Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 6. Hafta: Galatasaray - Bursaspor @ 16.10.2011 19.00

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

Red said:

bence penaltı değil bu.adam napsın bu zeminde.kendini mi yok etsin.eboue attı kendini.ama çok güzel tık dokundu orda topa sdfs

Hıncal gibi adamsın ya herkese, herseye karşı. Eboue topa dokunup geçmek istiyor. Adam istemese bile çok net bir faul yapıyor. Top da hala eboue'mine kontrolünde...
Sosyal ağlarda paylaş

İlle de penaltı verseydi demiyorum , ztn yıllardır alışığız da.
Bilerek yapmamış olması , birşeyi değiştirmez ki , baktı ki kontrolsüz oldu kendini toplamaya çalıştı ama olmadı. Kayıyorsan , topa dokuanamayıp , rakibin bacağına dokunuyorsan , fauldur benim bildiğim. O senin dediğin elle oynamalarda oluyor , saklamaya çalışmak , iyi niyet falan önemli oluyor.

Belki de kuralları ben yanlış bilyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

adam eboueye dokunmamak için herşeyi yapıyor orda onu diyorum.topa dokunamıcagını anlayınca çekiyor ayakları.ama kayarak gidio tabi

her dokunma faul olsa oho.eboue o toptan çok rahat kaçardı.penaltı yaptırmak içni atladı ötesi yok
Sosyal ağlarda paylaş

Abi anlamadığın şey, o yaptığı bursalının kontrolsüz hareket, eboue ondan kaçsa topu kaybedicek, atmış çalımını geçmiş niye durmak/zıplamak vakit kaybetmek zorunda olsun ki adam?
İyi ben sana 4-5 metreden uçan tekmeyle geleyim,sen kaçma kenara sonra da diyelim ki kaçabilirdi kaçmadı o yüzden faul maul yok...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...