barnacle Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 ya arabayla gittim bi kaç defa ama toplu taşıma bilmiyorum hiç. help plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Vapurla konağa geç. Kültür merkezinin arkasından otobüs kalkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 vapurla göztepe'ye geç, karşıdan narlıdere otobüslerine bin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 kararımı verdim. ferry ile üçkuyular ordan güzelbahçe veya narlıdere otobüsü. bostanlı iskele yakın çünkü en temiz o olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 bostanlı iskeleden konak, konakta inince solda kalan duraktan 554 ftw. kız arkadaşım bostanlıda neredeyse her gün o taraftayım o yüzden en hızlı yol olarak bunu çıkardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 barnacle said: kararımı verdim. ferry ile üçkuyular ordan güzelbahçe veya narlıdere otobüsü. bostanlı iskele yakın çünkü en temiz o olur. DAS. 169 disinda tum narlidere otobuslerine binebilirin. 169 bornova bulvarindan ata caddesine sapiyor cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 barnacle said: kararımı verdim. ferry ile üçkuyular ordan güzelbahçe veya narlıdere otobüsü. bostanlı iskele yakın çünkü en temiz o olur. durak bulursan orda binersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salome Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 121 le veya vapurla konak'a git, ordan narlıdere otobusune bin. bostanlı üçkuyular vapuru falan hikaye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 çiğdem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 izmir de vapur ne işe yarıyor karşı mı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Bunlar şimdi hep istanbul özentisi ya, aynen getirmiş koymuşlar bi tane vapur bi de iskele. Boğaza da parası yetmemiş zaten fakirlerin, bi tarafı kapalı boğaz. LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 yalniz saka maka, izmirin toplu tasimasi istanbuldan 2gomlek daha ustun. kucuk sehir olmasinin avantaji da var burda tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 iarwain said: barnacle said: kararımı verdim. ferry ile üçkuyular ordan güzelbahçe veya narlıdere otobüsü. bostanlı iskele yakın çünkü en temiz o olur. durak bulursan orda binersin. gayet var durak iskelenin dibinde hemde? indim feribottan 5 dk sonra geldi otobüs. ayarlamışlar sağolsunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 benim en son hatırladığım yoktu ya orda durak maliyenin oraya kadar filan yürüyoduk oldu bir kaç ay tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 senko said: kucuk sehir olmasinin avantaji da var burda tabi. Küçük şehir? istanbula göre dersen anlarım!istanbul hayvani büyük çünkü:)ama hem yüz ölçümü hemde nufus olarak pek küçük olmuyor bizim memleket be heleki son yıllarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar