Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 tanıdık mı geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Soysuzluk diye üstüne vazife olmadığı halde belgeleri çevirtip eufaya yollayana denir, hak etmediği kupada oynayıp üstüne laf edene denir. Fenerbahçeli birinin oraya gidip cskayı desteklemesine kızarım da soysuz lafını edenler önce bi kendi baksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 burak olsaydı cok farklı olurdu gibime geliyor . o kadar kötü oynamadı trabzonspor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Myshkin said: Soysuzluk diye üstüne vazife olmadığı halde belgeleri çevirtip eufaya yollayana denir AHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA AHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Masquerade said: lol http://s1.proxy03.twitpic.com/photos/large/427096179.jpg böyle daha vurucu oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Myshkin said: Soysuzluk diye üstüne vazife olmadığı halde belgeleri çevirtip eufaya yollayana denir http://i40.tinypic.com/1zr25ty.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 fener ruhu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 soysuzluk diyenler geçmişini unutmasın http://www.sporbul.com/images/icerik/2737_253_22429.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Onlar da soysuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Bunların hepsi soysuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 soysuzlar çetesi adeta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Masquerade said: Myshkin said: Soysuzluk diye üstüne vazife olmadığı halde belgeleri çevirtip eufaya yollayana denir http://i40.tinypic.com/1zr25ty.gif zaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 ya cska'yı gidip destekleyen fenerbahçe taraftarı da salaktır, fenerbahçe'nin rakibini havaalanında sevinç gösterileriyle karşılayan beşiktaş taraftarı da. ortam artık o kadar gerildi ki, bu tip şeylere eskiden şaşırırdım ama artık hiç şaşırmıyorum. hatta şöyle diyim; fenerbahçe - trabzonspor arasındaki gerginlik bence şu an fenerbahçe - galatasaray arasında bile yok. neyse, mevzu o değil de, o dumbiya biradere çok kızdım. wagner love sakatlık geçirmiş adam bütün tribünü dolaştı gol sevinci yapcam diye. tribün de zaten bildiğimiz olimpiyat stadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Biz öyle gerizekalı bir milletiz ki, kendi memleketimizden adamın müsabakasına gidiyoruz ve karşı takımın yanında bulunarak onları destekliyoruz. O giden adamlara sorsanız, onlardan milliyetçisi, Atatürkçüsü yoktur. İşbirlikçi hain itler. Bugün bunu yapan yarın anasını bacısını satar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Hop yavaş, ben de hoşlanmıyorum rakip takım desteklenmesi muhabbetini de napıyosun sen de, adam gider istediği takımı destekler seni niye geriyor? Neyse mod arkadaşlardan bi tanesi uygulama yapar diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 O hareketi kim yaparsa yapsın düşüncem değişmez. Ben galatasaray taraftarıyım ama bu yaşıma kadar ülkemizi temsil eden bir takımın karşısında durduğumu hatırlamıyorum. Fenerbahçenin şampiyonlar liginde puan toplayamadığı sene en az bir fenerbahçeli taraftar kadar üzüldüm, beşiktaşın liverpoola ağır malubiyetinden sonra dalga geçenlerin karşısında en az bir beşiktaş taraftarı kadar durdum. Sen diyorsun ya hani adam özgür istediği takımı tutar. İşte bende ifade özgürlüğümü kullanıyorum. Memleketinin karşısında duran adam anasını bacısını da satar diyorum. Ayrıca bir ifade özgürlüğü mü daha kullanıyorum, rasmussen denilen şerefsiz nato genel sekreteri olmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 ifade özgürlüğünü hakaret için kullananlara biz de ceza kesme özgürlüğümüzü kullanıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Dildiğinizi kullanın bu benim düşüncelerimi değiştirmez ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar