fede Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 1 paket sarma kağıdı(50 adet) = 1 lira (drum) 1.5 lira (ocb, rızla) (küçük boy) 100 lük filtre = 1.5 lira 50 gram kalite tütün (golden virg., drum vs) = 10 lira ya da 100 gram adıyaman = 4 lira 2 paket kağıt + 1 paket filtre + 50 gram tütün = 13.5 lira veya 5.5 lira = 100 dal 1 paket sigara = 1.1 lira veya 2.7 lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 tuto olmadı ki lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 ucuz sigara tutosu olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Bizde arkadaşla tütün hesabı yapıyorduk az önce :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 ev ekonomisi tutosu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 ben de bugun tum bu saydıklarını aldım sarmaya calısıyodum tuto yazınca dedim belki kolay yolu vardır ama galiba yok koca parmaklarımla kazanmaya calısmaya dewam edicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 kız arkadaşın yok mu abi? yaptır ona peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 yok galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 sigara sarma aletleri vardı ama pek iyi değillerdi sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 sara sara alışıyosun abi ben de başta baya tırmalıyodum. önce filtreyi koy, tütünü sonra dök mesela. tütün biraz kuru olursa sarması da içmesi daha iyi oluyo. bi de ucuz sigara diyip burun çevimeyin. west gri içiyodum ben. boğazım da ciğerim de daha rahatladı sarma içtikten sonra. ayrıca tadı daha iyi, kokusu da yok. adıyamandan bahsediyorum bu arada ki tütün çeşitleri arasında en ağırlarından biridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 İstanbulda 10 lira golden virgina nerden bulucam ? Her yerde 12-13 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 ahaha başlıgı görünce kahkaha attım zamlardan sonra herkes bunu konusuyo zatyen. ben sarma makınası alıcam abi uğraşamam bunlarla.. ya da kaçak sigaralar var on numara winston tadında.. onun kartonunu da alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 avm içinde tobacco shoplarda daha pahalı golden virg filan. o yüzden kenarda köşede kalmış pasajların içindeki tütüncülere yönelin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 sarma makineleri hiçbi işe yaramaz. çok geniş sarıyolar. elle sarmak çok daha kolay. ona alışın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 ben aylardır drum ı 15'e alıyorum yediğim kazığın hesabı yok demek ki birde tecrübeli biri olarak kırmızı rizla çarşafı önerebilirim efem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Abi olay o işte drum'ı golden'ı 15'e alıp aldığın kağıt filtre masraflarını eklersen normalden 5-6 tl karda çıkıyorsun. Uğraştığına değmez. Adam gibi en kaçağından orjinalini bulsam 10 tl'e depoyu doldurcam. Edit : En ucuzu ya adıyaman yada geçen bulduğum toros 2005. http://i.imgur.com/No1TC.png 70 gram tütün + 100 tane boş sigara çıkıyor. En son 7 Tl'e almıştım. Direk makina ile sarıyorsun. Ama bir golden virginia mı dersen ? Yanından bile geçemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Ambalajsız, çuvalla getirip kiloyla satmıyorlar mı bu tütünü torba torba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 şu golden mı her ne boksa onun mekanını söyleyin de gidip alalıom bişler yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 mokoko said: sarma makineleri hiçbi işe yaramaz. çok geniş sarıyolar. elle sarmak çok daha kolay. ona alışın bence. elle uğraşılmıyo abi işyerinde cok amelece duruyo. ben diyorumki bitane karton boş sigara kutusunun içine evde sardıgımız boş filtreye doldurdugmz sigaraları gömüp içine takılmak istediğimiz gibi.. hem sigara istyeyenlere de vermekle vermemek arasında ecel terleri de dökmek için bi engel ynai Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 yarım saatte 3 tane falan sarıyorum seneye isallah tutun paketini bitirmis olurum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 alışıyosun abi. yarım saatte 1 paket sarıyorum ben artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Tablada taşırsınız havasıda olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 selam sigarayı bıraktım iyi günler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 golden virginia güzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar