xaty Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Yakın zamanda işle ilgili Amerika'ya gitme durumum var. Vizeye başvursam ne kadar zamanda çıkar? İstediğim an gidip direk başvurabilir miyim? İşle ilgili gidicem de nasıl bir vizeye başvuruyor olcam? Yakın zamanda başvuran, vize alan biri varsa önemli noktalardan bahsederse sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 randevu alımında şu aralar çok ileriye veriyorlar 2 hafta en az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Acil desem 2 gün olur mu o 2 hafta acaba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 biri ölüyorsa belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 ben başvurduğumda (18 Ağustos) verebilecekleri en yakın tarih 24 eylül'dü. "acil randevu hizmeti" diye bi olayları var, ondan yararlandım, araya türkiye suny koordinatörünü soktum falan, 9 eylül'e geldi. düşün artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Türkiye Suny Kordinatörü nasıl bir hızlandırma sağladı? Kiminle, nasıl iletişime geçti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 amerikan konsoloslugundan birileriyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 fiz, asıl ileri tarihe randevuyu sen vermişin, 15 gün sonra cevap veriyosun :D adamın amerika işi yatmıştır bile 15 günde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 geçen cuma arayıp 18'ine randevu aldım. eğer aciliyet varsa durumu bildirip acil randevu talebini karşılıyorlarmış, ihtiyacı olan varsa haberi olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Ya şimdi ds-160 forumunu doldurdum da bundan sonra randevu almak için ne yapmam gerek tam anlayamadım. TEB'e bir para yatırılması gerekiyormuş sanırım. Annemler geçen sene gitmişti, randevu ücreti olarak 20 dolar, vize ücreti olarak 160 dolar yatırdık diyorlar. Sitede direkt 160 dolar diyor, herhangi bir randevu ücreti lafı da göremedim. Randevuyu almak için şu an ne kadar yatırmam gerek anlamadım, bilen varsa bir yardım etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Randevuyu telefonla almak icin aradigida kredi kartindan cekebiliyorlardi o 20$ i eskiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 artık mailli bir sisteme geçmiş sanırım, telefonla arama bitmiş. Neyse gideyim ödeyeyim bi 20 dolar, orada belli olur ne olduğu ne olmadığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar