pogodi Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Holy said: pogodi said: tavuğun üstünü kapatıcak kadar su koy iyice haşla suyu süz 1 çay bardağı kadar şehriye ya da pirinç koy çok yoğun olursa su ekle şehriye/pirinç de haşlansın sonra limon sık içanca anlat. bi gün de yapıp getirmedin. bi gün de cansın ben hastayım bi çorba yap da getir demedin.
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 köhköh öksürmeli hastalıktan bahsediyorum ayrıca ailenle yaşıyosun 4 senedir öğrenci evinde ne yesem diye düşünüyorum her gün bi gün de demedin ki gel anne yemeği ye insafsızsın
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 leenaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa http://www.youtube.com/watch?v=8QSgNM9yNjo
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 daha bugün yaptım hemde kestirmeli mi diyolar ismini bilmiyom ondan. anlatayım. 1. tavuğun göğüs kısmını ve kanat kısmından parçaları suya at haşla. 2. tavukları çıkar varsa üzerinde et onları sıyır ve suya tekrar at. 3. suya bir avuç kadar pirinç at. 4. ayrı bi kasede 1 yumurta ve bi limonu çırp. yumurtanın hepsi olmasın ama beyazını ayır biraz sarısı fazla olsun. 5. tavuk suyundan biraz al yumurtalı kaseye koy. ısıt bu şekilde ordaki karışımı. 6. sonra yavaş yavaş yumurtalı limonlu karışımı suya ekle. 7. bi taşım daha kaynat. (taşım güzel bi kelime bence) AFİYET OLSUN.
Gosser Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 şimdi tavugu attım tencereeye tencere ufak geldi 2 ye böldüm öle attım yan, suyuda tam tavugun hzasına kadar koydum. kapagını kapattım pişmeye bıraktım son ateşte peki bu aşağı yukarı kaç dkda pişer ?
Gosser Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 yapıyoz işte attık da ne zaman pişer dakika bazından bişiyler söleyin
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 20 25 dk sonra çatalı batır parçalanıyosa (bi çatal alabiliyosan) haşlanmış demektir.
Gosser Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 ya bu tencere taştı kapagını açtım biraz suyu azaldı bu seferde şimdi kapadım altını kıstım 6dan 4'e çektim :S
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 ahahah 4te kalsın suyu azaldıysa su ekle 6 çok
Gosser Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 çok güzel oldu yaptım teşekkürler ama caps yok dağılın
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 coamenel'e gönderim arkadaşı coamenel anında sana tuto hazırlar adam patinin tuto tanrısı direkt
Gosser Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 bu akşam tavugun geri kalan yarısını pişiriyoz capsler gelicek
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 ulan yukarda o kadar anlattım olayı birisi de vay karşim teşekkürler ne de güzel anlatmışsın ellerine sağlık demedi ya yazıklar osun. resmen görmezden geliyonuz lan beni :(
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 http://www.google.com.tr/search?client=opera&rls=en&q=tabuk+suyu+%C3%A7orba&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8&channel=suggest#hl=tr&client=opera&hs=JxE&rls=en&channel=suggest&sa=X&ei=xlGbTvz3H4KLhQf9xJGhBA&ved=0CDEQBSgA&q=tavuk+suyu+%C3%A7orba&spell=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.,cf.osb&fp=f6cfac96f0657ff&biw=1280&bih=846
Öne çıkan mesajlar