RRa Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 beşiktaşlılarla uraşmamanız lazım evet. biz halkın takımıyız, biz şikeyle değil gönüllerin şampiyonu olarak şampiyon olan takımız, hakem hatalarından en çok mağdur olan, türkiyenin en iyi taraftar grubuna sahip olan takımız, bizimle uraşmayın evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 RRa said: Juventus taraftlarının protesto ve ıslıkları ile takımdan ayrılmak zorunda kalmış Melo. Arsenalin şampiyonluk umutlarını gereksiz gördüğü kart ile yıkan ve Wenger tarafından o maçtan sonra birdaha hiç bir maçta oynatılmayan Eboe ve kimsenin tanımadığı Riana. Dönüp Beşiktaşa bakıyorsunuz Atletico Madrid taraftarlarının ağlayarak uğurladığı Simao'ya birde oh be kurtulduk dedikleri Ufalojiye. Çöp olarak kenara atılmış Kazım ve Gökhan Zan'a hayranlıklar, milli maçı katleden Servetten beklentiler, gol makinası ama aynı zamanda kart makinası Milan Barosa bel bağlamalar. Sorunlu Sercan ve sorunlu Engin Baytar henüz gerçek yüzlerinide göstermediler. Sanırım anlıyorum. Henüz işler yolunda giderken tadını çıkartıp her topiğe saldırmak istiyorsunuz. Nede olsa Playoff maçlarında forumlara yazacak birşeyiniz olmayacak. Abi, gerçekten sabah sabah moralimi yerine getirdi kimse bu. Nasıl üzülmüş, nasıl üzülmüş anlatamam, kıyamam, yazık abi alın böyle insanları ne bileyim yardımcı olun, küçük sürprizler yapın. Onlarında peskivütleri olsun. Sizinle kimse uğraşmaz, zira böyle konuşunca uğraşmaya değer bir noktanız kalmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 beyler adam inanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Ben hep diyorum alkol bu kadar kolay ulaşılabilen birşey olmamalı diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 leave beşiktaş alone! :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 RRa said: beşiktaşlılarla uraşmamanız lazım evet. biz halkın takımıyız, biz şikeyle değil gönüllerin şampiyonu olarak şampiyon olan takımız, hakem hatalarından en çok mağdur olan, türkiyenin en iyi taraftar grubuna sahip olan takımız, bizimle uraşmayın evet. çaktırma rra, t.d.niz, eski futbolcularınız, transfer etmek için usulsüz görüştüğünüz futbolcular ve yöneticiniz o şikeci dediğin fenerle beraber aynı dava kapsamında yanyana metrise :) hani fenerin durumu belli değil de bizim de değil de, ya da fener şikeci diyeceksen bjk da şikeci de yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 beşiktaşlılar saldırmayın abi büyük takımların topiclerine artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 ahah tam aklımdan geçiyordu yazmadım bu bjkliler niye kafa tutuyor fb ye gs ye diye adam aklımı okumus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Rewendor said: RRa said: beşiktaşlılarla uraşmamanız lazım evet. biz halkın takımıyız, biz şikeyle değil gönüllerin şampiyonu olarak şampiyon olan takımız, hakem hatalarından en çok mağdur olan, türkiyenin en iyi taraftar grubuna sahip olan takımız, bizimle uraşmayın evet. çaktırma rra, t.d.niz, eski futbolcularınız, transfer etmek için usulsüz görüştüğünüz futbolcular ve yöneticiniz o şikeci dediğin fenerle beraber aynı dava kapsamında yanyana metrise :) hani fenerin durumu belli değil de bizim de değil de, ya da fener şikeci diyeceksen bjk da şikeci de yani :) yoo ben galatasaraya dedim şikeci diye 8-0 ankaragücü maçını gençler bilmez belki pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 AHAHAHAAHH CANIM YA NE TATLI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 1-0 bile kazanmış olsa şampiyonduk o gün. Ayrıca aynı Ankaragücü sene içinde Beşiktaşa 4-0 ve 6-0 yenilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 ben o seneyi iyi hatırlıyorum zalatıda iyi hatırlıyorum sende benim kadar hatırlasan burada takımını savunmaya çalışmazsın zaten bu arada hemen hakaret etmeye başlıyorsunuz yakışmıyor sizin camiaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Anlatmayı denemek benim hatamdı, pardon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 şikeyle bile şampiyon olamayan takımın taraftarı niye bizim topicte? bari gidin fenerbahçeyi örnek alın, adamlar şike yapınca en azından şampiyon olabiliyor. beşiktaş ona da yetememiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 iyi şikeyle şampiyon olmuş 2 güzide klubümüze başarılar dileriz o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 RRa said: iyi şikeyle şampiyon olmuş 2 güzide klubümüze başarılar dileriz o zaman RRa said: yoo ben galatasaraya dedim şikeci diye 8-0 ankaragücü maçını gençler bilmez belki pek Khelben said: Arkadaşın kafasının almadığı nokta, 1-0 bile kazanmış olsa şampiyonduk o gün. Ayrıca aynı Ankaragücü sene içinde Beşiktaşa 4-0 ve 6-0 yenilmiş. Neyi kovalayacak kadar basmıyor anlamıyorum bazen. şuna bi cevap ver ya. valla merak ediyorum cevabını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 8-0'lık macın oldugu zamanlarda kac yasındaydın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Valla daha önce de bu konu geçince,maçlarla tek tek açıklamıştım anlayamamıştı bazıları artık Beşiktaş'lılara en güzel cevap şu. Liverpool 8 : Beşiktaş 0 Kesin şike var!!!1111!!!111!!birbir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 EricCantona, göstermiş olduğun zekayla 5. yaş i.q. testlerini bile geçemezsin muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 okadar bile etmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Valla miskin şikayet butonuna tıkladım, fazla dolaşmazsın sen buralarda ne söyliceksen söyle de uza hadi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 kaderimse gülerim, cezamsa çekerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Bu kadar ağır vurmayın, öğrenecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 yeni nesil troller çok kalitesiz. bir arkasokak tadı veremiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar