Iggy Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 eve projeksiyon + beyaz perde almayı düşünüyorum televizyonu satıp. 700-800 ytlye iyi bi sistem kurabiliyomuyuz? açıkçası tvyide dvdleride direk bunla izlemek istiyorum. görüntüler net olmalı. bu işi sinema ve tv içi alırken nelere dikkat etmeli? ansilerine vs? kesin patide böyle bi sistem kuran vardır diye düşündüm 5+1 var tv kucuk kalıyo zevk alamıyorum gunde 2 film izledigim icin en az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 bundan al bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 off çok iyiymiş karton versiyonunu alırım anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 aslında sitelerde falan yaptılır 1-2kya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 net görüntü istiyosan 1920 1080 çözünürlüklü alman lazım. onlar da bahsettiğin fiyat aralığıyla pek alakalı değil. Bi de bu aralar doğru düzgün model falan da bulamayabilirsin ama LED ışıklandırmalı olanları bi incele. Gün ışığında çok iyi değiller ama ömürleri uzun, az ısınıyolar ve ufaklar. (bi de daha az enerji tüketiyolar) Herşeyi projeksiyonla izlicem diyosan elektrik faturana da dikkat et, hafif artar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 direk xbox, sinema sistemi, tv hepsini baglıcam :) 720plere bakıyorum simdi. bi kampanya yakalasam iyiydi ps perde 240*200 alıyorum 90ytl. aynı konuyu araştıranlar olursa bilgi namına dursun burda. motorsuz tabi bu motorlu olunca sadece perde 500tlye çıkıyo ama ne gerek var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 bişi değil ki o, bildiğin ranzanın yanına kepenk çekmiş boyamış, altına da apaçi şahinlere takılan neonlardan takmış işte. projeksiyonu dışında 100 liralık bi maliyeti var ustaya yaptırırsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 bişeyede benzesin abi ama yoksa 10tlyede yapılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Neredeyse her sene o parayı vermen gerekiyor biliyorsun umarım? Ampülünü değiştirmen gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 bu yüzden bozuk paralar eve girer girmez aynı yere konuyo ogrenci evi kural 1 milyarlar nasıl kazanılır kaybedilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 ögrecimisin eger öyleyse bu para neden geliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 pederbank + freelance tv reklam - grafik işleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 riglous said: Neredeyse her sene o parayı vermen gerekiyor biliyorsun umarım? Ampülünü değiştirmen gerekiyor. oha projeksiyonun bole bi olayimi vardi. bilmiyodum ben. bende nie bunlar bukadar ucuz diyodum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 lamba değişimi gerekiyo 2000 saat sonra vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 LAmbanın kaç saatte bir değiştirilmesi gerektiğini kontrol et. Gündas yaklaşık kaç saat projeksiyonu kullanarak TV izleyeceksin onu hesapla sonra kaç senede 1 lamba değiştireceğini bul. Günde 4 saat izlersen ve lamba ömrün 5k saat ise. 1250 dayanır demek lazım ama ısınmadan soğumadan vs vs desen 1000 gün de ortalama. Bu da 3 sene ederki 3 senede 1 lamba değiştirmek güzel bir projeksiyon sistemi için değer bence. Kaldı ki artık ledli projeksiyonlar cıktı yanılmıyorsam çok daha uzun lamba ömürleri. Örneğin bu arkadaşın lamba ömrü 30.000saat http://urun.gittigidiyor.com/PROMACTO-PRO-X08-LED-projeksiyon-cihazi_W0QQidZZ46262991 Bununki 4000 saat http://urun.gittigidiyor.com/OPTOMA-HD-20-1080P-FULL-HD-PROJEKSIYON-1920x1080_W0QQidZZ46413097 Bu ikisinin oırtası bişi bul işte hem kalitesi iyi hem de lamba ömrü uzun olsun ve teknik servisi falan olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Lamba olayini soylemeye gelmistim, Absolut gayet iyi aciklamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 şu ota moka full hd demelerine de ayar oluyorum. ulan 1024x768 outputun var işte düdük, ne HDsi?! 1920x1080 inputu bana bağla ben de alırım, sanki marifetti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 led'lerde full hd var mı bilmiyorum. ben olsam biraz beklerim. yok bekleyecek sabrım yok diyorsan hd ready bişi al, led full hd çıktığı zaman lamba ömrü bitmeye yakın satarsın. yok satmam dersen lamba fiyatlarına bir bak almadan. ben de hd ready lg var lambası 150-200 euro bir şeydi. bir seneyi aşkın kullanıyorum. hala gayet izleniyor. gündüzleri rahat izlenmiyor sadece artık ama gece rahatsız edecek bi fark yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar