dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 leyla ile mecnunu başlatıyım diyorum saçmalıyor alex çıkıyor karşıma konuşuyo bıdı bıdı tekrar basıyorum mor menekşeler çıkıyor napsam bilemedim? sizde de oluyor mu? Leyla ile mecnun izlemek istiyorum an itibariyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 restart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 facebooktan bile log out yaptım banamısın demedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 gün geçişlerinde sıçıyor biraz. dünü seç ordan devam et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 dusuncelihayvan said: facebooktan bile log out yaptım banamısın demedi bu neden abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 tvarsivi.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 tvarsivi.com da kalite berbat. yıldız tvde aynı sorun bende de vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 yıldız tv çok kötü ya yani sunduğu hizmet güzel de, oturaklı bir sistem değil. diyelim ki perşembe 21.30'a getireceksin, yok inatla seni perşembe 23'e atıyor. bazen kayıt mı yapıyor anlamadım. hangi günde olduğunu, canlı yayını mı gösterdiğini felan anlamıyorsun. zor kullanması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 o istenmeyen zamanlara atma sebebi, o zamanda kayit yapilmamasindan dolayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 kanal d kalkmıs bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar