pogodi Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Holy said: pogodi said: tavuğun üstünü kapatıcak kadar su koy iyice haşla suyu süz 1 çay bardağı kadar şehriye ya da pirinç koy çok yoğun olursa su ekle şehriye/pirinç de haşlansın sonra limon sık içanca anlat. bi gün de yapıp getirmedin. bi gün de cansın ben hastayım bi çorba yap da getir demedin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 oha 1 aydır yatıyorum, insaf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 orçun hala viyanada mı lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 köhköh öksürmeli hastalıktan bahsediyorum ayrıca ailenle yaşıyosun 4 senedir öğrenci evinde ne yesem diye düşünüyorum her gün bi gün de demedin ki gel anne yemeği ye insafsızsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 leenaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa http://www.youtube.com/watch?v=8QSgNM9yNjo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 daha bugün yaptım hemde kestirmeli mi diyolar ismini bilmiyom ondan. anlatayım. 1. tavuğun göğüs kısmını ve kanat kısmından parçaları suya at haşla. 2. tavukları çıkar varsa üzerinde et onları sıyır ve suya tekrar at. 3. suya bir avuç kadar pirinç at. 4. ayrı bi kasede 1 yumurta ve bi limonu çırp. yumurtanın hepsi olmasın ama beyazını ayır biraz sarısı fazla olsun. 5. tavuk suyundan biraz al yumurtalı kaseye koy. ısıt bu şekilde ordaki karışımı. 6. sonra yavaş yavaş yumurtalı limonlu karışımı suya ekle. 7. bi taşım daha kaynat. (taşım güzel bi kelime bence) AFİYET OLSUN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gosser Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 şimdi tavugu attım tencereeye tencere ufak geldi 2 ye böldüm öle attım yan, suyuda tam tavugun hzasına kadar koydum. kapagını kapattım pişmeye bıraktım son ateşte peki bu aşağı yukarı kaç dkda pişer ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 hala mı yapmadın. of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gosser Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 yapıyoz işte attık da ne zaman pişer dakika bazından bişiyler söleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 20 25 dk sonra çatalı batır parçalanıyosa (bi çatal alabiliyosan) haşlanmış demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gosser Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 saol ciciş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 nepeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gosser Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 ya bu tencere taştı kapagını açtım biraz suyu azaldı bu seferde şimdi kapadım altını kıstım 6dan 4'e çektim :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 ahahah 4te kalsın suyu azaldıysa su ekle 6 çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gosser Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 çok güzel oldu yaptım teşekkürler ama caps yok dağılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 hahaha salak şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gosser Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 oye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 coamenel'e gönderim arkadaşı coamenel anında sana tuto hazırlar adam patinin tuto tanrısı direkt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gosser Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 bu akşam tavugun geri kalan yarısını pişiriyoz capsler gelicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 ulan yukarda o kadar anlattım olayı birisi de vay karşim teşekkürler ne de güzel anlatmışsın ellerine sağlık demedi ya yazıklar osun. resmen görmezden geliyonuz lan beni :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 çok sakat var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 http://www.google.com.tr/search?client=opera&rls=en&q=tabuk+suyu+%C3%A7orba&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8&channel=suggest#hl=tr&client=opera&hs=JxE&rls=en&channel=suggest&sa=X&ei=xlGbTvz3H4KLhQf9xJGhBA&ved=0CDEQBSgA&q=tavuk+suyu+%C3%A7orba&spell=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.,cf.osb&fp=f6cfac96f0657ff&biw=1280&bih=846 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar