Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 şu çarşı iyice düşürüyor kendini, bir başkanla ana taraftar profili bu kadar birbirini bulamaz. Çapulcular topluluğu ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 çarşı dünyanın en iyi taraftar grubudur arkadaşlar, lütfen. kartal gol gol gol KARTAL GL GOL GOL GKALRKATAL GOL GOL GOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Ne yapsınlar başkan başkan diye ağlayıp 2. hafta başkanlarını unutsunlar daha mı iyi. >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 arkadaşlar daha dışarda olan fener yöneticileri var aziz yıldırımda F tipinde değil OYÜZDEN OLYO BUNLAR HEP,FENER ŞAİBEYLE MAÇ KAZANIOO. hepsini tutuklayalım bence,tüm yöneticileri,kongre üyelerini,bakalım o zaman şike yapabilcekler mi? yok olmadı,en son takımı,oyuncuları, taraftarı tutuklarız,o zaman türk spor kamuoyu fneerbahçe denilen bu illetten kurtulurda huzurla maç izliyebilirsiniz,hakem hatalarının olmadıgı ve herkesin fair play oynadıgı ütopyatik bir ligde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 çarşı belli bir duruşu olan,yaratıcılıgı ve sivri hicivli pankartlarıyla nam salmış,aynı zamanda demirörenin paralı askerliğini yapan bir gruptur bknz: tribünde yeter demirören diye bağıranlara saldırmak,afiş pankart yırtmak,arada sırada taraftarın ilgisini takımın ve yönetimin yetersizliğinden uzaklaştrıp fenere menere odaklamak. o yüzden şu resim anormal değil. lakin gecen sezonku trabzon crybabyliği,her ne kadar kimi cevrelerce ağlama eğilimiyle tanınan,betimlenen bir grup olsada,bjk taraftarının belli kesimlerince bu kadar yet etmiş demekki,ööf bütün sezon shitstorm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 DoGMeaT said: aynı zamanda demirörenin paralı askerliğini yapan bir gruptur Y U H Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 yalan mı abi, 2 kombine alacaklar diye kulübün ağzına sıçan adamın bokunu yiyor çarşı, bu kadar şerefsizlik olmaz. İstediği kadar yaratıcı olsunlar, istediği kadar organizasyon yapsınlar ne bilim dünya tarafından alkışlanan işler yapsınlar. Şu kulübün bu kadar kötü hale düşmesinin tek sebebi bu çapulcular topluluğudur. Sen gidip yanlış giden şeyleri eleştiren ve tezahurat yapan kendi takımının adamlarını da kombine için dövüyorsan, stada almıyorsan da şerefsizsindir bu kadar basit, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 ya atmosfer dağılsın başka topiğe bakıyorum burda da mı beşiktaş ayıp ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Llama said: DoGMeaT said: aynı zamanda demirörenin paralı askerliğini yapan bir gruptur Y U H beşiktaşlı değilsin heralde yahut 2 yıldır fln takip etmiyorsun gündemi denizlispor maçı var mesela vefasızlık yapma,kupaları hatırla styla balık hafızalı olayın ya bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 DarKRideR said: yalan mı abi, 2 kombine alacaklar diye kulübün ağzına sıçan adamın bokunu yiyor çarşı, bu kadar şerefsizlik olmaz. İstediği kadar yaratıcı olsunlar, istediği kadar organizasyon yapsınlar ne bilim dünya tarafından alkışlanan işler yapsınlar. Şu kulübün bu kadar kötü hale düşmesinin tek sebebi bu çapulcular topluluğudur. Sen gidip yanlış giden şeyleri eleştiren ve tezahurat yapan kendi takımının adamlarını da kombine için dövüyorsan, stada almıyorsan da şerefsizsindir bu kadar basit, ya sen nerenden uyduruyorsun? istediğin siyasi düşünceye, istediğin muhalefet görüşüne inan hatta istediğin takımı tut. inönüde maç izleyebilirsin dayak filanda yemezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 oha daha gecen sene/evvelki sene dayak yediği "yeter yıldırım demirören" diye bağıranlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 rra http://www.youtube.com/watch?v=DPF0hJNTpPw hani cidden olm dün mü başladınız takımı tutmaya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 kafana göre pankart açamazsın. telekomda adnan polata haksızlık yapıldı die pankart açında siz önce sonra gelin bizi eleştirin. ama ben sana söylüyorum inönüde her fikirden her düşünceden insan özgürce maç izleyebilir istersen gel gs taraftarıyımda de yani azını açmadığın sürece kimsede birşey demez illa gidipte kapalının ortasında olmak zorunda da değilsin ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 ha yani "demirören istifa" diye bağıranı dövmek gerekir. onu düşünebilirsin ama söylersen dayağı haketmişsindir. ayrıca o pankartı indirenler kulüp yetkilileri falan değil. taraftar. taraftar "kimden" emir alıp da o hareketi yapıyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 gs taraftarıyım demeye gerek yok formayı giyipte gelebiliyorlar zaten =) bide,kafana göre pankart açamassın,tezaruat yapamassın,yaparsan dayak yersin,stattan atılır bidaha alınmassın,gecen hastenede geçer fln ama özgürsün. olm bu kadar körü körüne bu kadar komik derecede bağlanmayın içi boş ,hatta aslında hiç olmayan değerlere. sora komik oluyorsunuz. balık hafızalılık hakkında ise bişi demiycem hepimizin ortak hastalıgı ne yazikki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 bu hafta bakalım birlikte demirören istifa diyenler stata alınmış mı alınmamış mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 yahu adama videoyu gösteriyoruz adam hala neler diyor. evet kardeşim çarşı recep tayyip erdoğan kadar demokrattır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 ee tmm işte bende diyorum ki inönüde ki ilk maçta bakalim siz haklıysanız eğer YETERR YILDIRIM DEMİRÖREN YETERRR diye kimse bağırmayacak demektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 yeter yıldırım demirören diye bağrıdı diyei nsanlar dayak yedi mi ? yedi. bundan sonra olmaması/olması birşey ifade etmiyor. senin savunman şuna benziyor. bir katil var, adamı öldürmüş. video var elde. "yahu biz bi adamı salalım, sonra bakalım, birini öldürürse tekrar katildir." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 bak ben dövenlerden değilim. dövenler dişinda da neden dövüldüğünü bilende yoktur herhalde. ama mesela bunu yazarken şunuda düşünebilirsin tek sesliliği bozmak, çarşı içinde ki hiyerarşik yapıyı bozmak gibi dövenlerin haksız olsalarda kendilerince haklı başka sebepleri olabilir yani orada tribünün karışmasının sebebi sadece protesto olmayabilir. öyledir demiyorum çünkü bilmiyorum. sizde sadece o görüntüye bakarak çarşı paralı asker, protesto etmek isteyenler stada alınmıyor demeyin. tribün liderleri arasında bilet ve para karşlığı yanlı durma garantisi veren kişiler olabilir ama çarşı dediğiniz şey tüm bunların üstünde bir yapıdır ayrıca tribün liderimizde son derece makul ve anlayışlı biridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 videoyu izledim de şimdi, bence çarşı paralı asker, protesto etmek isteyenler stada alınmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 tek sesliliği bozmak eğer dövülme sebebiyse, neyin kafasındasın bilemiyorum. çarşı tüm bunların üzerinde maşalla. adamı döv üstüne çık ben bunların üstündeyim de. neyse en büyük çarşı q7 yaşasın bjk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 iyi oynadık kazandık. mert iyi oynadı,güzel kurtarışlar yaptı.milli takımda mert yerine hakan arıkan'ın alınmasını isteyenler umarım izlemiştir maçı. cristian bu sezon bence çok iyi başladı,önceki sezonlarda selçuk'un brezilyalı haliyken bu yıl çok hareketli dikine oynamaya çalışıyor çabalıyor. caner'de aynı şekilde çok istekli ama son vuruşlarda çok zayıf güzel pozisyonlar buluyor ama kaçırıyor. ziegler defansif olarak iyi ama ofansta biraz durgun gibi.gerçi bu havada 1-0 öne geçtikten sonra az defansif takılmak mantıklı bir hareket sayılabilir. özer'de fena değildi attığı gol için demiyorum bundan önceki yıllarda gereksiz yere topu tutmalar,abuk subuk pas denemeleri,çalımlar deniyordu dünkü maçta bunların aksine çok sade oynadı topu nispetten daha az ayağında tuttu temiz paslaştı. bienvenu'yu da beğendim semihten çook çok daha iyi.semih yedek kalmaya devam etmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 hayır birde kendilerini gerçek beşiktaşlı olarak görüyorlar, yeni açıkta kaç maça gittim. Böyle adettendir tezahurat yapıyoruz Çarşı'yı çağırıyoruz, hiç tınlamıyorlar bakmıyorlar bile, bir futbolcuyu alkışlıyoruz rakip takımdan, hem futbolcuyu hem bizi ıslıklıyorlar, küfrediyorlar. Eğer onların bölümüne yakın yerde oturuyorsanız yeni açıkta rahatlıkla görebilirsiniz. ben beşiktaşlıyım, ama bu adamları gördükçe kulübümden nefret ediyorum resmen çünkü Beşiktaş = Çarşı görüşü hakim, Beşiktaş ne çarşıdır ne başkalarının oyuncağıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 sen eğer bana soruyorsan. ben bırak haksız bir sebebi haklı yere bile olsa birinin o tribünde dövülmesini istemem sadece bu görüntüye bakıpta çarşı paralı asker demenizi yanliş buluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar