knox Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 leşsiniz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Yeri burası değil ama son bir mesaj daha atayım şu konu ile ilgili. Bana trol filan diyenler olmuş yada cevap veremediğimi ima edenler. Onlarada bir cevap vermiş olayım. Evet ankaragücü o sezon bir çok takımdan fark yedi. Farklı yenildiği maçlar aşağıdaki gibidir; 10.10.1992 beşiktaş 4 - 0 ankaragücü 06.12.1992 ankaragücü 8 - 0 konyaspor 20.12.1992 galatasaray 3 - 0 ankaragücü 21.02.1993 ankaragücü 0 - 4 fenerbahçe 14.03.1993 ankaragücü 0 - 6 beşiktaş 04.04.1993 ankaragücü 0 - 5 karşıyaka 30.05.1993 ankaragücü 0 - 8 galatasaray kaynak: youtube a videosunu koyan adam Velakin konumuza geri dönecek olursak eğer o gün ankaragücü kalecisi zalat (ki bu zalat beşiktaşın eski kalecisidir ve çokta iyi bir kalecidir) gollerde golü önlemek adına neredeyse hiç birşey yapmıyor, tüm golleri ikram ediyor. Buyrun videosu burada; http://www.youtube.com/watch?v=y4EzMPlD0T4 Ha izlersiniz bana göre şike yok dersiniz her kaleci böyle gol yer dersiniz bilemem o sizin futbol bilginizle, hayata bakış açınız ile, samimiyetinizle ya da vicdanınızla ilgili. Benim ve milyonlarca kişinin şahsi kanaati o gün galatasaray şike yaptı, şerefli bir şampiyonluk almadı ve o sene beşiktaş gönüllerin şampiyonu oldu. Umarım olmuştur bir cevap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 abi her şeyi söyleyin.fenerbahçe nası 6 tane salladı diyin.uefa kupasını alişen hediye etti diyin ama oturup ciddi ciddi şu 8-0lık maç için ağlamayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 troll olduğuna inanmak istiyorum ya cidden :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 RRa said: Yeri burası değil ama son bir mesaj daha atayım şu konu ile ilgili. Bana trol filan diyenler olmuş yada cevap veremediğimi ima edenler. Onlarada bir cevap vermiş olayım. Evet ankaragücü o sezon bir çok takımdan fark yedi. Farklı yenildiği maçlar aşağıdaki gibidir; 10.10.1992 beşiktaş 4 - 0 ankaragücü 06.12.1992 ankaragücü 8 - 0 konyaspor 20.12.1992 galatasaray 3 - 0 ankaragücü 21.02.1993 ankaragücü 0 - 4 fenerbahçe 14.03.1993 ankaragücü 0 - 6 beşiktaş 04.04.1993 ankaragücü 0 - 5 karşıyaka 30.05.1993 ankaragücü 0 - 8 galatasaray kaynak: youtube a videosunu koyan adam Velakin konumuza geri dönecek olursak eğer o gün ankaragücü kalecisi zalat (ki bu zalat beşiktaşın eski kalecisidir ve çokta iyi bir kalecidir) gollerde golü önlemek adına neredeyse hiç birşey yapmıyor, tüm golleri ikram ediyor. Buyrun videosu burada; http://www.youtube.com/watch?v=y4EzMPlD0T4 Ha izlersiniz bana göre şike yok dersiniz her kaleci böyle gol yer dersiniz bilemem o sizin futbol bilginizle, hayata bakış açınız ile, samimiyetinizle ya da vicdanınızla ilgili. Benim ve milyonlarca kişinin şahsi kanaati o gün galatasaray şike yaptı, şerefli bir şampiyonluk almadı ve o sene beşiktaş gönüllerin şampiyonu oldu. Umarım olmuştur bir cevap. 5. gol hariç hiç bir şey yok gollerde, bildiğin kendini inandırmaya çalışmışsın. Yazık sana gerçekten inanıyorsan bunlara, çok yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Ya bişey sorucam bizim o sezon 8-0 yenmemiz gerekmediğini biliyosunuz dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 7. gol şikenin kanıtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 lan gene mi o mevzu, yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 ben hakaret etmeden konuşuyorum sizde aynısını deneyebilirsiniz. dediğim gibi samimiyetinizle, bakış açınızla, vicdanınız ile ilgili bir olay. farklı düşünmemiz doğal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 ne koymuslar lan o sene ankaragucune. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 ya tamam zalad maçı sattı 5 golu at 3-0 kazandık yine şampiyonuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 RRa said: ben hakaret etmeden konuşuyorum sizde aynısını deneyebilirsiniz. dediğim gibi samimiyetinizle, bakış açınızla, vicdanınız ile ilgili bir olay. farklı düşünmemiz doğal Abi bişey sorucam cidden şike mi diyosun? Hayır yani 1-0 yensekte yetiyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 zalada daha napıcaktı ben anlamadım yani ilk golde hamle yapmış ikinci golde zaten kurtarmış seken topu tamamlamışız diğerlerinde de birşey yok sadece 5. golde ciddi hata yapmış derseniz ki defans para yemiş falan neyse de zalad napmış ki=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Yemicekti abi, 8 tane yemişse kesin şike vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 valla işte ne diyim ki demek ki bir insanın hatalı gol yiip yemediği bile yorumlayanın ruh haline, takımına göre bile değişiyor. dediğim gibi aynı düşünmek zorunda değiliz ama şunu bilin yani ben ve milyonlarca kişi böyle düşünüyor. bende hatırlattım her topicte millete şikeci denildiği için. kimseyi inandırmak gibi bir çabamda yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Hayır, milyonlarca Beşiktaşlı, ağlamak istediklerinde konuşuyorlar sadece bunu. Başka kimse konuşmuyor. Yani takıma göre yorumlayanlar burada Beşiktaşlılar. At gözlüklerini çıkarıp, biraz eziklik kompleksinden kurtulmak ve kabullenmek lazım. Galatasaray 92-93 sezonunda şike yapmadı. Beşiktaş'a bedavadan 2 şampiyonluk verildi. Hakemler hiç bir zaman Beşiktaş'a karşı değildi. Özel olarak herkes size karşı birleşmiş değil. Bu arada bize şike derken takımınızda şikeden içeride olan arkadaşları hatırlatırım. Hayırlı günler dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 şikeciler cezaevinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 beşiktaşlılar şike diye ağlamasın daha dün kupayı alıp ligi bize verirken iyiydi dsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Zaladın avukatları, neydi o malatyalı futbolcu hepimize para dağıtıldı beşiktaş maçından önce diyen.Selçuk yula ne güzel susturmuştu ergun gürsoyu; "açtırma ağzımızı şimdi herkes biliyor malatyaya giden doğan arabaları" dediğinde ergun gürsoy pek bi kedi olmuştu:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Ben çekiliyorum abi tartışmadan, hayatımda Beşiktaşlılarla şike tartışmaktan daha iyi yapacak işlerim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Videoda 5.dk da ve 6.dk da direk malatyasporlu oyuncuların açıklamaları var izleyin.Bunu diyen beşiktaşa karşı oynamış futbolcular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 böyle acitasyon yok ya. adamlar program çekmiş oturup ug7y8sdgfdsgıoju8sjokglmlds. khelben haklıymış. juhnkfdgml. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Gerçekler acıtır sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 ahahahahahaah bjk tv utanmadan yayınlamışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Neyse oyuncularda yalancı diyip geçelim, kafalar kumda! buarada videoda hakemin beşiktaşa attığı gol var baştan izlerseniz bomba avuta çıkan golu herif asmış ağlara ahahaha komedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar