Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dragon Nest SEA


hunty

Öne çıkan mesajlar

  • 2 yıl sonra ...
avrupa versiyonu açıldı geçen senenin son çeyreğinde f2p olarak.

http://www.dragonnest.eu/

hatta steam'den indirilebiliyor ve boyutu pek fazla değil 2gb.

http://store.steampowered.com/app/258700/

ne geliştirici, ne dağıtıcı şirketi tanımıyorum ve oynanış olarak pek fazla derinliği yok gibi gözüküyor, ancak grafikleri fena değil.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

iki gündür oynuyorum fena değil.

item mall daki eşyalar için çanta slotu, banka slotu değiştirilebiliyor. onun dışında kozmetik eşyalar alınıyor. xp buff veren veya sadece item mall dan alınıp ta diğer oyuncuların önüne geçilmesini sağlayan herhangi bir eşya yok.

oyun dungeonlar da geçiyor. questi aldıktan sonra uygun dungeona girip orada verilen görevler yapılıyor.

ilginç bir biçimde grafikleri iyi olmamasına rağmen kendini oynatıyor.

level 60 ulaşılabilen en üst level. bu levela kadar oyun rahat bir biçimde ilerlese de bundan sonra girilen master ve üzeri zorluktaki dungeonlar ciddi anlamda iyi oyunculuk ve takım çalışması istiyor.

the repopulation'a kadar idare etse iyi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

daha deneme fırsatı bulamadım ancak oyunda raid, pvp, guild pvp, fishing, farming ve crafting bulunuyor.

wow veya rift gibi bir target sistemi yok. age of conan tarzında, zarar veren bir skilli attığında eğer bir skill sadece önündeki moblara zarar veriyorsa bunu fare imlecini ayarlayıp kullanmak gerekiyor.

apprentice kavramı var. senden düşük levellı oyuncuları apprentice'ın olarak alabiliyorsun ancak ne işe yaradığını daha keşfedemedim.

speedrun var. eğer bir dungeon'ı belirlenen süreden daha kısa bir zamanda bitirirsen achievementlara ekleniyor. belki daha yüksek levellara gelince ödül de veriyordur.

pvp rank sistemi var. eğer iyi pvp yaparsan rank atlıyorsun ve yüksek ranklara ulaşınca oyun içerisindeki bir listede yer alıyorsun.

daily, weekly, monthly missionlar var.

achievementlar, reputation gibi özellikler var. bunlar title veriyor ve titlelar çeşitli attributionları(stat, resistance, armor) arttırıyor.

classlar level 15 ten sonra dallara(sub class) ayrılıyor. mesela warrior level 15 ten sonra swordsman ve mercenary olarak iki ayrı kola ayrılıyor. swordsman bir süre sonra gladiator ve lunar knight oluyor. mercenary ise barbarian ve destroyer oluyor.

farklı silahlar farklı amaçlar için kullanılıyor. warrior'un kullanabileceği üç farklı tarzda silah var. greatsword, axe ve hammer. greatsword daha hızlı şekilde vururken, axe ise critical vurma oranı daha yüksek.

oyunda petler var. bunlar sahibine buff veriyor.

pek fazla ayrıntılı bir oyun değil. diablo tarzında girip kafa dağıtma ve çıkma şeklinde bir oyun.

iki sene içerisinde oyunun ikincisi çıkacakmış ancak bence şu anda tek ihtiyacı olan grafiklerin iyileştirilmesi onun dışında oyun yapısı fena değil.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...