Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kusura bakma ben biraz yabani biriyim

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaş olarak kahve içemezmiyiz demem. orda biter zaten olay dersem.

ah şu bisiklet kazasını yapmayaydım. kazadan önce yemege beraber iniyoduk dışarı çaya beraber çıkıyoduk tam muhabbeti kurmaya başlıyodum. kaza oldu. sonra bu durumdayız işte.
Mesaj tarihi:
doru ya senin biziklet topin vardı geçmiş olsun (ciddiyim, çok kötü bişey bisiklet düşmek, düşen bilr, bilen bilir)
hacı kafaya da baktır, kız bölümü silinmiş(meh)
Mesaj tarihi:
olm o şekilde söylemicek heralde.

kızı korkutmaması lazım. Foff yememesi bugüne kadar yemeyeceği anlamına gelmiyor.

gidip bi kahve içebiliriz diyebilir, kız tip tip bakarsa bişeyler ayarlıcak artık.

bana güvenin siz=)

arkadaş ayağı . ayağıdır her zaman için. iyidir.
Mesaj tarihi:
benim planim su:
bi hafta bise yapmiycam.is cikisinda denk gelmemeye calisicam.karsilasirsam sadece selam vericem o kadar.cuma gunu ya da sonraki hafta duruma gore bise yapmaya calisicaz artik.kizin tavrina bagli.
Mesaj tarihi:
kozalak said:

benim planim su:
bi hafta bise yapmiycam.is cikisinda denk gelmemeye calisicam.karsilasirsam sadece selam vericem o kadar.cuma gunu ya da sonraki hafta duruma gore bise yapmaya calisicaz artik.kizin tavrina bagli.

olm kızı gerçekten tanımak istiyosun ve kızı ignoreluyorsun.

eziklik yaparsın böyle yaparsan no offence
Mesaj tarihi:
MrLevie said:

kozalak said:

benim planim su:

olm kızı gerçekten tanımak istiyosun ve kızı ignoreluyorsun.

eziklik yaparsın böyle yaparsan no offence

abi iyi de devam edersem su asamada bi 5 kez daha red yiyecegim garanti gorunuyor.
Mesaj tarihi:
kadın dediğin ne istediğini bilen güçlü erkek ister yanında. en feministi bile. onlar sadece gerçekleri reddetmeyi seviyor. bi öyle bi böyle davranırsan hiç bi yararı/getirisi yok.

kızın belli ki bi problemi var. o problemi bulup üstüne oynaman gerekiyor. tek olay bu.
  • Yeni Oluştur...