Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lan rezilliğe bakın yaaaa

cetintas

Öne çıkan mesajlar

Ahahaha beyler anne dendi muhabbetini bi adım öteye taşıdın çetintaş. BEYLER BABA DENDİ

Yahu niye benim babam? Elalemin bakanıyla bizim babayı niye karşılaştırıyorsun, bizim bakanla karşılaştır. Ki babamın gey olduğunu öğrensem üzüleceğim tek şey yıllarca bunu benden gizlemesi olurdu. Ha bi de sağlıklı bir ilişki yerine fuhuşa yönelmesi üzerdi tabi.

Şu olayda işin fuhuş ve pazarlığının dönmesi haricinde bi yanlış yok, bi politikacının özel hayatına sıradan vatandaştan daha çok dikkat etmesi vs. muhabbeti de kabak tadında. Fuhuş senin benim ve fahişeler için ne kadar yanlışsa, politikacı için de o kadar yanlıştır.
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

erkek toplu seksini savunan var.ülkem ne hale geldi

gericiysek gericiyiz

arkadaş isteyen poposuna patlıcan sokar, isteyen 2 erkek 1 travesti ile gang bang yapar, isteyen 2 erkeğin sevişmesini izleyip muzlu süt içer.

size ne lan? 500 yıl önce yaşıyor olsak anlayacağım da, 2011 yılının gençleri kişilik haklarına bu kadar saygısızlık ediyorsa asıl o zaman ülke ne hale geldi demektir.

Hoşlanmayabilirsin, ben de hoşlanmıyorum oturup izlemek istemem yani ama işini yapan bir insanın özel hayatında ne yaptığı beni HİÇ ilgilendirmez, suç olmadıkça.
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

Ki babamın gey olduğunu öğrensem üzüleceğim tek şey yıllarca bunu benden gizlemesi olurdu. Ha bi de sağlıklı bir ilişki yerine fuhuşa yönelmesi üzerdi tabi.

bu cevap bence dürüst bir cevap değil. ne yani baban sana "oğlum ben geyim" deseydi, "peki babacığım,saygı duyuyorum sana" mı derdin?
ya da fuhuş yapmayıp şöyle körpeden 22 yaşında delikanlı bir sevgilisi olduğunu bilsen üzülmez miydin yani?

edit: ya ben üstelik bunu idilik'e söyledim, sen yoksa iki hesapla mı yazıyorsun?benim babam falan diye triplere girmişsin.
Sosyal ağlarda paylaş

beni de en çok üzen şey,senin gibiler onu iğrenç, tiksinç, rezil ya da sapık diye algılayacaklar korkusuyla, babamın, oğlumun ya da erkek kardeşimin gay oluşunu benden ve diğer insanlardan gizlemek zorunda kalışı olurdu.

geç bunları, gerçekten hangi devirde ve kafada yaşıyorsun? önce onurlu ve dürüst insanlar olmamız gerekiyor. böyle olduğumuz zaman insanları ırk, renk, milliyet, din, dinsizlik, mezhep, cinsiyet, cinsel tercih, v.s. lerine göre yargılamamayı, farklı olana hoşgörüyü, kendi seçimlerimizin mutlak doğru olmadığını öğrenebilme şansımız var.

bir de aynı fikirde olan insanların birbirinin feyki olması gerekmiyor.

bir de iki de bir ''dövdürmek'' sözcüğünü kullanmasan iyi olur. bayağı pespaye bir sözcük çünkü.
Sosyal ağlarda paylaş

cetintas said:

axedice said:

Ki babamın gey olduğunu öğrensem üzüleceğim tek şey yıllarca bunu benden gizlemesi olurdu. Ha bi de sağlıklı bir ilişki yerine fuhuşa yönelmesi üzerdi tabi.

bu cevap bence dürüst bir cevap değil. ne yani baban sana "oğlum ben geyim" deseydi, "peki babacığım,saygı duyuyorum sana" mı derdin?
ya da fuhuş yapmayıp şöyle körpeden 22 yaşında delikanlı bir sevgilisi olduğunu bilsen üzülmez miydin yani?

edit: ya ben üstelik bunu idilik'e söyledim, sen yoksa iki hesapla mı yazıyorsun?benim babam falan diye triplere girmişsin.

babam gelse gayim dese, yazık lan zorla evlendirmişler o zaman bunu derdim.
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu niye üzüleyim, en fazla hayatını başka insanların olurunu almak için istemediği şeyleri yapmakla geçirdiğine üzülürdüm. Çetintaş insanlar eşcinselliği senin gibi "kötü" bişey olarak görmüyor, bu da bi durum sadece. Sen heteroseksüelsindir başkası homoseksüel. Bizim sünni hanefi muhafazakar ağırlıklı toplumda kabul görmeyebilir evet de, sen koskoca akp karşıtı çetintaş ne zamandan beri toplum değerlerinin böyle ateşli savunucusu oldun?
Sosyal ağlarda paylaş

benim akepe karşıtı olmam ve hatta dinsiz olmam homoseksüelliği savunmam anlamına mı gelmek zorunda? ya da dinsiz ve akepe karşıtı adamın toplumsal değer yargıları ya da toplumsal ahlak konularında kayıtsız mı kalması gerekiyor? burada savunulan görüş takım tutar gibi tamamen kara ya da tamamen beyaz olmamızı gerektirmiyor değerli kardeşim. söylediklerim gayet açık ve net olduğu halde neden sen dahil birkaç kişi ısrarla işi adamın homoseksüelliğini tartışmaya indirgiyorsunuz?
Sosyal ağlarda paylaş

cetintas said:

Bu kadar mı sapıksın?Lan işini,görevini yap sonra defol git kendi ülkende ne sapıklığın varsa yap.

Sapıklık zaten başlı başına rezillik.

Senin burda derdin homoseksüellik çünkü. İşin siyasi boyutu ikinci planda, fuhuşu ise önemsememişsin bile. Haliyle biz de ona eğiliyoruz.

Ayrıca toplumun muhafazakar değer yargılarını böylesine içten kabul edip, sonra bu değer yargılarına sahip çıkan/sömüren bi partiye karşı bu kadar sert durman ayrı ironik.
Sosyal ağlarda paylaş

cetintas said:

söylediklerim gayet açık ve net olduğu halde neden sen dahil birkaç kişi ısrarla işi adamın homoseksüelliğini tartışmaya indirgiyorsunuz?

biz indirgemiyoruz, sen yerlerde sürümüşsün yeterince zaten.

cetintas said:

bir adamın dibini dövdürmesi bizim "lan rezilliğe bakına ya" dememize engel değil çünkü rezillik.

bazı patidaşların elin rum bakanının cinsel tercihinin avukatlığına soyunması en az konunun kendisi kadar ilginç,şaşırtıcı,dehşetengiz. eşcinsellik herkesin kendi tercihidir ama bir erkeğin başka bir erkeğin arkasına geçmiş olmasının düşüncesi bile iğrenç,tiksinç,rezil. .
Sosyal ağlarda paylaş

idilik said:

cetintas said:

söylediklerim gayet açık ve net olduğu halde neden sen dahil birkaç kişi ısrarla işi adamın homoseksüelliğini tartışmaya indirgiyorsunuz?

biz indirgemiyoruz, sen yerlerde sürümüşsün yeterince zaten.

cetintas said:

bir adamın dibini dövdürmesi bizim "lan rezilliğe bakına ya" dememize engel değil çünkü rezillik.

bazı patidaşların elin rum bakanının cinsel tercihinin avukatlığına soyunması en az konunun kendisi kadar ilginç,şaşırtıcı,dehşetengiz. eşcinsellik herkesin kendi tercihidir ama bir erkeğin başka bir erkeğin arkasına geçmiş olmasının düşüncesi bile iğrenç,tiksinç,rezil. .

arkadaşım, şimdi sen bir erkeğin başka bir erkeğin arkasına geçmesini iğrenç,tiksinç,rezil bulmuyor musun?
Sosyal ağlarda paylaş

niye bulayım yav? banane yani. her ikisi de yetişkin bireyler olduğu sürece beni hiç mi hiç ilgilendirmez. toplumu da ilgilendirmemesi gerekir. size ne insanların cinsel tercihinden.

kimse kimsenin, -eşler yetişkin ve istekli olduğu sürece- yaptığı cinsel aktivitenin nasıl ve kiminle olması gerektiği konusunda yorum yapma, akıl verme, yargılama, aşağılama hakkına sahip değildir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...