Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbul'da Süper Berber

geezus

Öne çıkan mesajlar

goldbären said:

valla 10 lira alandan 25 lira alana terfi ettim

çağ atladım resmen

şşşşşş houuh diye ses bile çıktı berberin town centerdan.

ahahahahah çok iyi. ben de 10 lira alandan 35'e terfi ettim uzun zaman önce, forum istanbul'da bi berber var orası.

açıkçası çok sofistike bir şeyler yaptığına inanmıyorum ama benim sorunum kendimi emanet edememem. güven vermiyo yani adam, rahatsız oluyorum berbere gitmekten cidden. aşırı rahatsız oluyorum berber değdirmesi, nefes pöykürmesi, başkasının senin saçını yıkaması ne bileyim bi takım böyle işlemler.

en sonunda tekrar 3e dönücem bu sebepten gibi hissediyorum zira 35 manasız bence, 10 liralıklar aynı performansı veremezmiş gibi geliyor, en iyisi 3.
Sosyal ağlarda paylaş

ne kadar garip kompleksler
ne garip üzüntüler cıkıyor meydana

güzel erkek saçı vardır arkadaşlar,napıyorsunuz siz,yoksa amerikan traşı mı kestiriyorsunuz?

berberde aramanız gereken nitelik el becerisi ve biraz zeka.
şayet bu 2sine sahip bir berber bulur,sizle ilgilenmeye ikna eder ve cok dolu olmayan bir saaatte giderseniz,(sabah 10-12 arasını tercih edin) daha mutlu olursunuz.burda ne öreniyoruz,önceden randevu önemli.

saçınızı tarayıp fön çekiyor musunuz? şayet cevabınız hayırsa bir durun,bunu berberiniz biliyor mu?fönsüz şekilsiz kullanacaksanız ona göre bi kesim lazım,bunu berberin bilmesi lazım.

yok fön çekecek,tarayacak,uraşcaksanız bunları NASIL yaptıgınızı berbere anlatabilmeniz lazım,anlatamıyorsanız bilmiyorsunuz demektir berber ne yapsa yeridir,herif senin saçına nasıl şekil vereceğini nerden bilsin.

bazen güzel bir saç kesimi için saçının belli kısımlarının uzaması gerekir,sabır gerekir yani,normal bi saç ayda 2 cm fln uzar,sağlıklı ve temiz ise max 2.5-3 cm'ye yaklaşabilir,buna göre hesap yapın.

100 tl ile 10 tl verdiğin berber arasında fark olması pek doğal.bi kere 100 tl verirsen seni orda ağırlarlar,abi çekerler,farklı davranırlar,seninde bi yerin kalkar,insan dogasında kolay kanabilen ve egosunu yükseltici hareketlere ihtiyacı olan bi yaratık oldugundan bu size en iyi saç kesimi gibi gelebilir,normaldir.

lakin 10 tl verdiğiniz adamdan iyi bir saç kesimi beklemekte komik,2011 lan yıl,25 tl'den az paraya saç sakal kestiriyorsanız AZ para veriyorsunuz demektr,ucuz etin yahnisi.
(istanbul şartlarına göre tabi diğer şehirleri bilmiyorum)
(25'ten fazla ise ücreti,kazıklanıyorsunuz,yahut çok iyi kesiyor adam,[unlikely])

ayrıca mutsuzsanız berberinizden,değiştirin,tek traş hakkı olmalı berberin,aynı berbere 10 kere gidince saçınızı giderek daha iyi kesmeyecek,en çok ne istediğinizi daha iyi anlayabilir,siz 1den fazla şans vermeyin,beğenmesseniz değiştirin.

ben son 1.5 - 2 yıldır kendim kesiyorum.ilk başlarda birkaç kaza geçirdim,şimdilerde ise gayet güzel kesebiliyorum.(makasla değil jiletle)

bu kendi kesme furyasına atılmadan önce çok çok farklı berber tipiyle konuştum,anlaşmaya calıstım,olmadı,hep tek tip saç kesimleri,uzun saça ne yapacaıgını bilemeyen tipler fln.
berberlerden ümidimi kesince kadın kuaförlerinide denedim.onlarda tabi erkek saçında tecrübesiz.bi kersinde annemin kuaföründen bildiğin genç kız saç kesimiyle çıkmıştım,öf ne sıkıntı.

3'e fln vurdurmayın ama bayıp,çoğunuza yakışmıyor.

sevgiler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...