forgiver Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 1. gün normal seviye ilgi göster, yarın yapmak istediğin şeyden bahset davet etme 2. gün şuraya gidelim de, gerisi gelir zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 neyse artik uyumaliyim.siz yapin kritiginizi sabaha okurum artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 kozalak said: abi iyi de devam edersem su asamada bi 5 kez daha red yiyecegim garanti gorunuyor. sana bodoslama git çıkma teklif et demiyorum ki. çok sıkıldım çıkışta bişeyler içicem gelirmisin bilmemne bi ton yol var buna. kadınların arkadaş anlayışı çok garip gerçekten. bunu kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 1- ginalynin demek istediği, kızın derdini dinliyor gibi yapıp onaylamak. kızların kafasında her zaman bi seçim vardır zaten, sadece onaylanmak isterler. birisi de evet böyle böyle yaparsan iyi olur üyü düşünmşüsn dedin mi rahatlarlar 2-eskisi gibi yemeğe-çaya niye gidemiyosun onu anlamadım. hala sakat mısın kazadan beri? yemeğe inemiyorum, sohbetler yarım kalıyor QQ falan de, yemez gerçi bizim kızlar bunu. 3-asıl suçlu bisiklet kazası. kız her akşam bisikletin yalnız mı gelecek diye korkup bağlanmak istemiyor olabilir:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 abi akşam bişiler yiyelim mi demek, 2 hafta sonra sevişelim mi demenin izole edilmiş hali değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 sevismicekmisin sonunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 sevismeden uyumuyorum ben. hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 abi şu ilgi kesme olayı bazen deep impact yapabiliyor 2 kez teklif ettiğim kızdan olumlu cevap gelmeyince irtibatı kesmiştim. Kendisine en son dediğim lafı Face profiline yazmıs bi de msj atmıs 'her zaman cay ictigimiz yerdeyim, aklıma sen geldin, zaten hiç çıkmıyosun da neyse' diye AHAHAH nooldduu yapraaamm dedim mesajı gorunce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 onu diyorum yani, benimle çıkar mısın demekten farkı ne? zaten buluşulup bişi yapılcaksa illa ki olur. kaldı ki, sms, facebook ne abi. gerçi bunlar binlerce kez dendi demi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 roket adam stokholm sendromu demiş ama o da yalan ya o "ay çocuk çok ısrar ediyo bi kere buluşayım bari" nin altında bile çocuğa ilgim 2/10 ama verdiği ego 3/10 bari bi kere gideyim boşta kalınca. çok boşta egosuz kalınca gidiyolar gayet. yoksa bi kız biliyorum. dört senedir arayan sonra dgünü falan kutlayan çocuğu DÖRT SENEDİR SABIRLA EKİYOR. ama telefonlarını açacak kadar ilgileniyor hala işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 lan bugun yanlis gormediysem kiz beni gorunce kacmaya calisti gibi bise oldu.kapisonlu bise giymisti tam farketmedim ama kesin oydu.simitciden simit almaya dogu gidiyodum,bunun geri donup baska bi yone gittigini gordum.kuleye de girmedi,ters tarafa yoneldi. yazilanlardan aklimda kalanlara cevap verim: kazadan sonra neden boyle yaptigi hakkinda fikrim yok,1.5ay kadar ise gelmedim ben.su an bi problemim yok sadece spor yasak bi sureligine daha o kadar.yuruyorum geiyorum vs,normal hayata dondum yani.kazada kalici bisey de olmadi ayrica. bugun fizik tedavi var zaten erken cikicam,anca yemekte gorurum.konusursam messenger tarzi zimbirti var ordan konusurum zaten ama konussam mi bilmiyorum,muhtemelen cevap vermeyecek zaten.yogun.bu hafta isler demisti cunku. ha bi de zaten kiza dun yorulmussundur cikista bi yemek ismarlayayim sana dedim.sagol ama eve gidicem dedi.biraz geyikle karisik uzerine gidince baslikta yazdigim cumleyi kurdu iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 niye kovaliyosun bu kizi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 sana kiz mi yok... EVED YOK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 kozalak manayı bitirmeden baska kızlara yonelmelisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 aquila said: niye kovaliyosun bu kizi? etrafimdaki en uygun kiz bu gibi geliyo o yuzden. baska alternatif te var ama onla da arkadas ayagi gibi biraz.gerci kaybedecegim onemli bise yok, ona da yonelebilirim. ama onla da zevkler falan pek uyusmuyo be.poff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 abov Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 sacmalama abi. en uygun kiz diye bisey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 iliskiye girmeye ise girmek gibi bakiyor insanlar ya. Maas, sigorta, tatmin olma durumuna gore en uygun kizi seciyor etrafindaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 SeaGle said: Nasıl yabani? Ormanda mı yaşıyor? Avlanarak mı besleniyor? Serengeti aslanı mı? http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-snc4/41797_117375161611318_5757_n.jpg (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Abi bütün olay doğru insanı bulmakta. O zaman o kadar kolay ve güzel oluyor ki, tadından yenmiyor. 3 ay sonra ağlayarak açacağım bir topice bu mesajı alıntılayan olursa, dürüm ısmarlıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 yav said: boşver yav sana kız mı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Myshkin said: iliskiye girmeye ise girmek gibi bakiyor insanlar ya. Maas, sigorta, tatmin olma durumuna gore en uygun kizi seciyor etrafindaki. hahah.e senin mantiginda onume gelen her kiza yazayim? kiza asik olmadigima gore herhalde bazi seyleri kafamda olcup tarticam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 oyle yapma diyorum iste ben. bir insanla iliskiye girmeyi planlarken seceneklere gore en iyisi bu diyorsan yazma kimseye. illa birine yazmak zorunda misin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 ya dedik iste onceki postlarda hoslandigimizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Beğendiğiniz vücutlara, hayalinizde ki ruhları koyup aşk sanıyorsunuz diye bir laf vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar