Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vatandaş sıra bekliyor memur okeye dönüyor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bankanın bilgisayarından ve internetinden bu tür siteye girebilmesi ya da programı kurup oyunu oynayabiliyor olması felaket derecede tehlikeli.

düşünün artık olabilecek riskleri.

ziraat bankası bir de, milyonların hesabı var orada.
Mesaj tarihi:
abi paticik farkı bu

tahribat.com diye bi sitede aynı konuyu gördüm millet küfürler etmiş ülkücü kesilmiş sayfalarca dava açalım konuşmaları..

ama paticik :D

ich liebe es !!!!!
Mesaj tarihi:
cacodemon said:

bankanın bilgisayarından ve internetinden bu tür siteye girebilmesi ya da programı kurup oyunu oynayabiliyor olması.

Ahada bu.

Adam ibRe olsada, oranın müdürünün hatası. Bilgi-İşlem e gidip kapat hacıt şu siteleri demesi lazımdı. Büyük işyerlerinde facebookundan tut, mynetine kadar çoğu şey yasak zaten zaman kaybı olmaması için. Öyle arasında izin veriyorlar bazı yerlerde okadar..
Mesaj tarihi:
Bunlarda nası bir yapı varsa millet beklemekten sıkılıp olay çıkarınca daha bi hoşlarına gidiyor daha bi yavaş işleyip BURANIN AGASIYIM BEN modlarında takılıyorlar.
Mesaj tarihi:
birisinin beni bile bile beklediğini bilsem istemesem bile işi yapmaya başlarım.tabi ordaki memurların bu işi yapmaktan beyni sulanmıştır fakat para kazandıklarına ve devlet memuru olduklarına şükretmeleri lazım
  • Yeni Oluştur...