Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=nFYQ7s1lj1A su amcaya gidicen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 goldbären said: ne yaparlarsa yapsınlar ilk tıraşta çirkin gelecektir uzun saçtan sonra kısa saç. alışana kadar. alışınca da oh be dünya varmış dersin. (tu) Bu arada before & after fotosu isteriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 galata köprüsü altı saç yıkama 5tl oraya git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Göztepe parkının karşısında 2 diba kuaför var, sahilden yukarı çıkarken 2. olana gireceksin, eğer gitmeyi düşünüyorsan kime gideceğini de isim olarak söylerim, öm atarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Once istanbul un neresinde oturuyorsun o onemli. Surekli gitmeyi dusunuyorsan, evine yada isine yakin bir yer tercih etmen zaman acisinda daha avantajli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geezus Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 sürekli gitmeyeceğim berbere ya, o kadar sık gitmiyorum. ama istanbul avrupa yakası tercihimdir, leventten taksime kadar olan bölge özellikle yakın. o taraflardan tavsiye de geldi; bu hafta bir tanesine karar verip gidicem artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 kendin kes yav bisicik olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geezus Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 gel seninkileri keselim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 3 ay+ aralıklarla gidiyorsan ister 1 liralık olana git ister 100 liralık mutlaka bakımsız görüneceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 geezus said: gel seninkileri keselim? daha cok gencsin umur yabma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geezus Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 goldbären said: 3 ay+ aralıklarla gidiyorsan ister 1 liralık olana git ister 100 liralık mutlaka bakımsız görüneceksin.bu yalan ya, kendim elleyene kadar yıllarca bakımsız gezmiyordum @lyv challenge accepted. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 en pahalısına gidin çok para verince güzel kesilmiş sanarsın için rahat olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 istediğin kesimeait bir fotoğraf varsa al eline onunla git laftan anlamıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 goldbären said: valla 10 lira alandan 25 lira alana terfi ettim çağ atladım resmen şşşşşş houuh diye ses bile çıktı berberin town centerdan. ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aynalitahir Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 goldbären said: valla 10 lira alandan 25 lira alana terfi ettim çağ atladım resmen şşşşşş houuh diye ses bile çıktı berberin town centerdan. Ah bir de o sesin çağ atladıgında çıkmadıgını bilsen. http://i.imgur.com/WEoWU.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 ben gecen gun kendim kestim sacimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geezus Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 aquila said: ben gecen gun kendim kestim sacimi. 3 ay sonra çok pişman oluyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 3 ay olmadan gene kesicem, np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geezus Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 hiç böyle düşünmemiştim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 aynalitahir said: goldbären said: valla 10 lira alandan 25 lira alana terfi ettim çağ atladım resmen şşşşşş houuh diye ses bile çıktı berberin town centerdan. Ah bir de o sesin çağ atladıgında çıkmadıgını bilsen. cidden ya amele basınca çıkan ses değil miydi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 ahahah muhabbet age of a nerden geldi sdfhgsdk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 goldbären said: valla 10 lira alandan 25 lira alana terfi ettim çağ atladım resmen şşşşşş houuh diye ses bile çıktı berberin town centerdan. ahahahahah çok iyi. ben de 10 lira alandan 35'e terfi ettim uzun zaman önce, forum istanbul'da bi berber var orası. açıkçası çok sofistike bir şeyler yaptığına inanmıyorum ama benim sorunum kendimi emanet edememem. güven vermiyo yani adam, rahatsız oluyorum berbere gitmekten cidden. aşırı rahatsız oluyorum berber değdirmesi, nefes pöykürmesi, başkasının senin saçını yıkaması ne bileyim bi takım böyle işlemler. en sonunda tekrar 3e dönücem bu sebepten gibi hissediyorum zira 35 manasız bence, 10 liralıklar aynı performansı veremezmiş gibi geliyor, en iyisi 3. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 ben berbere para vermekten, kellige terfi ettim, size de tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 bende bursa da arıyorum bundan. fazla pahalı olmasın ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 ne kadar garip kompleksler ne garip üzüntüler cıkıyor meydana güzel erkek saçı vardır arkadaşlar,napıyorsunuz siz,yoksa amerikan traşı mı kestiriyorsunuz? berberde aramanız gereken nitelik el becerisi ve biraz zeka. şayet bu 2sine sahip bir berber bulur,sizle ilgilenmeye ikna eder ve cok dolu olmayan bir saaatte giderseniz,(sabah 10-12 arasını tercih edin) daha mutlu olursunuz.burda ne öreniyoruz,önceden randevu önemli. saçınızı tarayıp fön çekiyor musunuz? şayet cevabınız hayırsa bir durun,bunu berberiniz biliyor mu?fönsüz şekilsiz kullanacaksanız ona göre bi kesim lazım,bunu berberin bilmesi lazım. yok fön çekecek,tarayacak,uraşcaksanız bunları NASIL yaptıgınızı berbere anlatabilmeniz lazım,anlatamıyorsanız bilmiyorsunuz demektir berber ne yapsa yeridir,herif senin saçına nasıl şekil vereceğini nerden bilsin. bazen güzel bir saç kesimi için saçının belli kısımlarının uzaması gerekir,sabır gerekir yani,normal bi saç ayda 2 cm fln uzar,sağlıklı ve temiz ise max 2.5-3 cm'ye yaklaşabilir,buna göre hesap yapın. 100 tl ile 10 tl verdiğin berber arasında fark olması pek doğal.bi kere 100 tl verirsen seni orda ağırlarlar,abi çekerler,farklı davranırlar,seninde bi yerin kalkar,insan dogasında kolay kanabilen ve egosunu yükseltici hareketlere ihtiyacı olan bi yaratık oldugundan bu size en iyi saç kesimi gibi gelebilir,normaldir. lakin 10 tl verdiğiniz adamdan iyi bir saç kesimi beklemekte komik,2011 lan yıl,25 tl'den az paraya saç sakal kestiriyorsanız AZ para veriyorsunuz demektr,ucuz etin yahnisi. (istanbul şartlarına göre tabi diğer şehirleri bilmiyorum) (25'ten fazla ise ücreti,kazıklanıyorsunuz,yahut çok iyi kesiyor adam,[unlikely]) ayrıca mutsuzsanız berberinizden,değiştirin,tek traş hakkı olmalı berberin,aynı berbere 10 kere gidince saçınızı giderek daha iyi kesmeyecek,en çok ne istediğinizi daha iyi anlayabilir,siz 1den fazla şans vermeyin,beğenmesseniz değiştirin. ben son 1.5 - 2 yıldır kendim kesiyorum.ilk başlarda birkaç kaza geçirdim,şimdilerde ise gayet güzel kesebiliyorum.(makasla değil jiletle) bu kendi kesme furyasına atılmadan önce çok çok farklı berber tipiyle konuştum,anlaşmaya calıstım,olmadı,hep tek tip saç kesimleri,uzun saça ne yapacaıgını bilemeyen tipler fln. berberlerden ümidimi kesince kadın kuaförlerinide denedim.onlarda tabi erkek saçında tecrübesiz.bi kersinde annemin kuaföründen bildiğin genç kız saç kesimiyle çıkmıştım,öf ne sıkıntı. 3'e fln vurdurmayın ama bayıp,çoğunuza yakışmıyor. sevgiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar