di Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Selam, Steam'de EVE Incarna 5 dolar olmus. Hep merak ettigim ama hic oynamadigim bir oyun. Sadece bunu alarak oynayabiliyor muyum ? Bir de hic oynamamis biri olaraktan oyuna dalsam rahatca anlar miyim ? Yoksa bogulacagim kadar cok detay mi vardir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Senin kafa basmaz olm zaten zamanında yok hazırlık yap sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 di said: Selam, Steam'de EVE Incarna 5 dolar olmus. Hep merak ettigim ama hic oynamadigim bir oyun. Sadece bunu alarak oynayabiliyor muyum ? Bir de hic oynamamis biri olaraktan oyuna dalsam rahatca anlar miyim ? Yoksa bogulacagim kadar cok detay mi vardir ? msn =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 oynarsın oradan alarak. yardımcı oluruz her türlü. ufak bi not, buddy invite ile trial hesap açıp daha sonra steamden aldığınla bu hesabı activate edemiyorsun malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 ben buddy attım da, steamden aldığıyla 30 gün oynayabilio dimi? bunda bedavadan 21 oynıcak. 9 gün için 5$ vermiş oluyo die hesap ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 olmuyor işte öyle said: Terms and Conditions - Each paying account (trial accounts do not qualify for this promotion) can send Buddy Program invites. - Each paying account is restricted to 10 Buddy Program invites per month. - Only accounts created through this emailed invite are valid for this offer. Be sure your friends use the invite to create their account in order for you to earn your game time when they subscribe to EVE Online - Eligible subscription activations can be funded by Credit/Debit cards, WebMoney Transfer, paysafecard, ETC, PLEX, iDeal and PayPal. - Payments not eligible for this offer: Direct Debit, CD Keys, including CD Keys purchased or received from non-CCP sources and online stores such as, but not limited to: Steam Store, Direct2Drive, Gamers Gate, Impulse Driven. - You will need to have a paying account once your friend purchases an EVE Online subscription to receive your reward of a PLEX or 30 days. - Please note that once your friend purchases an EVE Online subscription, your PLEX or 30 free days may take up to 24 hours to be applied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 steamden aldığı keyi buddy invite üzerine kullanamıyor malesef. normal trial ile olur mu bilmiyorum ona bakmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Ben bir önceki indirimde gayet buddy invite üstüne bu key ile 51günlük char yapmıştım. Sorun olmuyor denemekten bişey kaybetmezsin zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 petitiona gelen cevabı bulamadım. 1.5 ay kadar falan önce denemiştik olmamıştı steamden alınan key ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 tamam işte olmasa dahi sadece 9 gün kaybediyor. Aslında kaybetmiyor, normalde 51 güne 15$$ veriosun steamden alırsan 5$+15$$ veriosun 60 güne. yani 9 gün için 5$ vermiş oluyosun ki normal gibi yaparsan 30/3 = 10 gün 5$ a geliyor. 1$ zarardasın steamden alırsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Şöyleki o steamin verdiği key yalnızca TRIAL hesaplarda geçerli oluyor sen buddy invite ile geldiğinde de TRIAL oluyorsun zaten ve key ile uzatabiliyorsun ama sana invite atan kişi avcunu yalıyor o birşey kazanamıyor sadece. Yani sen 21+30 olarak gayet kullanabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 evet onu demek istemiştim ben de. di'nin kaybı yok, suark avcunu yalayacak sadece :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 O zaman oyunu aliyorum aktive etmiyorum, sonrasinda Suark'in davetiyeden baslayip daha sonrasinda steam'i dahil ediyorum bir sekilde. Dogru mudur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 hea np ya =) nolcek. tüh fakire gün ışığı doğmuştu =) doğrudur di Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hastadam Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 aşık mısınız oğlum di'ye. sıradan adamlar yazıyo 2 ay cevap yazmıyolar... şimdi heyecandan elleri titredi hepsinin yazarken. vulu vulu gel abi gel gel vulu vulu.(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Eve'e kaliteli oyuncu lazım o yüzden kaçırmak istemiyor arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 eve güzel oyun ama en azından bi 2-3 sene önce başlasaymışım dedim ben bıraktım çok uzun vadeli bir oyun.ve zamana ihtiyacı var.ha 300-500 verip karakter almıcaksan tabi yoksa ben sevdim baya.tek problemi menu yazıları büyümüyor daha fazla.kör oluosun yuksek cozunurlukte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 DareJedi said: Eve'e kaliteli oyuncu lazım o yüzden kaçırmak istemiyor arkadaşlar. bide tanıdk saylr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 O yüzden kendine kâr çıkarmaya çalıştın :D Derlerdi de inanmazdım dost kazığı böyle olsa gerek :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 :) win-win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Tamamdir oyundayim. Bir yarim saat takilip cikicam. Ekleselim yalniz. Karakterin adini vermem yeterli olur mu ? Thardas Longbeard koydum gayet sakalsiz karakterimin adini. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 ekledim seni listeye. bişey lazım olursa mesaj atarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 eski account'u açtım explorer // salvager kasıyorum. Kutan Somari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar