Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 6. Hafta: Galatasaray - Bursaspor @ 16.10.2011 19.00

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

Yeri burası değil ama son bir mesaj daha atayım şu konu ile ilgili. Bana trol filan diyenler olmuş yada cevap veremediğimi ima edenler. Onlarada bir cevap vermiş olayım.

Evet ankaragücü o sezon bir çok takımdan fark yedi. Farklı yenildiği maçlar aşağıdaki gibidir;

10.10.1992 beşiktaş 4 - 0 ankaragücü
06.12.1992 ankaragücü 8 - 0 konyaspor
20.12.1992 galatasaray 3 - 0 ankaragücü
21.02.1993 ankaragücü 0 - 4 fenerbahçe
14.03.1993 ankaragücü 0 - 6 beşiktaş
04.04.1993 ankaragücü 0 - 5 karşıyaka
30.05.1993 ankaragücü 0 - 8 galatasaray

kaynak: youtube a videosunu koyan adam

Velakin konumuza geri dönecek olursak eğer o gün ankaragücü kalecisi zalat (ki bu zalat beşiktaşın eski kalecisidir ve çokta iyi bir kalecidir) gollerde golü önlemek adına neredeyse hiç birşey yapmıyor, tüm golleri ikram ediyor.

Buyrun videosu burada;
http://www.youtube.com/watch?v=y4EzMPlD0T4

Ha izlersiniz bana göre şike yok dersiniz her kaleci böyle gol yer dersiniz bilemem o sizin futbol bilginizle, hayata bakış açınız ile, samimiyetinizle ya da vicdanınızla ilgili. Benim ve milyonlarca kişinin şahsi kanaati o gün galatasaray şike yaptı, şerefli bir şampiyonluk almadı ve o sene beşiktaş gönüllerin şampiyonu oldu.

Umarım olmuştur bir cevap.
Sosyal ağlarda paylaş

RRa said:

Yeri burası değil ama son bir mesaj daha atayım şu konu ile ilgili. Bana trol filan diyenler olmuş yada cevap veremediğimi ima edenler. Onlarada bir cevap vermiş olayım.

Evet ankaragücü o sezon bir çok takımdan fark yedi. Farklı yenildiği maçlar aşağıdaki gibidir;

10.10.1992 beşiktaş 4 - 0 ankaragücü
06.12.1992 ankaragücü 8 - 0 konyaspor
20.12.1992 galatasaray 3 - 0 ankaragücü
21.02.1993 ankaragücü 0 - 4 fenerbahçe
14.03.1993 ankaragücü 0 - 6 beşiktaş
04.04.1993 ankaragücü 0 - 5 karşıyaka
30.05.1993 ankaragücü 0 - 8 galatasaray

kaynak: youtube a videosunu koyan adam

Velakin konumuza geri dönecek olursak eğer o gün ankaragücü kalecisi zalat (ki bu zalat beşiktaşın eski kalecisidir ve çokta iyi bir kalecidir) gollerde golü önlemek adına neredeyse hiç birşey yapmıyor, tüm golleri ikram ediyor.

Buyrun videosu burada;
http://www.youtube.com/watch?v=y4EzMPlD0T4

Ha izlersiniz bana göre şike yok dersiniz her kaleci böyle gol yer dersiniz bilemem o sizin futbol bilginizle, hayata bakış açınız ile, samimiyetinizle ya da vicdanınızla ilgili. Benim ve milyonlarca kişinin şahsi kanaati o gün galatasaray şike yaptı, şerefli bir şampiyonluk almadı ve o sene beşiktaş gönüllerin şampiyonu oldu.

Umarım olmuştur bir cevap.

5. gol hariç hiç bir şey yok gollerde, bildiğin kendini inandırmaya çalışmışsın.

Yazık sana gerçekten inanıyorsan bunlara, çok yazık.
Sosyal ağlarda paylaş

valla işte ne diyim ki demek ki bir insanın hatalı gol yiip yemediği bile yorumlayanın ruh haline, takımına göre bile değişiyor. dediğim gibi aynı düşünmek zorunda değiliz ama şunu bilin yani ben ve milyonlarca kişi böyle düşünüyor. bende hatırlattım her topicte millete şikeci denildiği için. kimseyi inandırmak gibi bir çabamda yok
Sosyal ağlarda paylaş

Hayır, milyonlarca Beşiktaşlı, ağlamak istediklerinde konuşuyorlar sadece bunu. Başka kimse konuşmuyor. Yani takıma göre yorumlayanlar burada Beşiktaşlılar. At gözlüklerini çıkarıp, biraz eziklik kompleksinden kurtulmak ve kabullenmek lazım.

Galatasaray 92-93 sezonunda şike yapmadı.
Beşiktaş'a bedavadan 2 şampiyonluk verildi.
Hakemler hiç bir zaman Beşiktaş'a karşı değildi.
Özel olarak herkes size karşı birleşmiş değil.
Bu arada bize şike derken takımınızda şikeden içeride olan arkadaşları hatırlatırım.

Hayırlı günler dilerim.
Sosyal ağlarda paylaş

Zaladın avukatları, neydi o malatyalı futbolcu hepimize para dağıtıldı beşiktaş maçından önce diyen.Selçuk yula ne güzel susturmuştu ergun gürsoyu; "açtırma ağzımızı şimdi herkes biliyor malatyaya giden doğan arabaları" dediğinde ergun gürsoy pek bi kedi olmuştu:)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...