Cuce Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 yok kapütülasyonlar dahilinde olduğu için ihracatta artış yok fiyatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 fizban said: tsk'nın basiretsizliği var. fakat akp döneminde, bitmiş pkk'nın pörtlemesi, ve tsk'nın basiretsizliğinin artması şans mı ? yoksa korelasyon var mı ? evet son yıllarda artış var, bu tartışılsın tabi. buna aykırı birsey demiyorum ve hükumeti savunan tek cümlem yok başlıkta. ama ordu kısmına dikkat çekince paçaları tutuşun direkt saldıran bir kitle var nedense. neden orduyu her eleştirene gelen sabit cevap "vay hükumet yardakcisi seni" olmak zorunda? maksadınız üzüm mu bağcı mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Kuzey Irak'ı bize verecekleri diye düşünüyorum. ABD ile ilişkilerimizin en iyi olduğu dönemdi, Türkiye sınırından cephe açmaya ihtiyacı vardı ABD'nin. O bölgede muhattap olarak peşmerge mi ister, muttefiği olduğu devleti mi ister. Bana göre Türkiye adına kaçan fırsatlardan biriydi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Surekli yanlis politika nedeni ile sehit veriliyor. Bunu da bir turlu anlayamadi pek zekiler. Ornegin: Bilgisayarda bir sorun oldugunda isi cok iyi biliyorsan nokta atisi yapip duzeltirsin. Bilmiyorsan da deneme yanilma ile gidip eninde sonunda bulursun. Bizimkiler isi bilmediginden yillardir deneme/yanilma yapiyorlar. Yine bir sonuca varamadilar. Ustune ustluk ellerine yuzlerine bulastirdilar. Hata kabul etmek gibi bir erdem neyazik ki bize cok uzak. Dolayisiyla da yalan soyleme sanatinda profesorluk almis kisiler ile bu verilen sehit sittin sene azalmayacak. Tek umut bir vahiy gelir de kafadaki ampul yanarsa diye beklemek. Umarim 300mm lensi cikarip 10mm genis aci kullan biri gelecektir basa. Cozumu uzakta aramamaktan helak olduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 sorun bizim üzüm yemek yerine bağcıyı dövmek istememiz değil. sorun bağcı eşşek sıpasıyken bağda üzüm yokken hükümetin burdan nasıl üzüm yeriz diye durumu zorlaması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Sam said: evet son yıllarda artış var, bu tartışılsın tabi. buna aykırı birsey demiyorum ve hükumeti savunan tek cümlem yok başlıkta. ama ordu kısmına dikkat çekince paçaları tutuşun direkt saldıran bir kitle var nedense. neden orduyu her eleştirene gelen sabit cevap "vay hükumet yardakcisi seni" olmak zorunda? maksadınız üzüm mu bağcı mi?çünkü bu işin içinde ordu tek başına değil. ordu sadece el. kol. bir organ. tek başına karar verme hakkı yok. karakoldaki nöbetteki askerin, 2 kez dur diye bağırıp havaya ateş açmadan düşmana ateş etme hakkı yok. o askeri kollayan kimse yok. bir siyasi güç yok. irade yok. halk yok. hiçbirşey yok. karşısındaki teröristi koruyan ise bdp var. akp den çok daha iyi koruyorlar kendi 'safındakini'. orduyu her eleştirene gelen cevap sabit "vay hükümet yardakçısı seni" şeklinde. çünkü, burada aynı anda akp'yi ve orduyu eleştiren bir kitle var. bir de akp'yi tamamen izole edip orduyu eleştiren kitle var. bu hükümetin sözcülerinden biri çıkıp bu saldırıyı akp'nin ekonomik başarısına bağlıyorsa ben bu işten akp'yi sorumlu tutarım arkadaş. dalga gçeiyolar alenen. sen bu ülkenin ordusunun gücünü kır, sonra suçlu ordu. yok ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Ekonomik başarı derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Teröristlerin 3 te biri suriyeli. Elebaşları en etkin elemanları Suriyeli. Suriyede kürtlerin vatandaşlığı dahi yok. Bırakın ana dili baba dili insan yerine koymuyorlar. Ve bu kansızlar Türkiyeye gelip sözde özgürlük, hak mücadelesi veriyor. Böyle bir saçmalık varmı. Bu iş bağcıyı dövmektir. Son bir kaç yıldır türkiyede kürtler hayal edemedikleri ayrıcalıklara kavuştular. Yani artık PKK nın amacını iyi görmek lazım. Anayasa değişikliği falan hikaye. Bu bir savaş. Adamlara güneydoğnunu altın anahtarını verseniz vazgeçmeyecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 fizban said: Sam said: evet son yıllarda artış var, bu tartışılsın tabi. buna aykırı birsey demiyorum ve hükumeti savunan tek cümlem yok başlıkta. ama ordu kısmına dikkat çekince paçaları tutuşun direkt saldıran bir kitle var nedense. neden orduyu her eleştirene gelen sabit cevap "vay hükumet yardakcisi seni" olmak zorunda? maksadınız üzüm mu bağcı mi? karşısındaki teröristi koruyan ise bdp var. akp den çok daha iyi koruyorlar kendi 'safındakini'. Kesinlikle katılıyorum . Aidiyeti Türkiye'ye olmayan bir Kürt vatandaşı olsam , canı gönülden destekler ve gururlanırdım BDP ile . Adamlar doğru ya da yanlış bir çizgileri var ve tutarlılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 yaw kimse bu ordunun suçu demiyoki,"techizatlandırdık karakolları artık daha iyi koruyacaz" diyen adamların sözleri eleştirilmiş amma abarttınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 tamamen moral yükseltme kötü havayı dağıtma amaçlı haberler oofff Türk milleti OFFFFFF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 ötv zamları + doğal gaz zammı + elektrik zammı + yıl başından sonra gelecek zamların duyurulması = 24 şehit dün sokakta hacı winston 7.5 olcakmış efes 3.5 olmuş muhabbeti dönüyordu bugün çık sokağa herkes şehitleri konuşuyor bu düzen devam ettikçe dar gelirli suçsuz gencecik çocuklar ölmeye devam edecek ve zengin kodamanlar utanmadan tv karşısına geçip bıçak kemiğe dayandı,bağrımıza taş bastık,şehitler ölmez vatan bölünmez naraları atacak. en geç yarın yandaş medyada xx terörist öldürüldü haberleri çıkmaya başlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 S-H said: ötv zamları + doğal gaz zammı + elektrik zammı + yıl başından sonra gelecek zamların duyurulması = 24 şehit dün sokakta hacı winston 7.5 olcakmış efes 3.5 olmuş muhabbeti dönüyordu bugün çık sokağa herkes şehitleri konuşuyor bu düzen devam ettikçe dar gelirli suçsuz gencecik çocuklar ölmeye devam edecek. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 fizban said: Sam said: evet son yıllarda artış var, bu tartışılsın tabi. buna aykırı birsey demiyorum ve hükumeti savunan tek cümlem yok başlıkta. ama ordu kısmına dikkat çekince paçaları tutuşun direkt saldıran bir kitle var nedense. neden orduyu her eleştirene gelen sabit cevap "vay hükumet yardakcisi seni" olmak zorunda? maksadınız üzüm mu bağcı mi?çünkü bu işin içinde ordu tek başına değil. ordu sadece el. kol. bir organ. tek başına karar verme hakkı yok. karakoldaki nöbetteki askerin, 2 kez dur diye bağırıp havaya ateş açmadan düşmana ateş etme hakkı yok. o askeri kollayan kimse yok. bir siyasi güç yok. irade yok. halk yok. hiçbirşey yok. karşısındaki teröristi koruyan ise bdp var. akp den çok daha iyi koruyorlar kendi 'safındakini'. orduyu her eleştirene gelen cevap sabit "vay hükümet yardakçısı seni" şeklinde. çünkü, burada aynı anda akp'yi ve orduyu eleştiren bir kitle var. bir de akp'yi tamamen izole edip orduyu eleştiren kitle var. bu hükümetin sözcülerinden biri çıkıp bu saldırıyı akp'nin ekonomik başarısına bağlıyorsa ben bu işten akp'yi sorumlu tutarım arkadaş. dalga gçeiyolar alenen. sen bu ülkenin ordusunun gücünü kır, sonra suçlu ordu. yok ya ? Yok öyle bir kitle, bastan oku başlığı. İlk hükumet harici birsey söyleyen benim sekiz sayfadan sonra. İki uç kisi ondan sonra benim yazdığıma yönelik hak verdi. Buna karşılık sen dahil dört bes kisi olumsuz tepki verdi. Sanki hükumeti eleştirenler orduyu da eleştirmiş gibi konuşuyorsun. Bütün halk ordunun arkasında, bütçe desen var personel desen dolup taşıyor. Tecrübe gani. Siyasi irade de durun saldırmayın gibi birsey dediyse ben duymadım herhalde. Maalesef buraya yazmayacak kadar duyarsizlasamadim halen, böyle boğuşmam zorunda kalıyorum ülkemin şehidini ben de sizin kadar onemserken. Bir yandan vatan haini diyedursun birileri de, onları görmezden gelin ama bana saldırın. Aynen devam bu mantığa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 oturdum sözlükte "pkk saldırısı" ve "şehit" keywordlü başlıkları arattım yazıyordum aslında hepsini tek tek haber linkleriyle birlikte de sonra düşündüm ne değişecek. Adam annesini babasını korumadığı kadar AKP'yi koruyor, geri kalanda iki çıkıştıktan sonra unutuyor zaten... O değil de bu Aziz'in davasında son gelişme ne? Şimdi fener şampiyonlar liginden tazminat aır mı acaba, ha bi de cicişlerin son poz çok fena yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Hala aynı açıklamalar geliyor yarabbim sen sabır ver. "Sözün bittiği yerdeyiz" "Bıçak kemiğe dayandı" Sabır yarabbim sabır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Bakın bir miletvekili ne diyor Genel Kurmay başkanının ne konuştuğundan haberimizi var, 200-300 kişilik teröristin hareketinden haberimiz yok. İşte bu eleştirilecek bir nokta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Hayır orduyu eleştirme hakkını kazanabilmek için önce ne demek lazım onu söyleyin de disclaimer diye yazının basına ekleyelim bari. Basıma bir is gelmeyeceğini bilsem tayyip'e kufurle acicam konu dısı mesajlarımı artık. Başka türlü kimseyi yasatmiyorsunuz maşallah, iki mesaj attik borçlu çıktık. Afedersiniz, ölü atı tekmelemeden mesaja başlamam bundan sonra burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salvation Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20,21,22,23,24,25,26 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 ben pkk ya kızmayı bıraktım. elin amerikalısı amerikan hava sahasına bir uçak yaklaştığında andrews hava üssünden, 2.5 dakika içerisinde jet kaldırabilirken ben 5.5 saatte uçak 3.5 saatte helikopter kaldıramıyorsam,pkk demeden önce kızmam gereken başka yerler vardır. Uzman olmaya, asker olmaya gerek yok. Tarih boyunca bir askeri istihkam kuracaksan binlerce yıldır değişmeyen iki temel unsur vardır. Düz alana kuracaksan etrafın boş olacak dolayısıyla görüş açın olacak ya da engebeli arizeye kuracaksan hakim pozisyona kuracaksın kimse senden yüksek olmayacak bkz masala kalesi. Sen gidip laz mütehatin yarım kalmış gecekondusu kıvamında iki binayı bölgenin en alçak noktasına kondurursan sonra kalkıp benim askerim niye ölüyor diyemezsin. allah aşkına resimlelere bakın böyle askeri birlik mi olur. bkz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 söylentiye göre üstteğmen odasına girilerek vurulmuş. Şehit sayısıda daha fazlaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Geçenlerde örgütün elinden kaçan öğretmen ne dedi ! İki gündür arazide , açık alanlarda geziyoruz, başka gruplarla karşılaştık, pkk lılar mesire yerinde gezer gibi dolaşıyor ortalıkta, askeri birliklerin karşısına geçip gözetleme yapıyorlar demedi mi ? Dağlıcanın komutanının açıklamaları hala duruyor sitelerin ilk sayfalarında , teröristlerden haberimiz vardı, operasyon yapılması engelendi diye. Ulan orduyu eleştirmeyeceğizde makine mühendisleri odasını nı eleştiriceğiz? Ordu bizim ordumuz. Silkinip kendine gelmesini istiyoruz. İnsanlar vatan borcu diye evlatlarını askere gönderiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Kimilerine bunları anlatamıyoruz işte loop çok haklısınız gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Mighty_THoR said: ben pkk ya kızmayı bıraktım. elin amerikalısı amerikan hava sahasına bir uçak yaklaştığında andrews hava üssünden, 2.5 dakika içerisinde jet kaldırabilirken ben 5.5 saatte uçak 3.5 saatte helikopter kaldıramıyorsam,pkk demeden önce kızmam gereken başka yerler vardır. Uzman olmaya, asker olmaya gerek yok. Tarih boyunca bir askeri istihkam kuracaksan binlerce yıldır değişmeyen iki temel unsur vardır. Düz alana kuracaksan etrafın boş olacak dolayısıyla görüş açın olacak ya da engebeli arizeye kuracaksan hakim pozisyona kuracaksın kimse senden yüksek olmayacak bkz masala kalesi. Sen gidip laz mütehatin yarım kalmış gecekondusu kıvamında iki binayı bölgenin en alçak noktasına kondurursan sonra kalkıp benim askerim niye ölüyor diyemezsin. allah aşkına resimlelere bakın böyle askeri birlik mi olur. bkz. sabahtan beri bunu anlatmaya çalısıyoruz ama hükümet yanlısı olmak bi kenara bi vatan haini ilan edilmedigimiz kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar