reyou Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 80 gunde devri alem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 annemi bir gün boyunca hayatinda hic mutlu olamadigi kadar mutlu edebilmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Helikopter sürmek özellikle skorsky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Seele said: annemi bir gün boyunca hayatinda hic mutlu olamadigi kadar mutlu edebilmek. ona küçük sürprizler yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 en büyük hayalim diyaliz makinesine ihtiyaç duymadan yaşayabilmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 harbi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 En büyük hayalim oyuncu olmak. Biri gazı verse gidip Müjdat Gezen'e yazılabilirim ama cesaretim yok pek. kikiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Saçma sapan ufak tefek onca hayali yazmaya üşendim şimdi. En büyük hayalim o şerefsizi unutmak. Üzülmemek istiyorum artık duygularımı yitirmeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 @vaperon duble sms atan kız değildir işalla size loto hayallerimi anlatayım o zaman: ben bi ev, bi araba, amcaoğluyla da tatlıcı dükkanı açacağım bana çıkarsa. tabi hayır kurumlarını da düşünürüm (yalan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Gold aşk hayatımı mı stalklıyorsun :D heheh yok o değil. Tırnağı bil... aman neyse işte. O değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 o da kötüymüş ki gel sana forumdan yeni kız bulalım. yeni hayalin bu olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 vanil olur mesela. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Oha benim de yok lan. Çok enteresan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 ben türkiyenin ilk uzun metraj üç boyutlu filmini çekeceğim. adı da forumun gözyaşları olacak. neden çünkü forum duygusal forum, arama çalışmıyor, geceleri nginx error veriyor, imajlar yüklenmiyor, forum aglıyor, forum gözyaşı döküyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 acaba hayallerini gerçekleştirirken hiç 'hayallerimi yaşıyorum şu an süperim çok iyiyim yaşasın' diyebilen biri var mıdır? çok yalan bişi hayal dediğin son tahlilde valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Tom ve Jerry'de Tom'un fareyi yakalamak için kurduğu o uzun düzenekleri yapmak lan en büyük hayalim. Sırf onun için makine okuyorum. Onu yapıp intihar edicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 gel kurak senle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar