NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Bursada olsan ayarlardık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 eve niye istiyon ? ortalama sulu yemek yapan bir yerle o fiyata anlaşırsın zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 bursa da yemek diye kandırmayın milleti ruhunuzu biliyoruz biz sizin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 haydari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 NolaxThensbane said: Bursada olsan ayarlardık Görükle'de şu parayı versen harbi iyi yemek yiyebileceğin bi sürü yer ayarlayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BARZO Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Iggy said: ahah yeterince hamarat saolda bu yükü evlenince yüklerim ben ona şimdilik gerek yok hiç tüm gün evde oturmuyo okul var sonuçta hayatı var benim aşçım değil sevgilim benim de bilkentli sevgilim var. zahmet edip bi öğün yapıyor bazen(ki omleti ben de yaparım lan), ikinci öğün yemek daha hiç yapmamıştır heralde. varsa yoksa çin yemeği yeriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 quick chine karidesli pilav tek geçerim (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 fede said: nerde oturuyosun. ankarada ev yemeği baya ünlüdür ya. özgaziantepli var en meşhuru özgaziantep mi? abi hani şu iskender+kola+tatlı 5 TL olan yer mi? o ankara'nin en mesur yeri miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 ev yemeğinde ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thecure Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 çok güzeldi orası ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 istanbulda neresi var bildiğin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geezus Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 yok mu esnaf lokantası sağda solda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar