Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞL: CSKA - Trabzonspor @ 18.10.2011 19.00

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

ya cska'yı gidip destekleyen fenerbahçe taraftarı da salaktır, fenerbahçe'nin rakibini havaalanında sevinç gösterileriyle karşılayan beşiktaş taraftarı da.

ortam artık o kadar gerildi ki, bu tip şeylere eskiden şaşırırdım ama artık hiç şaşırmıyorum. hatta şöyle diyim; fenerbahçe - trabzonspor arasındaki gerginlik bence şu an fenerbahçe - galatasaray arasında bile yok.

neyse, mevzu o değil de, o dumbiya biradere çok kızdım. wagner love sakatlık geçirmiş adam bütün tribünü dolaştı gol sevinci yapcam diye. tribün de zaten bildiğimiz olimpiyat stadı.
Sosyal ağlarda paylaş

Biz öyle gerizekalı bir milletiz ki, kendi memleketimizden adamın müsabakasına gidiyoruz ve karşı takımın yanında bulunarak onları destekliyoruz. O giden adamlara sorsanız, onlardan milliyetçisi, Atatürkçüsü yoktur. İşbirlikçi hain itler. Bugün bunu yapan yarın anasını bacısını satar.
Sosyal ağlarda paylaş

O hareketi kim yaparsa yapsın düşüncem değişmez. Ben galatasaray taraftarıyım ama bu yaşıma kadar ülkemizi temsil eden bir takımın karşısında durduğumu hatırlamıyorum.
Fenerbahçenin şampiyonlar liginde puan toplayamadığı sene en az bir fenerbahçeli taraftar kadar üzüldüm, beşiktaşın liverpoola ağır malubiyetinden sonra dalga geçenlerin karşısında en az bir beşiktaş taraftarı kadar durdum.
Sen diyorsun ya hani adam özgür istediği takımı tutar. İşte bende ifade özgürlüğümü kullanıyorum. Memleketinin karşısında duran adam anasını bacısını da satar diyorum.
Ayrıca bir ifade özgürlüğü mü daha kullanıyorum, rasmussen denilen şerefsiz nato genel sekreteri olmuştur.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...