kermit Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 çok kasmışsın bi bok olmaz bu olaydan kızın kıçını tavana vurdurmuşsun çekeceğin var olsada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 ya en kötü git arkadaş olarak bi kahve içemezmiyiz falan deme bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 arkadaş olarak kahve içemezmiyiz demem. orda biter zaten olay dersem. ah şu bisiklet kazasını yapmayaydım. kazadan önce yemege beraber iniyoduk dışarı çaya beraber çıkıyoduk tam muhabbeti kurmaya başlıyodum. kaza oldu. sonra bu durumdayız işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 arkadas olarak biseyler icecelim mi diyecegine kizi sakatla daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 hee o senmiydin geçmiş olsun tekrar ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 doru ya senin biziklet topin vardı geçmiş olsun (ciddiyim, çok kötü bişey bisiklet düşmek, düşen bilr, bilen bilir) hacı kafaya da baktır, kız bölümü silinmiş(meh) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 olm o şekilde söylemicek heralde. kızı korkutmaması lazım. Foff yememesi bugüne kadar yemeyeceği anlamına gelmiyor. gidip bi kahve içebiliriz diyebilir, kız tip tip bakarsa bişeyler ayarlıcak artık. bana güvenin siz=) arkadaş ayağı . ayağıdır her zaman için. iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 nickler ayni olduguna gore evet :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 mrlevieyi dinleme lütfen canın yanar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 kermit said: mrlevieyi dinleme lütfen canın yanar sus len kurbağ yanmaz yanmaz. bu arkadaş ayağı iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 abi kızın götü tavan yapmış hala peşindenmi koşacak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 hacı kızın götü tavan yapmış olsa buna basardı Foffu anlamadığınız nokta o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 bisiklet cok gereksiz biseymis bu hikayeden anladigimiz kadariyla. bu arada kizi birak haci. egosu meme yapmistir coktan. zamparalanmasi lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 arkadaş ayağı . ayağı diyosan sen . mısın mrlevie? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 benim 2 senelik sevgilim var lan ne alakası var ha öncesinde 1 sene kadar arkadaştık o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 benim planim su: bi hafta bise yapmiycam.is cikisinda denk gelmemeye calisicam.karsilasirsam sadece selam vericem o kadar.cuma gunu ya da sonraki hafta duruma gore bise yapmaya calisicaz artik.kizin tavrina bagli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 yazık evladım devam etme geri çek kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 kız naz yapar sende naz yaparsan kız gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 kozalak said: benim planim su: bi hafta bise yapmiycam.is cikisinda denk gelmemeye calisicam.karsilasirsam sadece selam vericem o kadar.cuma gunu ya da sonraki hafta duruma gore bise yapmaya calisicaz artik.kizin tavrina bagli. olm kızı gerçekten tanımak istiyosun ve kızı ignoreluyorsun. eziklik yaparsın böyle yaparsan no offence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 dinleme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 kozalak senin yerinde olmak hiç istemezdim şu anda. o bir hafta boyunca yaşayacakların kafanda saç bırakmayacak biliyorum ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 MrLevie said: kozalak said: benim planim su: bi hafta bise yapmiycam.is cikisinda denk gelmemeye calisicam.karsilasirsam sadece selam vericem o kadar.cuma gunu ya da sonraki hafta duruma gore bise yapmaya calisicaz artik.kizin tavrina bagli. olm kızı gerçekten tanımak istiyosun ve kızı ignoreluyorsun. eziklik yaparsın böyle yaparsan no offence abi iyi de devam edersem su asamada bi 5 kez daha red yiyecegim garanti gorunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Aiko said: kozalak senin yerinde olmak hiç istemezdim şu anda. o bir hafta boyunca yaşayacakların kafanda saç bırakmayacak biliyorum ehe cok haklisin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 svysn gt knş n kçk sprzlr yp n rddmycğ br tklft bln brk gtsn dnrs snndr ağzına vur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 kadın dediğin ne istediğini bilen güçlü erkek ister yanında. en feministi bile. onlar sadece gerçekleri reddetmeyi seviyor. bi öyle bi böyle davranırsan hiç bi yararı/getirisi yok. kızın belli ki bi problemi var. o problemi bulup üstüne oynaman gerekiyor. tek olay bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar