Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kusura bakma ben biraz yabani biriyim

kozalak

Öne çıkan mesajlar

bu olayın benzerini ben 1,5 sene boyunca yaşadım. gerizekalı salak fln diyebilirsiniz ama gerçekten inanmıştım olacağına. okulda beraber kütüphanede kantinde fln başbaşa geçirdiğimiz vaktin haddi hesabı yoktu ama iş, okul dışında bi yerde buluşmaya gelince ne yaptıysam beceremedim. inatlada peşini bırakmadım bu işin. msn telefon zart zurt sürekli konuşuyorduk ama okul dışında 1 kere bile görüşemedik. sadece eve giderken 15 20 dk otobus metrobus muhabbeti fln oluyordu.

askere gitmeden önce ben böyle bir ilişki yaşayamam bana göre diil istersen daha fazla uzatmayalım dedi tmm dedim askere gittim :) askerden geldim dayanamadım tekrar aradım fln okulda bulusup konusalım dedi. bulustuk konustuk ve uzun süren çabalarım sonucu kız ilk defa olabilir deneyebiliriz tarzında şeyler söyledi bana:P

aha dedim inat ettim başardım bu sefer galiba dedim 1 ay fln böyle toz pembe bi hayat yaşadım sonunda başbaşa buluşabilmiştik çünkü 1 kerede olsa. en son bir gün aniden mesaj attı görüşmemiz lazım sana söyleyeceklerim var diye. gittim yanına. bana, ben daha fazla uzatmak istemiyorum gelecek göremiyorum kusura bakma dedi. gene tamam eyvallah dedim çektim gittim. 3 hafta sonra ingiltereye geldim şu anda buradan yazıyorum.

sonuç olarak; ne yaptım ne oldu ne bitti ne ders çıkardım bu ilişkiden bende anlamadım ama bi daha sevseler bi kızı böyle el üstünde tutmam heralde. 1.5 sene boyunca yaptıklarımı düşününce kendimden utanıyorum çünkü :P
Sosyal ağlarda paylaş

yaw yazıldı mı bilmiyorum ama,

kız bu adamdan tiksinse Foffu basar bence. 5 ulan bu 5. bunun hoşsohbeti mi olur? 1 eder 2 eder iyiyiz arkadaşız da, BEŞ. bu zmana kadar kızın bin kere Foffu basması lazımdı.

bence kızın bazı problemleri var onları aşsa verecek. nişan muhabbetine yardır hacı kızın ne problemi varmış öğren, çıkma teklif etmeden kıza kendini pohpohla o sıkıntılı olduğu konularda...

gerisi gelir zaten.

edit: verecek derken gönlünü kastediyorum. siz ne sandınız?
Sosyal ağlarda paylaş

kozalak said:

abi Fof ne ?

bi de kıza çıkma teklif etme niyetinde değilim. hoşlandım, tanımak istedim o kadar. tanıma olayını halledebilsek bi level ileri atlarız herhalde duruma göre.

kıza çıkma teklif etmeden nası tanıyacan olm?

hafif alkol + romantik ortamdır kızı tanımanın yolu. içinde canavar var mı yok mu öğrenmenin yolu.

çıkma teklifini hemen sevgililik diye anlamayın.

gidip beraber zaman geçirmek, tanımak etc.
Sosyal ağlarda paylaş

MrLevie said:

kız bu adamdan tiksinse Foffu basar bence. 5 ulan bu 5. bunun hoşsohbeti mi olur? 1 eder 2 eder iyiyiz arkadaşız da, BEŞ. bu zmana kadar kızın bin kere Foffu basması lazımdı.

bunu ancak manken levelinda surekli talep goren bi kiz yapar ancak. onun disinda normal yurdum kizina 12432 kere teklif et,12433 kere reddeder seni ama sikilmaz. reddetmenin datminini yasicak.

@2 kozalak, hacim madem sadece hoslaniyon tanimak istiyon niye 5 kere cikma teklifi ediyhon ki, git dan dun muhabbet et yani neyini merak ediyosan.
Sosyal ağlarda paylaş

MrLevie said:

kozalak said:

ama buna çıkmak denmez. çıkmak dediğin sevigliyle oluyo :D

işte bu yanlış.

çıkmak iki kişinin dışarı çıkması adı üzerinde. ha ergenlik dönemlerinde çıkmak genel olarak sevgililik olarak algılanır ama çıkmak başbaşa zaman geçirmek oluyor .

o zaman ona çıkmak değil de dating diyelim. daha uygun. çıkma lafı dediğin gibi algılanıyo bu ülkede. çıkıyosan sevigilisindir.
Sosyal ağlarda paylaş

Frantic said:

MrLevie said:

bunu ancak manken levelinda surekli talep goren bi kiz yapar ancak. onun disinda normal yurdum kizina 12432 kere teklif et,12433 kere reddeder seni ama sikilmaz. reddetmenin datminini yasicak.

olm ne biçim kızlara denk geliyosunuz mazoşist misiniz öyle şey mi olur allasen.
Sosyal ağlarda paylaş

Frantic said:

MrLevie said:

@2 kozalak, hacim madem sadece hoslaniyon tanimak istiyon niye 5 kere cikma teklifi ediyhon ki, git dan dun muhabbet et yani neyini merak ediyosan.

hacı işte o kadar vakit yok dan dun muhabbet etmeye. muhabbet edebilecek tek ortam şu an iş çıkışı. olsa etmeyecek miyiz sanki.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...