Chemical Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 geçen sefer tırmalayan kedi 10 günde kudurmadı diye devamını olmamıştım, aşıdan kaçıyor bu diye kayıt aldılar, devamını olmazsam polise vericeklermiş. ellemesene olm bilmediğin kediye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 LAN MI ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 acıtıyormu o iğne? yoksa bir penisilin tadındamı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Hemen karantinaya alıp bonzi verelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 biyolojik silah olmussun kardes sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Baya kalındı kuduz iğnesi eskiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 yok baya normal aşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 abi kedi tırmalamasından kuduz aşısı ? olurmu ya ? yani salya ile alakalı değilmi o hadi ısırsa tmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 karantinaya alalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Kim veriyo pardon bunu? (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 kedi 10 günde kudurmadıysa bunu bildirdiğinde artık kuduz aşısına devam etme zorunluluğun yok abi ne saçma işmiş o. yeni nesil kuduz aşısının olayı o zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 abi yok, ben rahat durmadım, gene çizdi başka bir kedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Kuduz aşısı kendi başına risk/zararları olan bir aşı. Derin tırmalamadıkca, yani kan akmadıkca olunmaması daha mantıklı. Zaten tırmalama ile geçme ihtimali şöyle oluyor. Kedi son 5 10 dakika içinde falan patisini yalamıs olmalı. Beni de bir kedi çizmişti ilkbaharda sorduğum 2 doktor bence aşı olma demişlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 ya hocam, ne işin var kedi ile sorması ayıp? niye zırt pırt tırmalatıyorsun kendini? kimyacı adam mantıklı olur ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Kedilere sürekli kendini tırmalatmanda ilginç. Bulup bulup en vahşisine mi dadanıyorsun ne yapıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 artik asi olmayi birak, direk kuduz ol o zaman, madem surekli bi sikinti var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 akila hakli bu kadar asiyla kuduz etkilerini gosteremez sende zaten, tasiyici olursun anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 http://www.miguelcoimbra.com/images/galerie/books/2romans/gladiatorvslion.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 2 yıl olmam gerekmiyor her kediye ellerim artık şimdi oye kediler gelin tüylüler alo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 allah allah ne pinpirik insanlar var ya kedi tırmaladı diye aşı mı olunur abi şaka mısınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 beni de yakin bi zamanda kedi isirmisti (evet isirdi) yaklasik 3dk boyunca cenesini acamadik baya baya kolumdan bir parca kopmak uzereydi isirmadan evvel asilarini yaptirmistim veteriner biseyi olmadigini soylemisti bende asi olma geregi duymadim olmem umarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 abi kedilere ne yapmaya çalışıyorsun sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 1.5 ay gecmistir olmem yeaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 ben bisey yapmadim kedilere benim kedim degildi zaten aslinda isirmasa eve 3. gelebilirdi benim kedim de olabilirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar