Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 herkes besiktasa karsi. ama onlar dimdik duruyor. onlar her daim serefli ikinci. defalarca sampiyonluklari calindi. sikeler yapildi. hakemler onlara gol atti bilerek. malatyaya araba yollandi. zalad denince aklima bu geliyor. pardon ama sergen ve cordoba da maci satmisti burda. zaten cordobayi da hemen kovdular. besiktaslilik durusu. duruslarin en asili. http://www.youtube.com/watch?v=GXExLwGQ_GY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 bi de sikeci sergen.avi var. tez bjk tv'ye iletin yayinlasinlar ki halk bilgilensin. http://www.youtube.com/watch?v=ehwg3CEICzg&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 hakemin gol güzelmiş dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 evet fena gol cidden :İD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Adamlar son dakikada gelen Hasan Kabze kapağını yediremeyip Cordoba gibi bir kaleciyi gönderdiler yahu. Yok böyle bi kepazelik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 ki cordoba son yılı haricinde bizim yıllardır aradığımız mondragondan iyi bi kaleciydi fdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Arkadaş ankaragücü olayının olduğu sene diye ağladınız orda bişey olmadığını gösterdik 86-87 sezonu mu geldi şimdi? Şuan televizyonda yorum yapan bütün yaşlı oyuncu/td'ler diyor zaten o zamanlar teşvik çok doğaldı herkes veriyordu diye... Ki 2 tane salağın çıkıp da şöyle konuşması hiçbişey kanıtlamaz, 86-87'de futbol oynamış hemde malatyaspor gibi bi takımda 2 tane adamı arıyosun, adamlara 3 kuruş para versen muhtemelen eşcinselim devre arasında diğer oyuncularla sevişiyorduk bile diyebilir, sırf adını duyurmak için bile çıkıp ortaya konuşabilir. Hala bazı insanlar teşvik ile şikeyi birbirinden ayıramamışlar... Ha madem dedikodular kesin şike kanıtı oluyor, Bursaspor'un düştüğü sene olanları, yazılanları,ortaya çıkanları unutmadık... 20 senedir ağlıyorsunuz yine bakınca sizin teknik direktörünüz,yöneticiniz şikeden tutuklanıyor, bir de utanmadan gelip burda şikeden şaibeden konuşabiliyorsunuz maşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 of hasan kabze ya. o gol ya... ne bağırmıştım off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Yanlışa yanlışla cevap vermek de pek anlamlı olmuyor. Beşiktaş Bursa'nın düşmesini neden istesin? Bursa ile ne ilgisi olabilir takımın? Adamlar yetemedi düştü. Kendi beceriksizliklerini Beşiktaş'a yıktılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 e dedikodu dedim ya toggie daha ne diyeyim? o sene çıkanlar da, bizim 86-87'de veya başka bi yılda çıkanlar da, Fenerbahçe'nin şuan tam senesini hatırlayamadığım bi yılda eski yöneticilerinden birinin paraları dağıttım demesi de bana göre dedikodudur zaten. Ama şuan,şu geçtiğimiz yazdan beri yaşananlar dedikodu boyutunu baya bi aştı, şuan tutuklu yargılanan insanlar var ortada... Kimler suçlu,kimler masum zaman göstericek tabiki ama bi sıkıntı olduğu da muhakkak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 adam para aldım diyor verdiler diyor galatasaraylılar verdi diyor beşiktaşı yenmemiz için verdi diyor sende dedikodular mı diyorsun? haa isteyen istediği gibi düşünür tabi ben beklerdim ki diye başlayan bir cümle kurmayım şimdi ama biz bu tür düzenbazlıkları üzerilerimizdeki formaları çıkartmadan değerlendiremeyi beceremediğimiz sürece temiz lig temiz sporda beklemeyelim. Beşiktaşlıyım beşiktaş da yapıyorsa eğer gereken ne ise yapılsın aziz yıldırıma çok üzülüyorum senelerce yatması gündemde çok ağır cezalar bana da göre evet ama eğer ki tayfur ibrahim akına bak bize karşı iyi oynama ben seni beşiktaşa getircem filan dediyse tayfura ömür boyu versinler. her kim halkın takımı beşiktaşın, şerefli 2.liklerin, gönüllerin şampiyonu beşiktaşın ismine leke getirirse, getirmişse versinler ömür boyu hapsi hiç bir beşiktaşlıda itiraz etmez altına imza atar. biraz yaşananlara ve yaşanacaklara bu gözle bakmamız gerekiyor sanki. siz galatasaraylılara da bazı şeyler düşüyor. bu son şike operasyonlarında takımınızın adının geçmemesi ne sizi tertemiz yapar nede ismi geçenleri karar verilmeden suçlu yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 teşvik primi verince futbolcular zidane oluyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 malatyaya yetememek de ne kotuymus. malatya lan hfjsdkgl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 RRa said: şerefli 2.liklerin, gönüllerin şampiyonu beşiktaş hahahahhahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 RRa said: ben hakaret etmeden konuşuyorum sizde aynısını deneyebilirsiniz. dediğim gibi samimiyetinizle, bakış açınızla, vicdanınız ile ilgili bir olay. farklı düşünmemiz doğal 1-0 da yetiyor neden 8-0 şike yapılsın sorusunun cevabı yok koskoca mesajında. neden? çünkü verebilecek cevabın yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 cevap vermeye gerek mi var? ankaragüçlü futbolcuları satınalmışsınız maçı kaybetsinler diye 8 yesinler diye değil zaten. aldın mı şimdi cevabını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 RRa said: cevap vermeye gerek mi var? ankaragüçlü futbolcuları satınalmışsınız maçı kaybetsinler diye 8 yesinler diye değil zaten. aldın mı şimdi cevabını O zaman 1 atar bırakırdık, niye satın aldıgımız macta 8 tane gol atalım heheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 ben sizi ikna etmeye çalışmıyorum bence sizde ben ve benim gibi düşünenleri ikna etmeye çalışmayın sadece diğer takımlara şikeci demeye başladınız sizin de hakkınızda da milyonlarca kişi şikeci bir takım olduğunuzu düşünüyor, bilin yeter. uzatılacak bir konu değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Dusunebilirsin de bizden kimse sikeden icerde degil, kanıtlayabilecegin bir olay da yok. O yuzden daha fazla ısrar etme bu konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Bizden de kimse şikeden suçlu bulunduğu için içeride değil. Sizin yaptığınız şikeleride inceleseler keşke bakalım kaç kişi tutuklanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 İncelesinler, ondan sonra konus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 hala mı abi hala mı? bi de bunun için klavyeye falan basıp zaman harcıyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Beyler, adam sabit fikirli, at gözlüğü sahibi bir kişi. Niye cevap yazıyorsunuz? Asla kazanamayacağınız bir tartışmaya girmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Kardeş kavgası . yakışmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar