LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Şimdi bu video en eski videolardandır ama ne olup bittiğini bilmek istiyordum hep. Bugün alakasız bir videodan ulaştım ve hem altyazılı hemde "uzun" versiyonunu buldum ve daha çok güldüm. Hem adamı bulmuşlar ve o anı anlattırmışlar hemde eski videonun sonunda olmayan bir olay daha var ki benide patlattı akşam akşam. http://www.youtube.com/watch?v=1Vt4OeSp9wU&feature=related Olaydan sonra tabi programı yayından kaldırıp herkesi kovmuşlar, adamında TV kariyeri sona ermiş. Bence yazık, aynı tepkiyi verirdim muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 AHAHAHAHH o sondaki olayı bilmiyodum yaa ahdjsahd çok eski fln ama hala komik dfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 crit vurmus sonradan giren. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 adamın gülerken biryandan da sussunlar diye eliyle engel olmaya çalışması efsane ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 bunun tamamı komple spoof diye dönüyordu, öyle bişeyler duyunca üzülmüştüm baya:( biri açıklığa kavuştursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 ben hala inanmıyorum gerçek olduğuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Off çok kötü ama ben de deli gibi gülüyorum her izlediğimde. Sunucu napsın abi? O en arkada oturan adamla ince sesli adamı rakı masasına alacaksın böyle. Offf best table ever olur, ödül alır o masa. :D sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 ahaha harbiden sondaki critlemiş :D gözümden yaş geldi ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 http://en.wikipedia.org/wiki/Boemerang "The fictitious laughing presenter "Erik Hartman" is a character played by Tom Van Dyck, a Flemish comedian and actor. The two guests are portrayed by Lucas Van Den Eynde (as Valère) and An Miller (as Marijke). The full version of the sketch shows the Hartman character as a radio DJ looking back upon the giggling incident that had caused him to be fired." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 yalan abi ya. doğru olmasına imkan yok nerdeyse. seyircilerin gıkı çıkmıyor falan. imkansız yani ahaha. kesin biri kopardı. zincirleme reaksiyon olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 abi adamın gülüşü de çok epic VIHIHİHO diye bi ses çıkıyo ilk patlattığında sallanırken KJSDHFKSDHFd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 evet bariz fake bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar