Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ersun Yenal ne yapmaya çalışıyor?

Logan

Öne çıkan mesajlar

hakkaten çok merak ediyorum bu adam Hakan Şükür gibi bir forveti neden aday kadroya almaz?

demin atv'de izledim de Hakan Şükür yine yok. Hakan şu an milli takımda banko oynayacak adamlardan biridir. gsli olduğum için söylemiyorum fakat Hakan yerine a milli takım forvetine kim konur ki? şu an o bölgedeki en iyi isim Hakan Şükür'dür ve o formayı haketmektedir.

bence bu adam kendi mezarını kazıyor, sizce?
Sosyal ağlarda paylaş

milli takım hakan şükürsüz oynamayı da öğrenmeli. her ne kadar eksiklik yaratsa da sonuçta 2006 dünya kupasında oynar mı oynamaz mı belli değil. o zamana kadar onun yerine monte edecek birilerini de bulmalı. ha eğer ki bulamazsa gerçekten kötü.[signature][hline]kender on the roof
Sosyal ağlarda paylaş

fakat böyle devam ederse 2006'ya kalacağımız meçhul :). birde fatih tekke'yi monte etmeye çalışmıyor mu oraya, hasta ediyor beni. uzun forvet lazım oraya,uzun. ve bugünlerde hakan şükür gibi uzun ve yetenekli bir forvet olmadığından 2006 yolunda Hakan Şükür'ü kullanmalı.
Sosyal ağlarda paylaş

2006 yolunda H.Şükür olur belki ama 2006 da olmaz... Hakan Şükür yerine ya uzun forvet oynayacak ya da milli takım komple taktik değiştirip hızlı ve yerden top atacak ve yine hızlı adamlarla kontratağa yönelik oynayacak. Eldeki kadro bence yeni sistem için yeterli. Necati - Nihat ikilisi bence çok iyi olur. Ortasahada da ileriye yönelik olarak Yıldıray veya Tuncay, yine ayağa isabetli top atan Emre gibi oyuncular ve İ.Akın, Gökdeniz veya Hasan Şaş (eski formunu yakalarsa tabii) gibi kanat bulunursa bence çok daha iyi olur artık. Tabii bu futbol için geriyi de sağlam tutmak ve tekniği çok üst düzey oyunculardan kurulu bir takım olmak gerekir. Eğer bu sistem tutarsa çok güzel futbol izleten bir takım oluruz. Yok eğer tutmazsa, milli takımımız 10 sene geriye gider. Yani Yanal büyük bir riske girdi.[signature][hline]
Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Sosyal ağlarda paylaş

peki tamam yeni bir sistem deniyor belki fakat neden Hakan'ı kadroya almıyor? ilk 11'i geçmiş adam kadroya bile almıyor. ne bileyim bir maç olur takım kötü giderken son dakikalarda Hakan'ı sokar, Hakan birşeyler yapar, günü kurtarır.

haksız mıyım yoksa bu adam Hakan Şükür düşmanı mı?

[Bu mesaj Gabe_Logan tarafından 01 Ekim 2004 20:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Şu anda köklü bi deişiklik için uğraşıyor. Eğer Hakan takıma geri dönerse takımda Hakanın oynamasını isteyenler falan olacak huzursuzluk çıkacak. Ortamı germek istemiyor... Ha bence bu revizyon biraz daha bekleyebilirdi ama o zaman da tam turnuva öncesi büyük risk olurdu.. Doğru mu değil mi tartışılır.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Hakan'ın alternatifi yok. Bu doğru ama şu anki sistemde yok. Çünkü sistem Hakan üzerine kurulu. Hakansız sistem deniyor milli takım. Eğer futbolu bırakmasını beklersek 2006 da bi anda Hakan'sız kalır sonra da çuvallarız. Oturmuş bir takımda sistem değiştirmek öyle 2 günde 2 maçta olacak şey değil ki...[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

nasil yok bir suru forvet olacak adam var
basta fatih tekke var kac mactir onun yerine oynuyor
karsilastirma yapmak istemem ama hakan kadar kafa topuna cikiyor ve bunun hariicnde bir suru artisi var.

hakan milli takimi sirtinda ytillarca tasimis biri ama 2006 da o olmayacak yeni sistem simdiden denenmeli.[signature][hline]
With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
Sosyal ağlarda paylaş

fatih tekke'nin oynadığı milli maçlarda ne gibi + yanlarını gördünüz? gökdeniz+fatih tekke yunanistan maçında facia gibiydi resmen. son 15-20 dakikada fatih yerine Hakan oynasa belki de daha değişik bir sonuç çıkabilirdi. Hakan'ın varisi fatih tekke olamaz..
Sosyal ağlarda paylaş

attığı kafa golünü gördük. yani adamı 1 maçta asacaksak dünya kupasından sonra hakanın birdaha oynamaması gerekir. ha kadroya alınsın ama bi lafımız yok da fatih tekke gayet iyi bence şu an biraz daha şans verilmeli. herşeyi geçtim zaten hakansız akzakistanı yenemezlerse ne diimki allah bildiği gibi yapsı onları
Sosyal ağlarda paylaş

said:
cemad, 01 Ekim 2004 21:59 tarihinde demiş ki:
attığı kafa golünü gördük. yani adamı 1 maçta asacaksak dünya kupasından sonra hakanın birdaha oynamaması gerekir.

atılan 1 golle de adam 1 numara olmaz. hakan şükür'ün o takımda bir geçmişi ve bir sürü de golü var. sonuçta kendine bir yer etmiş bir futbolcu. fatih tekke'ye şans verilirse hakan şükür'den alınan verim alınamaz benim kanaatimce. şans elbette verilmeli fakat dünya kupası yolundaki maçlar içinde olmamalı. sonuçta bu elemeler bittikten hemen sonra başlamıyor dünya kupası. belli bir zaman dilimi oluyor. işte o zaman diliminde yeni sistem oturtulmalı. şimdilik hakan şükür en azından kadroya girmeli. ama artık kafasında ne varsa ersun yanal'ın kadroya bile sokmuyor hakan'ı..
Sosyal ağlarda paylaş

Neyin forveti ulan.
Adam geldi 34 yaşına koşmuyor etmiyor. Bu genç takıma hızlı atak yapan takıma bu kadar yavaş adam koyulurmu?
Çok iyide yaptı ersun hakketti bunu Hakan.
Önceki maçtaki rezaleti unutmadık.
45dk çıktı idman yaptı "ben sakat değilim oynatmıyorlar" diyerek resmen show yaptı.Bu ayıptır ya.
Artık Hakan ın milli takımda işi bitmiştir.
Hakan artık yedek olmalı son 30dk larda giricek golcülerden olmalı.
böyle hızlı takıma bu kadar yavaş adam olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Lutfen sacmalamayın hakan sukuru unutmaya baslayın artık hakan sukursuz milli takım mac kazanmalı artık milli takım hakan sukursuz maca cıksın...
Fatih Tekke: super bir forwet turkiyenin en iyi forwetlerinden biridir... Hakan sukur kadar oynayabilecek bir adam onun yerini de doldurabilecek bir adam...
Nihat Kahveci: Umarım kimsenin bir suphesi yoktur ispanya gol kralı...
Hamit Altıntop: gelecek vaat eden cok ii sert sut ceken bir oyuncu...
Tuncay: gercekten muhtesem bir yıldız adayı umarım kendini harcımaz...
Necati Ates: Hakan Sukurun aynısı ama cok heyecanlı kendini gelistirmesi lazım...
Gokdeniz: Forwet oynatılırsa hızıyla karsı takım defansını dagıtır...

Simdi boyle forwetlerimiz warken nasıl olurda hala Hkan Sukure takılıp kalmamızı bekliyorsunuz anlayamıyorum kesinlikle anlamıyorum artık biraz da ileriyi dusunup teknik direktorlere biraz hosgorulu olmalıyız...[signature][hline]
blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki:
Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi.
Sosyal ağlarda paylaş

Ersun Yanalda erkek olsaydı sakat değil ama oynatmıyorum deseydi sakat diyeceğine.
Lol be yalanı söleyen Ersun lafı yiyen hakan...

Tamam değişme zamanı kesinlikle geldi geçiyor hatta bence , ama varisi Fatih tekke değildir. Zaten kısa bir takımız iyice kısalıyoruz. İlerde bir uzun ister hızlı oyna ister yavaş her takıma lazım oluyor.

Elbet Türkiyede şans verilse oynucak bir uzun vardır. Onuda bulmak zaten teknik direkötürün görevi.[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz ,
Hiç kimse...

Sosyal ağlarda paylaş

iste tam bir blackchaos... tamam ya kapatın kitleyin bu konuyu bunun uzerine ne soyluyum simdi tıkandım kaldım...[signature][hline]
blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki:
Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi.

[Bu mesaj _Tora_ tarafından 01 Ekim 2004 23:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bu genç takım bir halt yapabiliyormu peki?

yaşlı diye adam hemen emekli mi edilmeli? black sen hiç gs maçı izlemiyorsun galiba. bu polemiklerin ardından hakan çıktı samsun maçına çatır çatır topunu oynadı ve ersun yenal mı yanal mı neyse ona da ne olduğunu gösterdi. hakan yavaş demişsin alakası yok. insan yaşlanınca yavaşlamıyor. hakan gs maçlarında presini de yapar, gollerini de atar. ama milli takımın teknik direktörü ne yapıyor? hiç pres yapmayan adamları, canını dişine takmayanları koyuyor takıma sonra neden kötü oynuyoruz diye tartışılıyor.

sana tavsiyem biraz gs maçı izle hakanın ne olduğunu gör. ayrıca, hakanın şu an milli takımda alternatifi yok. bunu kafanıza sokun!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...