Napolyonn Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 ben genel olarak güneşli seviyorum ama eğer haftasonuysa ve pc başında duracaksam dışarıda yağmurlu havayı izlemeyi severim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 az pişmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Bahar havasi. Yakmayan bir gunes olacak, usumeyeceksin de terlemeyeceksin de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vadaa Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 sonbahar akar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 havada bulut olmayacak arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 gökyüzü gri olacak.üzerinde kalın mont.montuna çarpıp yokolan sert ama çokta soguk olmayan rüzgar .hafif yağmur çiselicek öyle duş almış gibi ıslanmıcan.kaldırımdaki solmuş yaprak birikintilerine basarak yürüceksin. saatte sabahakarşı 5 olacak böyle seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 dışarıda değilsem evde oturucaksam karlı, dışarı çıkmam gerekiyosa bulutlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Ya karlı, ya yağmurlu, ötesini sevmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Deacon said: Bahar havasi. Yakmayan bir gunes olacak, usumeyeceksin de terlemeyeceksin de. böyle bir hava yok valla ,baharda ya terliyorum ya üşüyorum ,bence kış yada yaz olsun üşüyelim yada terleyelim ,diğer türlü direk hastalığa davetiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=wJ2hpp_3Vz8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar