kermit Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 kız dediğin naz yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 face profil fotosunu koysana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 kozalak said: etmedim gördüğümde, karşılaştığımda sallamadım. ben böyle yapınca, daha önce otururken kafasını kaldırmayan kız bana selam vermeye, konuşmaya falan çalıştı. e bu ne perhiz bu ne lahana yani. bunda siradisi bisey yok ki sinus dalgasi oldugunu hayal et bir gun tepeye ciktikca ilgiyi bas ertesi gun cukurdayken selamina karsilik bile verme, birkac kez tekrarla %75 tutacak, nokta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 "kusura bakma ben biraz yabani biriyim" lafı direk sana hayır cevabı yerine random ne saçmalasam ama çocuğu kırmayıp agroyu üzerime alsam olayı. kızlara yeni başlıyorum kitabı-sayfa 168. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 yalnız davetleri yüz yüze yapamadım ? neye davet ediyosun yabani? orman mı ora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 kızı umursamadıgın zaman kız klasik sana gelmiş.sonra tekrar teklif spamlayınca kızı bence kaybettin hepten.daha bişi olmaz hele nişan attı diyorsun.alev atsa daha az yorar anaaa davetler birde facebuk msn sms falanmışş boşuna ellerimizi yordun kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Fistan said: kız harbiden yabaniymiş nişan atmış varoş heralde hahah ne bilim yahu nişanı kim attı neden attı. sadece öyle bi duyum aldım işte. nişan değilse de uzun bi ilişkiden çıkmış falan. tabi çıkalı en az 5 ay olmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 herkes kendi kafasına göre nişanlanır bi ara yüzükler bi ara 70 liraydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 şu kool takılmak olayı, kıza gel benim ol deyip reddi yemeden önce işe yarıyor ühühühhüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 forgiver said: yalnız davetleri yüz yüze yapamadım ? neye davet ediyosun yabani? orman mı ora yapamadım o fırsat yoktu, iş çıkışı denk geliyoruz, ta çıkışta davetmek etsem kabul etmemesi %99 olurdu. ha yine kabul etmedi orası ayrı tabi. yabani=öyle hemen yaklaşamıyorum ben insanlara demek istiyor biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 sonraki aşama çok tatlısın ama sana layık değilim sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 kozalak said: forgiver said: yalnız davetleri yüz yüze yapamadım ? neye davet ediyosun yabani? orman mı ora yapamadım o fırsat yoktu, iş çıkışı denk geliyoruz, ta çıkışta davet etsem kabul etmemesi %99 olurdu. ha yine kabul etmedi orası ayrı tabi. yabani=öyle hemen yaklaşamıyorum ben insanlara demek istiyor biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 iş çıkışı kabul etmesse ne zaman kabul etcek hazır dışarı çıkmışsınız zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 güncelle diye altıntıya tıklamışız yav. akşam planını çoktan yapmış olma durumu var çıkışta davet etsem. o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 kozalak said: yabani=öyle hemen yaklaşamıyorum ben insanlara demek istiyor biraz. abi kusra bakma ama duymak istediğin şekilde yorumluyorsun:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 senin planın sa eve atmıycan ya ilk çıkışta kızın planıysa, kıza sorui tercih sorulmaz, ortaya kabul etceği bişey söylemen laızm gerisi gelir zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Abicim sen yüz yüze davet etmezsen kızı reaksiyonunu nasıl anlayacaksın. Yüz yüze konuşsan naza mı çekiyor, yedekte mi tutuyor, kibarlık olsun diye kırmak mı istemiyor anlarsın yani. Uzaktan bağlamakla olmaz o iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 interperez said: yav hadi haklısın diyelim. yabani insanın metroda,otobüste de konuşmaması gerekmez mi? ben de konuşmaya can atmıyorum zaten. hadi ben zorluyorum diycem ama oyle bi durum da yok. sen olsan neye yorumlarsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 sen çirkinsin demek bğeenmemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 ben olsam şuna yorumlarım öyle yüyürken, otobüsten boş boş beklerken, geyik muhabbeti iyi oluyor bir de bana hasta biri var, benimle konuşmak için hazırlık yapmış, güzel de konu buluyor vakit geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Redeagle said: Abicim sen yüz yüze davet etmezsen kızı reaksiyonunu nasıl anlayacaksın. Yüz yüze konuşsan naza mı çekiyor, yedekte mi tutuyor, kibarlık olsun diye kırmak mı istemiyor anlarsın yani. Uzaktan bağlamakla olmaz o iş. artık haftaya bakıcaz buna. yüzyüze pek denk gelemiyoruz sıkıntı o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 forgiver said: ben olsam şuna yorumlarım öyle yüyürken, otobüsten boş boş beklerken, geyik muhabbeti iyi oluyor bir de bana hasta biri var, benimle konuşmak için hazırlık yapmış, güzel de konu buluyor vakit geçer ha bak bu dediğin olabilir. bu açıdan düşünmedim ben. biraz geri çekilsem iyi olacak herhalde. haftaya bişe yapmayayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 yok ilgini belli ettiysen hiç kasma boşuna kendini yorarsın yüz yüze son kez yardır, ya benimsin ya başklarının de yoluna bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 forgiver said: ben olsam şuna yorumlarım öyle yüyürken, otobüsten boş boş beklerken, geyik muhabbeti iyi oluyor bir de bana hasta biri var, benimle konuşmak için hazırlık yapmış, güzel de konu buluyor vakit geçer bide şuna ek olarak onla ilgilenmen onun egosunu tatmin eder. Önceki eleman bundan ayrıldıysa eğer, kendine güven farmlamak için ilgini çekip egobar dolduruyor.Birde diğer eleman bundan ayrıldığı için acaba çirkinmiyim, güzel değilmiyim aptalmıyım diye triplerdeydi. Sen ona ilgi/taunt atınca "ahuah yokmuş öle bişi" iyiyim ben diyip arada sana yüz verip bu moral seviyesini koruyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 forgiver said: yok ilgini belli ettiysen hiç kasma boşuna kendini yorarsın yüz yüze son kez yardır, ya benimsin ya başklarının de yoluna bak bi hafta sonra çıkışta denk gelirsem olabilir. bi üstteki post ta gayet mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar