Qualance Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 paparnoz said: aynı olayın bir diğer versiyonu viktor,almanlar yenilince bizde yenildik sayıldık,araplar arkadan bıçakladı vs.Milli Tarih'in diktalarından bir diğeri. Almanlar yenilince bizde yenildik kısmını herhalde ben uydurmadım değil mi ? Bunu diyen,araplar bizi arkadan bıçakladı da dedi. Onun dışında bir devlet güçsüzleşince yerel yönetimlerin de kendi bağımsızlıklarını ilan etmesi,o devlete karşı cephe alması kadar olağan bir durum olamaz.Senin algın buna ihanet diyor,Macaristan'ın Avusturya'dan ayrılmak istemesi kadar olağan bir durum tabii bunu ingilizler lehlerine kullanmasını bildiler o başka bir siyasi hamle ancak sahip oldunan topraklar sonsuza kadar o devlete ait değildir bunu da bilmek gerek. Araplar leş,araplar pis,en kötü ırk tanımlamalarını bizi arkadan hançerlediler geyiği ile kamufle etmenin manası yok,bunun adı ırkçılık. bold olan kısımda da dediğin gibi isyan zamanında tutupta en çok arap nasıl savaşmış biz onun merakı içindeyiz asıl. Araplara karşı bir garezim lafım da yok baştan belirteyim, benim merak ettiğim bunları yazanlar için türklük o kadar kötümü ki araplar üstün ırk oluyor araplık nedense yüceltiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 lol yerel yonetimmis suymus buymsu Savas cikmasinimi beklediler ihanet icin? Yunanlilar bile delikanli gibi isyan etti, ermineler ayaklandi, sirplar ayaklandi vs vs ama araplar ingilizlerin bolgeye girmesini bekleyip savasin ortasinda taraf degistirdiler Bu aslinda milli karakterleri ile ilgili pek cok seyi acikliyor bize, geri kalani icin arap israil savaslarini inceleyebilirsiniz hani dini bayramda saldirmaktan tutun kendi popolarini kurtarmak icin muttefikleri olan diger araplari ortada birakip kacmaya kadar her sey var lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 ümmetçilik mi daha kötü milliyetçilik mi bilemiyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 biri bok biri kaka. ama viktorun yaptığı da inceltilmiş ırkçılık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 ırk olarak araplar kötü bi üstünde filan biz varız sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 adamlar batıda filan tanınıyo la en azından. ben türküm dediğin zaman lol arapsın yani diyolar direk mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 yoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 evet ya hep bi deve diyolar. deve bizde yok araplarda var filan diye açıklamak gerekiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Bu habere pek şaşırmadım nedense. Kürt açılımı moda olduğu zamanlarda da haftada bir türkler malazgirti kürtler sayesinde kazandı yazıları filan çıkıyodu ya aynı hesap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLKilLeR Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 "Battle star galactica" diyorum bu habere de, haberi yapana da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 fede said: biri bok biri kaka. ama viktorun yaptığı da inceltilmiş ırkçılık. direk irkcilikta diyebilrisin irkcilik cok ici bosaltilmis bi kavram zaten, tukaka edilmis dillere dolasa dolasa dusunce ozgurlugu temeldir hani, her irkla veya milletle ilgili istedigim dusunceye sahip olabilirim, political correctness altinda sahteciligi yapmak samimiyetsizligin daniskasidir hani ha ama dusunce safhasindan cikip uygulamaya dondurursen bunu o zaman irkcilik olur gercekten milletlerin belli karakterleri vardir, araplarinkide bu hani ama "arap sole kotu biz bole iyiyiz" diyen yok, turk milletide apayri bir vaka cunki surekli yaziyoruz zaten bunu ama turk turku elestirince entellektuel olgunluk olurken arabi, fransizi, kurtu elestirince irkcilik oluyor zerre umursamadigim insanlar icin politik dogruluk maskesi ile sahte dusunceeler kasicagima irkciyim der gecerim, en azindan samimiyet var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 bu milliyetçi tayfa hep bi yerden patlak veriyor. cetintas homofobik çıktı, viktor ırkçı bakalım daha neler dökülücek ortaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 mantıklı aslında düşününce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Viktor said: turk turku elestirince entellektuel olgunluk olurken arabi, fransizi, kurtu elestirince irkcilik oluyor herhalde ırkçılık nedir bilmiyosun. eleştirmek ırkçılık olmaz ama sırf arap olduğu için sevmiyosan bir toplumu bu ırkçılıktır. lets kik reysizim out of patcik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 yazidan araplari sevmiyorum mesaji cikarmis olman cok sahane asfddsf okudugunu anlama derslerini ortaokulda filanmi veriyorlardi en son? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 herkesi sevmek zorundayız yani. yoksa ırkcılık. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Marty said: herkesi sevmek zorundayız yani. yoksa ırkcılık. lol maykil gibi olucaksin! yoksa irccisin http://www.youtube.com/watch?v=F2AitTPI5U0&ob=av3e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Ben sevmiyorum Arapları, iyi de bu ırkçılık mı oluyor, Arap toplumunu sevmiyorum ben, yoksa bi arap belki almanya'da çok iyi yetişebilir... Adamların milliyetçilik duyguları, vatan millet duyguları inanılmaz zayıf... Ayrıca müslümansan mesela çok rahat açıp bakabilirsin en çok peygamber hangi millete/ırka yollanmış. Tarih boyunca en çok sapkınlaşan saçmalayan ırk araplar... Ayrıca ırkçılık öyle kötü bişey değil, kandırmışlar sizi... Amerikalılar da obez mesela... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Napolyonn said: bu milliyetçi tayfa hep bi yerden patlak veriyor. cetintas homofobik çıktı, viktor ırkçı bakalım daha neler dökülücek ortaya. ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Viktor said: fede said: biri bok biri kaka. ama viktorun yaptığı da inceltilmiş ırkçılık. direk irkcilikta diyebilrisin irkcilik cok ici bosaltilmis bi kavram zaten, tukaka edilmis dillere dolasa dolasa dusunce ozgurlugu temeldir hani, her irkla veya milletle ilgili istedigim dusunceye sahip olabilirim, political correctness altinda sahteciligi yapmak samimiyetsizligin daniskasidir hani ha ama dusunce safhasindan cikip uygulamaya dondurursen bunu o zaman irkcilik olur gercekten milletlerin belli karakterleri vardir, araplarinkide bu hani ama "arap sole kotu biz bole iyiyiz" diyen yok, turk milletide apayri bir vaka cunki surekli yaziyoruz zaten bunu ama turk turku elestirince entellektuel olgunluk olurken arabi, fransizi, kurtu elestirince irkcilik oluyor zerre umursamadigim insanlar icin politik dogruluk maskesi ile sahte dusunceeler kasicagima irkciyim der gecerim, en azindan samimiyet var Öyle değil işte şu paticikte bile arap kökenli arkadaşlar var,sen umursamıyor olabilirsin ama ben umursuyorum. Düşünce özgürlüğü diyoruz da mesela ikinci dünya savaşı ağırlıklı tematik bir forum var,forumda almanlar yoğunlukta diyelim ve muhabbet türklere dönüp,türkler leş,pis vs deseler sen orada bir türk olarak bulunuyor olsan ağırına gitmez mi ? Benim gider açıkcası vay ırkçılar diye geçiştiremezsin çünkü dervişin fikri neyse zikri de odur. Kürtler kendilerini eleştirmiyor mu kendi içlerinde sanıyorsun ? Veya araplar kendi kendilerini eleştirmiyorlar mı ? Elbette ki yapıyorlar,çoğu ırksal muhabbette dediğin nokta geçerli. Normal yani insan dahil olduğu topluluğu eleştirince entellektüel gözüküyor,bu gayet normal bir durum.Her toplumda da durum bu,Amerikan dizilerinin çoğunun teması bu zaten,kendi toplumlarında ki durumları eleştiriyorlar.South Park buna en iyi örneklerden bir tanesi mesela. Ama tutup da kendi içinde bulunduğu topluluğu eleştiren bile biz türkler leşiz demiyor,ben mesela demiyorum. korkağız zartız zurtuz demiyorum öyle genel yorumlar vs aklımın ucundan geçmiyor ama sen mesela bir başka ırk konusunda bu yorumları yapabiliyorsun.Ben belki samimiyetsiz gelebilirim sana (çünkü ırk mevzusunu birazda milliyetçiliğin ortaya çıkardığı bir durum olarak algıladığım için olabilir bu durum) sonuç olarak ben herhangi bir ırkın bir ırktan aşağı veya yukarı olduğunu düşünmüyorum,bu derece bir aşağılamayı da doğru bulmuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Sevilesi bir toplum olmamalarının bir nedenide hala street justice alışkanlığını devam ettirmeleri olabilirmi. Ayrıca Mısır, Suriye, Ürdün, Irak, Suudi Arabistan, Sudan, Tunus, Fas, Cezayir, Libya birleşip bir israili yenemediler ve kudüsü verdiler ya daha diyecek birşey yok kendilerini o gün imha etmeleri gerekiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Araplar adam olsa , bütün peygamberler Arap yarımadasına gelmezdi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 diğer kıtalardakiler adam olup hızlıca medeniyet geliştirip hızlı yozlaşsaydı da onlara gelseydi o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Medeniyet lafi gecince oyun oynayasim geldi. Bi sezar 3 acayim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 beyler eu3'da bi arap ülkelerini toptan annex edeyim geliyorum. araplar savaşmışmış bunu diyen adamı idam ediceksin vatan hainliğinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar