Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ersun Yenal ne yapmaya çalışıyor?

Logan

Öne çıkan mesajlar

Bakın adamın takımı gençleştirme yönünte yaptıgı çalışmalara destek veriyorum...Ewet hakanın yaşı ilerlemiş olabilir fakat herkes biliyo ki hakan sırtı kaleye dönük oynayan bi forvet tipi ve dünyada AZ bulunan bi forvet tipi...Şimdiki olaya dönecek olursak cidden ersun hoca şuurunu kaybetti diebilirim..[signature][hline]Güvendiğim Dağlardaki Kardan Farklı D E Ğ İ L S İ N ! ! !
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gabe_Logan, 01 Ekim 2004 23:22 tarihinde demiş ki:
hakanın şu an milli takımda alternatifi yok. bunu kafanıza sokun!

sana ik kelime solucem HADİİİİİ LEYYYN!!!

sen nihatla tuncayı yan yana oynat arkasında da emre,gokdeniz,serkan balcı,ibrahim akın(tumer)

koy bakıım o takım nasıl pres yapıo, sonra biraz da taktik ver bu takıma bak nasıl gol atıor bu takım sen neden bahsediosun hakan su anda da ii olabilir ama milli takımda banko oynucak kadar alternatifsiz bir adam deil en onemlisi eski hırslı hakan yok artık o her topa pres yapan yorulmayan iki tane karsı takım defansını oyundan dusuren hakan yok artık...
Gs maclarında hakanın karıdıgı pozisyonları goruyoruz ce[hline]
blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki:
Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi.
Sosyal ağlarda paylaş

görmessen yok.

Necati var Zafer biryol var.
Şu anda aklıma gelemeyen birçok adam var.
Hakan artık çok yavaş bi adam.Koştuğunu görüyormusunuz?
Hakan resmen kaprisli bi adam yedek kalmayı bile sevmiyor.Sanki adam film artisti.
Hakanın alternatifi bulunur.Ama hakan artık milli takımda yedek adam olmalı.Kadroya almamakda yanlış.Ama yedekde olmalı çünkü skoru değiştirebilir biri.
sokucaksın 70 den sonra işte.[signature][hline]tuana...
Sosyal ağlarda paylaş

ARkadaş kabul etmek lazım Hakan Şükür Türk futboluna gelmiş geçmiş en büyük futbolcudur. Tanrının lütfudur ama insandır. Yaşlanır. Hatta günü gelince ölecektir de.2006 dünya kupasında o efsanevi Hakanı bulamayacağız. Bunu aklımızın bir köşesine yazalım.

Milli takımlar arası turnuvalara oturmuş takımlarla gitmek lazım ki turnuva şebeği olmayalım bunu da aklımızın bir köşesine yazalım.

Milli takımın oturması için uzun müddet aynı oyuncuların birlikte oynaması ve birbirine alışması lazım bunuda aklımızın bir köşesine yazalım

Bu veriler ışığında görmemiz gereken şudur: Takım 2006 dünya kupasından evvel gençleşmeli. Ve bunun içiinde elemelerde 2006'da birlikte oynayacak gençler oynamalı ki o zamana kadar birbirlerine alışşsınlar.

Neticede benim felsem şudur:

Eğer bir turnuvaya o kupayı almak için değilde arzı endam etmeye gidiyorsan hiç gitme daha iyi... Alakasız oldu ama olsun.[signature][hline]BEŞİKTAŞLI OLUNMAZ BEŞİKTAŞLI DOĞULUR
BEŞİKTAŞLI OLMAYANLARIN O KENDİ SORUNUDUR
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bu genç takım bir halt yapabiliyormu peki?
...hakanın şu an milli takımda alternatifi yok. bunu kafanıza sokun
O zaman vah halimize
said:

bu genç takım bir halt yapabiliyormu peki?
zamanla yapacaktır.[signature][hline]BEŞİKTAŞLI OLUNMAZ BEŞİKTAŞLI DOĞULUR
BEŞİKTAŞLI OLMAYANLARIN O KENDİ SORUNUDUR

[Bu mesaj Pascal tarafından 01 Ekim 2004 23:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
_Tora_, 01 Ekim 2004 23:29 tarihinde demiş ki:
said:
hakanın şu an milli takımda alternatifi yok. bunu kafanıza sokun!

sana ik kelime solucem HADİİİİİ LEYYYN!!!

sen nihatla tuncayı yan yana oynat arkasında da emre,gokdeniz,serkan balcı,ibrahim akın(tumer)

koy bakıım o takım nasıl pres yapıo, sonra biraz da taktik ver bu takıma bak nasıl gol atıor bu takım sen neden bahsediosun hakan su anda da ii olabilir ama milli takımda banko oynucak kadar alternatifsiz bir adam deil en onemlisi eski hırslı hakan yok artık o her topa pres yapan yorulmayan iki tane karsı takım defansını oyundan dusuren hakan yok artık...
Gs maclarında hakanın karıdıgı pozisyonları goruyoruz ce

ben burada hakanın tek başına yaptığı presten bahsediyorum sen kalkmışın bana birkaç adamın yapacağı presten bahsediyorsun

ayrıca hakana laf ediyorsunuz ama nihatın ne dediğini biliyor musunuz? "madem oynatmayacaktı, çağırmasaydı milli takıma" demiş gazetecilere ersun yanal için (sanırım gürcistan maçından sonra).

gökdenize gelince milli takımda rezalet oynayan bir oyuncu. sadece trabzon için k.çını yırtıyor ama milli takıma gelince duruyor. milli takımda olmaması gereken bir futbolcu..

serkan'da milli takımda pek iyi oynamıyor bence. uyum sorunu var. ibrahim akın'a lafım yok fakat o olmazsa da yerine tümer oynatılmaz.

hakan ceza sahasının içinden gol kaçırıyor fakat son maçlarda ceza sahasının dışından da gol atıyor. ayrıca bu sezonun ilk maçında hakan'ı hatırlarmısınız bilmem ama hala laf ediyorsunuz ordan burdan gol kaçırıyor diye. hakanın en çok gol kaçırdığı maç istanbul maçıdır, o maçta da bütün takım gol kaçırdı zaten. tek bir maçı baz alıp konuşmayın.

ayrıca madem ersun yanal'ın elinde bu kadar oyuncu var, neden doğru düzgün kadro kuramayıp gerekli taktik veremiyor? neden takım hiç pres yapmıyor?
Sosyal ağlarda paylaş

Ulan hakan pres yapsa kalp krizi geçirir be nerde pres? o anca gider press e abuk subuk demeç verir.

Hakan ne demiş peki biliomusun ersun a "lan döt nie oynatmıoosun beni zaten karına yazılıodum ibişmisin sen" demiş
o yüzden hakanı oynatmak istemiyormuş ersun.[signature][hline]tuana...
Sosyal ağlarda paylaş

ben her zaman hakan'ı oynatsın demiyorum fakat ersun yenal böyle devam ederse dünya kupasına da kalamayacağız diyorum. bu milli takım da her zaman resmi maç yapacak diye bir kural yok. arada gençleri özel maçlarda oynatıp birbirine alıştırması lazım ersun yanal'ın. hakan aradan ancak böyle çıkar. sen birbirini hiç tanımamış bir takımı sahaya sürersen çok zorluk çekersin. arada birkaç yaşlı adamı bırakacaksın ve onları yavaş yavaş aradan çıkartacaksın..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
blackchaos, 01 Ekim 2004 23:53 tarihinde demiş ki:
Ulan hakan pres yapsa kalp krizi geçirir be nerde pres? o anca gider press e abuk subuk demeç verir.

Yuh, Hakan'a pres yapmıyo dedin ya... Helal olsun... Neyse yorum yapmıyorum. Kendi kendine noktayı koymuşsun zaten, Hakan pres yapmıyo dediysen artık tartışmamıza gerek yok zaten :)[signature][hline]
Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya lutfen biraz objektif bakın lutfen bundan sonra genclesmemiz lazım bu genclesmeye bizim bu grup maclarının basında baslamalıyız...
Gokdeniz iki mac ii oynayamadı die asmayın adamı adam milli takıma alısması lazım bu da ne kdr mac yaparlarsa beraber oyle olur... Oynayamadıgı bi macta avni aker hep birlikte kufur etti... Nasıl oynasınki kendi taraftarı bile kufur ediodu adama... maclarda da artık daha dikkatli oynamalıyız daha cok organize ataklar yapmalıyız...
Tumere gelince bence turkiyenin en iyi dribling yapan solak oyunculardan biri bence...[signature][hline]
blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki:
Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi.
Sosyal ağlarda paylaş

Ersun hocamızın necatiye görev vermesini olumlu karşılamakla birlikte Hakan şükür gibi milli takımımızı son dakikalarda birçok kez zafere taşımış bir futbolcunun kadro dışı bırakılmasının beni çok üzdüğünü söylüyorum.Ama bazı arkadaşlar owen , rooney kısa boylu ve koşuyor demişler gökdeniz , fatih çokmu uzun ? gökdeniz yerden bitme herneyse bizim takım orta kafa gol taktiği üzerine kurulmuş bir takım gökdeniz lazının gol atmasını bekliyceksek bırak 2006 dünya kupasını 1980 lere geri döneriz.Ersun hoca doğrusunu anlayıp eski sisteme dönecektir.[signature][hline]Plus
Sosyal ağlarda paylaş

Oyuncuların kariyerine göre değil formuna göre kadro kurulmalı diye düşünüyorum o yüzden Necati nin alınmasından dolayı mutluyum ama formda olan Hakan Şükür neden alınmadı onu anlamadım bu arada gazeteye açıklaması olmuş Ersun un

- Bülent i aldım çünkü takımın abisi ama Hakan Şükür ü almadım çünkü ilk 11 oyuncusu onun maçı izlemesini istemediğimden almadım

Bana biraz sıkış haber geldi ama neyse[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fizban, 02 Ekim 2004 12:23 tarihinde demiş ki:
gökdeniz kötü oynadığı milli maçların ardından trabzonda da berbat oynadı, kiev maçına denk geliyor bu da.

sorun şu ki, çoğumuz futbolu hakan şükürü pivot forvet olarak görüp onun etrafında kurulan oyun olarak görüyoruz. futbol anlayışının değişmesi lazım. toranın dedii gibi nihat, emre, gökdeniz, tuncay, serkan balcı, ibrahim akın gibi hızlı ve bi kısmı teknik olan oyuncuları koy bakalım ortsaha forvet hattına takım nasıl oynuyo.

Bunu biri daha demişti sanki ilk sayfadaki ilk mesajımda göebilirsin.. ;)[signature][hline]
Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Sosyal ağlarda paylaş

Tamam hakan 2006 da olmayacak da böyle giderse biz de olmayacağız 2 maçta 2 puan. Bence şu anda olabilecek en uyumlu ve iyi kadroyu çıkarmalıyız eğer rövanşlardan önce grupta 1.liğe oturursak o zaman eskileri 11den yedeğe veya kadrodışına alalım bence.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...