın söke gibi yerlerde ki mafyalaşmayı anti-ülkücüleri bi temizle.

Sonra,
kitaplar bas insanları aydınlatmaya başla, doğudaki insanlara göster batıdakilerin ne kadar rezil bi hayat çektiğini. Öle televizyonda gördükleri gibi olmadığını

Sonra,
Gene kitaplar bas, diyarbakır kütüphanelerini doldur. Solcu çok orda, okur adam olurla belki.

Sonra,
Türküm lafını türkiyeliyim olarak değiştir, ortaokullarda felsefe dersleriyle insanların beynini yıka ve saçma sapan ırk muabbetinden vazgeçir.

Sonra,
Ortak bir düşman yarat, yarat ki "vatanım" diyebilsin insanlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

toggie said:

Sadece hükümetin suçu olsa zaten gelip buraya bir şey yazamazdın, hayalet oluyorsunuz öyle durumlarda. Ama işin içinde ordunun da suçu olduğu için yorum yapabilecek yüz bulabildin.

MMKAY.
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

Suark said:

Bunun suçlusu kim?

Yok böyle birsey, bu başlığa bakmak yeterli iste bizim milletimiz. On sayfada iki uç kisi orduyu elestirdi ve hemen saldırdı birileri. Yarın bin terörist öldürülse herkes bayram eder, kimse acımaz. (ben de acımam tabi)

yarın ölse acımazsın, artık bu raddeden sonra kimse acımaz.
Ama bundan önce? Hiç şehit vermemiş olsaydık son 6 ayda, Sence insanlar askeri destekler miydi?
Sosyal ağlarda paylaş

loop said:

Hiç bir şeçimde oy kullanmadığın için bu konuda tartışma hakkın bulunmuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

loop said:

Hiç bir şeçimde oy kullanmadığın için bu konuda tartışma hakkın bulunmuyor.

Bu olayın sorumlusu senin gibi gidip oy kulanan insanlarsa kusura bakma, küfür edip sen alayım hıncımı. Bütün sorumlu senmişsin.
Sosyal ağlarda paylaş

goldbären said:

Sam said:

heh tipik sam

arada verilen onca cevabı es geçip, aradan bir taneyi seçip eski dilde CEVAB VEREMEDİ ayarında bir şey yaz ve /abandon thread

Yatağımdan ipod'dan yazıyorum, bana yönelik gördüklerime cevap verdim Çin işkencesi gibi olduğu halde. Toggie sacamalamis sadece o mesajında, senin yırtık dondan sataşma harici bir icerigi olan mesajin vardıysa buyur göster.
Sosyal ağlarda paylaş

Ki
ben genelkurmay başkanı olsam, hiiiç modifiye etmem ordumu falan.
Bırakırım millet çeksin biraz, bırakırım kafalarına dank etsin o liboşların gece rahat uyumasını sağlayanın ben olduğumun.

Bırakıcaksın, biraz çekicekler sonra yalvara yalvaraya çağıracaklar seni. TSK'nın TDK'dan farkı kalmadı mübarek.
Sosyal ağlarda paylaş

DynamicK said:

1-Gencleri doguya gonder
2-Hepsi oldurulsun
3-Yatistirmak icin onlar sehit oldu cennete gittiler de
4-Ucak kaldir azcik bombala
5-Bicak kemige dayandi aciklamasi yap
1-Gencleri doguya gonder
2-Hepsi oldurulsun
...

O arada ülkeyi sömür kendi iç sorunlarından çok dış sorunla uğraş vs vs vs

Bizde bu kafa oldukça hala bu parti %50 oy aldıkça daha çok sıkıntı olacak gitgide artacak. 2023 müydü hedef?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...