Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 6. Hafta: Galatasaray - Bursaspor @ 16.10.2011 19.00

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

beşiktaşlılarla uraşmamanız lazım evet. biz halkın takımıyız, biz şikeyle değil gönüllerin şampiyonu olarak şampiyon olan takımız, hakem hatalarından en çok mağdur olan, türkiyenin en iyi taraftar grubuna sahip olan takımız, bizimle uraşmayın evet.
Sosyal ağlarda paylaş

RRa said:

Juventus taraftlarının protesto ve ıslıkları ile takımdan ayrılmak zorunda kalmış Melo. Arsenalin şampiyonluk umutlarını gereksiz gördüğü kart ile yıkan ve Wenger tarafından o maçtan sonra birdaha hiç bir maçta oynatılmayan Eboe ve kimsenin tanımadığı Riana. Dönüp Beşiktaşa bakıyorsunuz Atletico Madrid taraftarlarının ağlayarak uğurladığı Simao'ya birde oh be kurtulduk dedikleri Ufalojiye. Çöp olarak kenara atılmış Kazım ve Gökhan Zan'a hayranlıklar, milli maçı katleden Servetten beklentiler, gol makinası ama aynı zamanda kart makinası Milan Barosa bel bağlamalar. Sorunlu Sercan ve sorunlu Engin Baytar henüz gerçek yüzlerinide göstermediler. Sanırım anlıyorum. Henüz işler yolunda giderken tadını çıkartıp her topiğe saldırmak istiyorsunuz. Nede olsa Playoff maçlarında forumlara yazacak birşeyiniz olmayacak.

Abi, gerçekten sabah sabah moralimi yerine getirdi kimse bu. Nasıl üzülmüş, nasıl üzülmüş anlatamam, kıyamam, yazık abi alın böyle insanları ne bileyim yardımcı olun, küçük sürprizler yapın. Onlarında peskivütleri olsun.

Sizinle kimse uğraşmaz, zira böyle konuşunca uğraşmaya değer bir noktanız kalmıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

RRa said:

beşiktaşlılarla uraşmamanız lazım evet. biz halkın takımıyız, biz şikeyle değil gönüllerin şampiyonu olarak şampiyon olan takımız, hakem hatalarından en çok mağdur olan, türkiyenin en iyi taraftar grubuna sahip olan takımız, bizimle uraşmayın evet.

çaktırma rra, t.d.niz, eski futbolcularınız, transfer etmek için usulsüz görüştüğünüz futbolcular ve yöneticiniz o şikeci dediğin fenerle beraber aynı dava kapsamında yanyana metrise :)

hani fenerin durumu belli değil de bizim de değil de, ya da fener şikeci diyeceksen bjk da şikeci de yani :)
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

RRa said:

çaktırma rra, t.d.niz, eski futbolcularınız, transfer etmek için usulsüz görüştüğünüz futbolcular ve yöneticiniz o şikeci dediğin fenerle beraber aynı dava kapsamında yanyana metrise :)

hani fenerin durumu belli değil de bizim de değil de, ya da fener şikeci diyeceksen bjk da şikeci de yani :)

yoo ben galatasaraya dedim şikeci diye 8-0 ankaragücü maçını gençler bilmez belki pek
Sosyal ağlarda paylaş

RRa said:

iyi şikeyle şampiyon olmuş 2 güzide klubümüze başarılar dileriz o zaman

RRa said:

yoo ben galatasaraya dedim şikeci diye 8-0 ankaragücü maçını gençler bilmez belki pek

Khelben said:

Arkadaşın kafasının almadığı nokta, 1-0 bile kazanmış olsa şampiyonduk o gün.

Ayrıca aynı Ankaragücü sene içinde Beşiktaşa 4-0 ve 6-0 yenilmiş. Neyi kovalayacak kadar basmıyor anlamıyorum bazen.

şuna bi cevap ver ya. valla merak ediyorum cevabını
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...