kithnos_1 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 nassı oldu gol ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Engin ceza sahasinin sag tarafindaydi onunde 2-3 adam vardi sag kanada pas atsam mi atmasam mi derken aralarindan akti adamlarin yerden iceri birakti elmander yerden kayarak atti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 engin güzel girdi içeri ortaya çevirdi, elmander bitirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 güzel oynuyo yahu galatasaray Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Radyo falan var mı netten dinleyebileceğimiz ? (İzlesek daha ii olurdu tabi :P ) Hangi kanal anlatıyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 http://www.canliradyodinle.com/radyo_spor.php yada http://www.ntvmsnbc.com/id/25012195/ yada sporx canli anlatim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 abi hep gol attıkdan sonra baskı yiyoruz ya. çözemedik gitti şu işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Kazim'in sakatlanip yerine Eboue'nin girmesi daha iyi oldu resmen :) Eboue onde preste daha yararli olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 bence sabri ile yer değiştirmesi gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 penaltımızı vermemiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 bariz yedi penaltıyı ya. son 15dk doğruyor hakem bizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 bence penaltı değil bu.adam napsın bu zeminde.kendini mi yok etsin.eboue attı kendini.ama çok güzel tık dokundu orda topa sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Topa değil Eboue'ye dokundu , penaltı . Ne alakası var zeminle ? Metris çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 azizin oyunu hepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 tamamda eboue kaçardı çok rahat.adam kaygan zemin panolara kadar yolu vardı.bacaklarını falan topladı ztn daha napsın orda.hani kol bacak dalsa tamamda.adam bildiğin kendini tosba yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Red said: bence penaltı değil bu.adam napsın bu zeminde.kendini mi yok etsin.eboue attı kendini.ama çok güzel tık dokundu orda topa sdfs Hıncal gibi adamsın ya herkese, herseye karşı. Eboue topa dokunup geçmek istiyor. Adam istemese bile çok net bir faul yapıyor. Top da hala eboue'mine kontrolünde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 İlle de penaltı verseydi demiyorum , ztn yıllardır alışığız da. Bilerek yapmamış olması , birşeyi değiştirmez ki , baktı ki kontrolsüz oldu kendini toplamaya çalıştı ama olmadı. Kayıyorsan , topa dokuanamayıp , rakibin bacağına dokunuyorsan , fauldur benim bildiğim. O senin dediğin elle oynamalarda oluyor , saklamaya çalışmak , iyi niyet falan önemli oluyor. Belki de kuralları ben yanlış bilyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Red said: bence penaltı değil bu.adam napsın bu zeminde.kendini mi yok etsin.eboue attı kendini.ama çok güzel tık dokundu orda topa sdfs kontrolsuz hareketden faul oluyor o. tıpkı musleranın topa vurmak için niyetlenip timing hatası ile adamı düşürmesi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Tabi gariban bursalı kaydı diye eboue 8 takla atıp topu kaybetmeliydi orda, yazık kaygan zemin falan nası bi kafayla yazıyosun Red şu pozisyonlarda hakkaten anlamıyorum. Bariz Penaltı yani şu daha net penaltı olması için adamın kafasına yumruk falan atması lazım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 adam eboueye dokunmamak için herşeyi yapıyor orda onu diyorum.topa dokunamıcagını anlayınca çekiyor ayakları.ama kayarak gidio tabi her dokunma faul olsa oho.eboue o toptan çok rahat kaçardı.penaltı yaptırmak içni atladı ötesi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Her dokunma ile , kayarak müdahalelerde topu ıskalayıp adamın ayağına dokunmayı ayıramıyosan yapıcak birşey yok . Hala iyi niyet diyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Abi sahanın durumunu düşünüp atlıyosa ve kontrolsüz şekilde faul yapmamak için uğraşmasına rağmen topa müdahale edemeyip adama müdahale edip pozisyonu bozuyosa faul değil midir? Ben izlemiyorum bilmiyorum gerçi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Abi anlamadığın şey, o yaptığı bursalının kontrolsüz hareket, eboue ondan kaçsa topu kaybedicek, atmış çalımını geçmiş niye durmak/zıplamak vakit kaybetmek zorunda olsun ki adam? İyi ben sana 4-5 metreden uçan tekmeyle geleyim,sen kaçma kenara sonra da diyelim ki kaçabilirdi kaçmadı o yüzden faul maul yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 ya kime laf anlatıyom. jr hıncal red iste. he oyle red haklısın fduysghjds. adam forumun chpsi. herseye muhalefet das. http://www.airkule.com/haber_resim/h%C4%B1ncal%20ulu%C3%A7.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Rıdvan bile kesin penaltıydı diyorsa , hem penaltı hem gol , öyle birşey sayılması lazım , basket faul gibi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar